Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

philedelphia deneyi

tamirci

Öne çıkan mesajlar

adını yanlış yazmış olabilirim ama eskiden araştırmıştım bu deneyi amerika ışınlama konusunda bi deney yapmıştı bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

kolpa ya bişi diyil gereksiz bişi.. bi deli bi kuyuya bi taş atıyo dierleri peşinden atlıyo..
misal:

maykıl keyn zamanında bi radyo şovuna konuk olduğunda konuşurken bir anda "Bütün Amerika' yı uzaylılar kuşattı, beyaz sarayı istila ettiler" diye açıklama yapar ve herkes buna inanır.. pentagon dahil..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular..

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bi arama yaptır bu konu açıldı önceden orda baya detayı var ama çoğu görüş yalan olduğunu belirtiyor. zaten gerçeksede saklanmak için çok büyük bir sır yani[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one know what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak burda 5 sayfa tartışılmış. Okumadıysan bi göz at. İnsanlar görünmez falan olmuş sonunda , gerçek olması imkansıza yakın ama oldukça ilgi çekici bence.

Tıkla[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one know what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Sosyal ağlarda paylaş

Işınlama hakkında bir makale vardı.Işınlanan birşeyin diğer tarafta oluşması başka birşeyin yeniden oluşmasına eşmiydi öyle birşeydi.Yani uzay yolundaki birşeyden çok farklı bir aşamaydı...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

o TEKNOLOJI seviyesine ula$mamiza daha yuzlerce yil var gibi,daha 1 gr maddedeki toplam atom sayisini(hidrojen diyelim) bilgisayarlara saydirinca binlerce yil gibi bi zaman cikiyor onumuze(bu noktayi a$tikmi bilmiyorum,en son binlerce yildi)[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim kadarını söyleyeyim. Yanlız bunu çok eskiden okumuştum, yalan-palavra olma olasılığı da yüksektir veya abartılmıştır bilemeyecem benden değil yani, ben bile inanmadım anlattıklarımın doğruluğuna okuduğumu naklediyorum sadece yine başka bir forumdan.

Amerikalılar yeni bi teknolojiyi denemek için Philidelphia diye bir gemi kullanıyorlar. Gemi bir anda ortadan kayboluyor mürettebattan hareket etmeyenler oldukları yerde kalıyor, hareket edenler ise görünmez duvarların mı ne içine geçiyorlar ve ölüyorlar. Sonra gemiyi gören olmuyor.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 13 Temmuz 2004 12:00 tarihinde demiş ki:
Mayetizma ile ilgili bişiler.

Evet o da vardı. Manyetizmayı falan kullanıolardı. Ama dediğim gibi ben inanmadım, başarısız bir deneyin ardından çıkan efsaneler yukarda anlattıklarım.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...