Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gaylik hakkinda bilgi alabilir miyim?

Havlu

Öne çıkan mesajlar

Havlu said:
eksileri ve artilari ile kisaca

Ben bu kısma anlam veremedim. Sanki üstünde nanosüit var da hızlı bir ataktan önce maksimum hızı mı yoksa maksimum zırhı mı seçeyim gibi sormuşsun. Ya da param var, a tipi fon mu b tipi fon mu, artıları eksileri neler gibi olmuş. Gay olmak bir seçim mi senin duygularını mantığın mı yönlendiriyor? Duygu işi genelde nettir. Öylesin veya değilsin. Böyle artı eksi düşünüyorsa "arkadaşın" gay değil demektir.

edit: diye düşünüyorum ben, bilmem yoksa =)
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

Banlayin su herifi ya bu ne basarisiz troll bence
neyse nilep ben istedigimde gorusmezken hastayken sen de ben gorusmem

(insert duruma uyan turkce sarki here)

bence liv tyler baya guzel bu arada
sasiligi da ayri bu guzellik katiyo
dory sen de git girme aramiza

Aradın mı be şu tatilde? Cık cık.. Perşembe akşamüstü konuşurken cuma ararım dedin sonra aramadın. Sonra ben satıcı oluyorum ne hikmetse
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

mulgear6 said:

Banlayin su herifi ya bu ne basarisiz troll bence
neyse nilep ben istedigimde gorusmezken hastayken sen de ben gorusmem

(insert duruma uyan turkce sarki here)

bence liv tyler baya guzel bu arada
sasiligi da ayri bu guzellik katiyo
dory sen de git girme aramiza

Aradın mı be şu tatilde? Cık cık.. Perşembe akşamüstü konuşurken cuma ararım dedin sonra aramadın. Sonra ben satıcı oluyorum ne hikmetse

seni doverim
Sosyal ağlarda paylaş

umarım bu isini görür wikiden alıntı.

"Louis Joseph Gay-Lussac (d. 6 Aralık 1778 - ö. 10 Mayıs 1850) Fransız kimyager ve fizikçidir. Genellikle gaz yasalarıyla ilgili çalışmalarıyla anılır. Bunun dışında, alkol-su karışımlarıyla yaptığı çalışmarının ardından bir takım alkollü içkilerin alkol oranlarını ölçmüştür.

Yaşamı [değiştir]
Gay-Lussac, Haute-Vienne'deki Saint-Léonard-de-Noblat'da doğmuştur. Eğitimine orda başlayıp, 1794'te, babasının tutuklanmasının ardından, École Polytechnique'e girmek üzere Paris'e gitmiştir. 1797'de okula kabul edilip, üç sene orda okuduktan sonra, École Nationale des Ponts et Chaussées'ye geçmiştir. Bir süre sonra Claude Louis Berthollet'nin asistanı olarak atanmıştır. 1802'de Antoine François de Fourcroy'un yardımcılığını yaptı. École Polytechnique'de, 1809 yılında kimya profesörü oldu. 1808'den 1832'ye kadar Sorbonne'da fizik profesörlüğü de yaptı. Ancak bu görevi, daha sonra Jardin des Plantes'taki kimya kürsüsü için bıraktı. 1831'de doğduğu vilayet, Haute-Vienne'in temsilcisi olarak seçilmiş, 1839'da da Chambre des pairs'e katılmıştır.

1809'da, Gay-Lussac, Geneviève-Marie-Joseph Rojot'yla evlendi. Onunla ilk defa, bir çarşafçı dükkanının çalışanı olarak kimya kitabı okuduğunu gördüğünde tanışmıştı. Beş çocuklarından en büyüğü, Jules, Giessen'e giderek Justus Liebig'in asistanlığını yapmıştır. Jules'ün bazı çalışmaları, aynı baş harfleri yüzünden (J. Gay-Lussac), babasıyla karıştırılmıştır.

Gay-Lussac ve Biot bir sıcak hava balonuyla yükselirken, 1804. İllüstrasyon 19 yy.'a aitGay-Lussac soyunun bir kısmı Brezilya'da, Güney Amerika'da (de Salusse Lussac/Lussac Do Coutto/Do Coutto Monni) ve Ontario'da yaşamaktadır."
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...