Boci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bah garbage oldu. Yazmaya değmez artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Gay olan adam doğuştan gay olur . tercih meselesi değil gen meselesi . pipisi erkeklere kalkıyosa gaydir . bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bi gay forumu vardı. aşklarını anlatıyordu. oraya üye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 post kasmak için güzel topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 geçen düşündüm dedim nekrofili mi olsam diye. sonra dedim lan ölüyü nerden bulucam bide niptakta falan çıktıydı herkes nekrofili oldu bir dönem. baydım yani düşünüyorum zoofilimi olsam? antilop olur zebra olur lemür olur falan. zoofili hakkında bilgi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kızgın zürafa adlı eseri bul oku o zaman asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 zaten onu ben...ee okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 iste allahsiz kitapsiz kadinlar. anasindan emdigi sütü burnundan getiriyor böyle iyi niyetli adam gibi adamlari. Belliki adamda kayis kopmus sicarim ulan böyle isin icine. giderim erkeklerle sevisirim ne cekicem bu eziyeti tarzinda takiliyor. bir ile evlenme istegide bu yüzden. Bu sadece bir dönem onun icin atlatacaktir gay olacaginida inanmiyorum. Insallah kisa zamanda gönlüne göre birini bulur. Sen ona megan fox resmi göster bak nasil cadiri kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 selam ibnelik hakkında çok bilgili arkadaşım var kendisi yıllardır ibne adı orçun kısaca orç diyebilirsin buradaki nicki cons özel mesaj yoluyla yardım alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 One" der ki ; Teach me the your best english please. bu cümleyi 0ne mı kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 malesef =( ben bile öyle kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 japoncada da 1-10 arası sayabiliyomuş galiba One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gaykoder gaylik ile ilgili borşür dağıtıyordu, detaylı bilgi için bakabilirsin arkadaşın yeni başlayanlar için gaylik kitabını bulsun bir de bir yerden, class özelliklerini falan yeterince anlatıyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vay be bizim arkadaşın "i am at the my cousins house" undan bile daha iimiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 team clothtan bile kötü takım elbise diye kullandıydı ismi lazım değil birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sipeyskeyk said: selam ibnelik hakkında çok bilgili arkadaşım var kendisi yıllardır ibne adı orçun kısaca orç diyebilirsin buradaki nicki cons özel mesaj yoluyla yardım alabilirsin. DÜN GECE ÖYLE DEMİYODUN AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: bir arkadasim(!) gay olmayi dusunuyor ciddi ciddi. eksileri ve artilari ile kisaca "gercekten" gay olan biri ozetleyebilir mi? lutfen trollemeyinbelirtildi mi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 belirtildi bebeyim de gec kaldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 okumam abi 6 sayfa gay muhabbeti karar verdin heralde, bebeyim falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bir arkadasim baya guldu konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ve adalet yerini buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben de yahu gaylar hayatın bir rengi falan diyordum hatta mantıklı açıklamalar getiriyordum gayliğe. işte kızlarla ruhsal olarak anlaşamamak olsun, erkek vücudunu estetik bulacak genlerin baskınlığı... politik açıdan da homofobiyi sakıncalı buluyordum falan filan (ki hala buluyorum) sonra allahuteala bana gay bir ev arkadaşı nasip etti ve anladım ki böyle değilmiş. tamamen sonradan edinilmiş bir kompleks diyebilirim. benim ev arkadaşım 4 ablasıyla iç içe büyümüş, üniversite hayatında da hiç sevgilisi olmamış. ve uyuşturucu geçmişi olmuş kendisinin, tam arayış adamı yani. zaten gaylik ve uyuşturucu arasında çözemediğim bir korelasyon (special thanks to bella) var. lambda istanbul'dan falan bahsediyor böyle politik gibi görünen ama milletin birbiriyle şeetmeye gittiği bir yer diyor. davranışları falan çok acayip, dengesiz. sürekli bir niye yaşıyoruz, insanlardan nefret ediyorum lafları. ha gay var gay var derseniz bilemem benim gözlemlediğim gay ve arkadaşları pek öyle sadece cinsel tercih gibi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bence cocuga karı bulun karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bi ayağınla vursaydın azına edik:2 üsttekine yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar