Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o gay olacak arkdaş sen misin fake havlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: sanki sen hic muz yemiyosun salatalik yemiyosun ha. Ben dilberdudağı, hanımgöbeği, kadınbudu vb.tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Abilify said: Havlu said: abi simdi ben de muz severim salatalik severim, sen de seversin, o bi olcut degil onu diyorum. İçinde seviyorsan ölçüt. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: izmirin havasından suyundan işte top ankarada çok izmirde pek yok varda yok yani böyle kayboluyorlar arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Red said: ama nilep onu demedi.muzu gorupte kafasında penis mi oluşuyor.hani yanlıslıkla muzun üstüne düşsem ne güzel olur gibi düşünceler varmı Yani şunu anlayamıyosa gay olamaz bile o kadar saftır yani =D @kitana: Bak aylardır gereksiz laf sokmuyodun özlemişim, evet bilgiliyim yani çok garip bişey diil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yok arkadasim izmirli degil, iran gocmeni. araplarda var zaten bu tur seyler cok oradan da kan cekiyo olabilir. hem terbiyesizlesmenin anlami yok kermit bey, efendi gibi okuluna gider okursun gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavIu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Red said: o gay olacak arkdaş sen misin fake havlu :) hayır lan. ben gayet straight im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 estafurullah ben de. traplere bile bakmadim omru hayatimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Llama said: kermit said: izmirin havasından suyundan işte top ankarada çok izmirde pek yok varda yok yani böyle kayboluyorlar arada ilgileniyosun yani araştırdığpına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Marty said: 'arkadasin' "simdi beni boyle kasli bi erkek evire cevire opse yanaklarimdan" diye dusunsun bi.eger tahrik oluyosa bundan 'o' zaten gay. ahahahah bir arkadaşım ekolünden ilk bahseden marty olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ihtiyaçtan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: estafurullah ben de. traplere bile bakmadim omru hayatimda traplerden korkuyo musun? arkadasin yani korkuyo mu traplerden falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Arkadasın geyigini uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Red said: hani yanlıslıkla muzun üstüne düşsem ne güzel olur gibi düşünceler varmı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "roket adam" said: Marty said: 'arkadasin' "simdi beni boyle kasli bi erkek evire cevire opse yanaklarimdan" diye dusunsun bi.eger tahrik oluyosa bundan 'o' zaten gay. ahahahah bir arkadaşım ekolünden ilk bahseden marty olmuş. "Tatar Ramazan" said: Abilify said: Havlu said: bir arkadasim gay olmayi dusunuyor Ahahahaha bu arkadas olayına çok gülüyorum ben. Şu mesaj arada kaynamış, yazık olmasın oldukça manidar. Abilify'ın hakkını yedirmem ulaynn!!!1! Adam daha 2. sayfada çözdü olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Marty said: Havlu said: estafurullah ben de. traplere bile bakmadim omru hayatimda traplerden korkuyo musun? arkadasin yani korkuyo mu traplerden falan? arkadasim trapleri sever, ben korkmam ama faplemisligim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Abilify said: Arkadasın geyigini uzatmayın. aha cikti ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Arkadaşın uzun eşek oynarken yatmayı mı daha çok seviyor atlamayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavIu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 trap on girl iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yıl 2009 siz hala "bir arkadaşım diyor ama kendisi" tespiti yapıyosunuz. biraz postmodern olun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Arma said: Arkadaşın uzun eşek oynarken yatmayı mı daha çok seviyor atlamayı mı? yastığın bacak arasına kafa sokan olmayı daha çok seviyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Biribirimizede gereksiz laflar sokmayalım.Beni bilen bilir forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 atlatmayi, hey allahim ben degilim diyorum ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar