Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sen hayvana insandan daha cok deger vermek icin bi sebep soyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Xenocide said: sen insana hayvandan daha çok değer vermek için bi sebep söyle? insan demişsin şöyle yazayım o zaman annem =) sonuçta bi insan. kedi köpek ? bana ne faydası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 havlu, ciddi ciddi insanlar neden hayvan besliyor die mi sorguluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gulduruyor eglendiriyor >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mortis said: havlu, ciddi ciddi insanlar neden hayvan besliyor die mi sorguluyorsun? hayır neden besliyolar diye sorguladı sonra adamın biri çıktı insanın çoluğun çocuğun bana ne faydası var onlar ıbeslesem nolcak kedi köpek güldürüyo beni dedi olay buraya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hayir birinden gecerli bi sebep beklerken, millet hayvansever fanboyu cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 şöyle bi konuda bile tartışma çıkarabildiniz ya,harbiden helal olsun size. p.s: maşallah çok tatlı kedide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vallahi dimi tartışma olmasa ne güzel art arda kediye maşallah diyenleri okuyacak sevinç pıtırcığı olacaktık sjdhsfkjsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: Xenocide said: sen insana hayvandan daha çok değer vermek için bi sebep söyle? insan demişsin şöyle yazayım o zaman annem =) sonuçta bi insan. kedi köpek ? bana ne faydası var ? yakınlarınla olan bağdan bahsetmiyorum zaten o ayrı bişey şöyle düşün; tanımadığım bir insana tanımadığım bir hayvandan daha çok değer vermem için bi sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Valla ben böyleyim agalar . Benim gözümde çocuk uykusuzluktur masraftır ıvırdır zıvırdır . Zaten 21 22 yaşında adamım hiç te çocuklara karşı ilgi besleyecek kıvamda değilim daha . Adam sokaktaki çocuğu besle diyo bende banane ondan ben köpeğime bakarım diyorum kısaca . Olay sapıyoda sapıyo sadece . Neyse geçelim bu işleri ne sen beni böyle düşündüğüm için aaaaaaa yapabilirsin ne de ben senin için aaaaaaaa yapabilirim . Tercih düşünce meselesi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 milyon dolarlık soru dırırnın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Noise said: Valla ben böyleyim agalar . Benim gözümde çocuk uykusuzluktur masraftır ıvırdır zıvırdır . Zaten 21 22 yaşında adamım hiç te çocuklara karşı ilgi besleyecek kıvamda değilim daha . Adam sokaktaki çocuğu besle diyo bende banane ondan ben köpeğime bakarım diyorum kısaca . Olay sapıyoda sapıyo sadece . Neyse geçelim bu işleri ne sen beni böyle düşündüğüm için aaaaaaa yapabilirsin ne de ben senin için aaaaaaaa yapabilirim . Tercih düşünce meselesi . snfff.. snf... issiz adam kokuyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Hayvan yetiştirmek hobi, diğer hobilerden farkı bir canlıyı besliyorsunuz yetiştiriyorsunuz vesaire. Hayvan yetiştirmeye kadar envai çeşit çok daha pahalı hobi sayarım burda, bir sürü de yapanı çıkar. Veya hobiyi geçelim, bir sürü aslında o kadar da şart olmayan şeye milyarlar döküyoruz hepimiz. 200 liraya da telefon var, 2 milyara da. Veya sadece internete giren adam 2 milyarlık PC topluyor, örnekler çoğaltılabilir. Demek istediğim hepimizin keyif aldığı ve iyi kötü masrafı olan şeyler var, bunları ama kendi kazandığımız parayla ama ailemizden gelen parayla yapıyoruz. Keyif için yapılan bir şeyi "sokaklarda çocuklar aç"a bağlamanın pahalı bir yemek yerken afrika'da çocuklar aç edebiyatı yapmaktan pek bir farkı kalmıyor. Bize gelene kadar kimler ne paraları nelere harcıyor üstelik, herhalde buna örnek vermeme gerek yok. Kendi parası, kendi keyfi. Hayvan yetiştirmiyorum ve yetiştirmeyeceğim, söylemeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 (tu) istendi mi adam gibi cevap verilebiliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 edebiyat olayında değilim ben ne çocuklara yardım edicem hayvan beslerim daha iyi diyen zihniyetteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 O konuda haksız değilsiniz zaten abi. Ama hayvan besleyen adama "hayvan besleyene kadar sokakta çocuklar aç" demek yanlış, onu diyorum. Adamın kendi keyfi o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yavruyken tatlı bu hayvanlarda büyüyünce hayatı zindan ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu arada havlu hayvanlara harcanan paraya gelene kadar ne paralar var laf edilebilcek herkes kendi işine yaşantısına bilmemneye baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu arkadaşımız sokakta bir hayvan görüp, "ay ne tatlı şuna bak" ya da "ay yazık zavallıkcık" diyen birisine de cevap olarak muhtemelen "len bi git altı üstü hayvan işte" felan diyordur. küçükken muhtemelen kedi köpeklerin kuyruğunu kesmiş veya karıncaların yuvasına canlı örümcek atıp kim yebecek acaba diye oturup izlemiş olabilir. Sadece şunu göremiyor. Evsiz barksız yetim çocuklara yardım etmek ile evde hayvan beslemek arasında ne kadar ilişki olabilir?? Ne alaka yahu?? Ben de keşke herkes çok melek gönüllü olsa da sokakta hiç evsiz kalmasa, her evsize bir kişi sahip çıksa diyenlerdenim. Ama bunun hayvan beslemek ile uzaktan yakından ilişkisi kurulamaz Havlu. Hayvan beslemek, bilgisayar kullanmak, gitar çalmak, resim çizmek, konsere gitmek, bir kızla ilişki yürütmek, tatile çıkmak, araba kullanmak, bilgisayar oyunu oynamak, sinemaya gitmek, paticik forrumuna takılmak... Bunların hepsi için aynı soruyu sorabilirsin sanırım o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Süper tatlı ya :D AWWWWWWwwwwwwwwwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ah cansin ya ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hahauha sen baya salaksın biliyosun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 eyv, bacimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar