Exodous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Malum dominion patchi çıktı. Helal olsun diyeceğim; CCP bu işi kazasız belasız, üstelik ilan ettiği saatten de bir saat öncesinde halletti. Gitgide CCP'nin daha profesyonel hale geldiğini düşünüyorum. Neyse; biz gelelim konumuza... Patche sadece 1-2 saat bakabildim. Diyorum ki herkes burada gördüğü yenilikleri, hoşuna giden ve gitmeyen şeyleri yazsın. böylelikle patch ne getirmiş ne götürmüş görmüş oluruz. Ben başlayayım: 1- Bir PvP tutkunu olarak en çok hoşuma giden fleet ikonu oldu. Artık istediğiniz anda, alyansınızın, corpunuzun hatta standinginiz olan diğer alyans ve corplarınızın fleetlerini görebiliyorsunuz. O fleetin nerede olduğunu bu pencerede buluyorsunuz. Fleeti kuran dilerse tüm bilgileri bu pencereye yazabiliyor. 2- Loot history muhteşem bir olay. Hem savaşlarda kim ne lootlamış, plexte boss'tan ne düştü aceba diye kimsenin aklında şüphe kalmayacak. Ama işin komik tarafı, savaştan sonra bir gemiyi salvage yaparsanız, o gemiyi lootlamışsınız gibi gösteriyor. (:P) Geçen bir savaştan somra adamın biri munin salvage yapmış, loot historyde munin lootlamış gibi gösteriyordu. Epey güldük. 3- Fleet, wing veya squad commandersanız, altınızdaki adamların gemilerini, hangi sistemde oldukları, docklu olup olmadıklarını görüyorsunuz. Bu, fleette kim geri kalmış, kim başka sistemde görebilmenize yarıyor. 4- Yeni browser bir harika. Artık oyun içinden istediğiniz siteye girebiliyorsunuz. Oyunu kapatmanız gerekmiyor. 5- Chat pencerelerinin sağ üst tarafındaki konuşma balonu şeklindeki ikona basınca tüm chat kanallarını görebiliyorsunuz. 6- Planet görüntüleri güzel olmuş. Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Anglorad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 login ekranında karakterin çalıştığı skill nekadar kaldığı felan gözüküyor. Grafikler daha güzel, Işıklar farketmiş.
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Hmmm bak o dikkatimi çekmemişti. Ama login ekranında kaç okunmamış mailiniz olduğu da görünüyor...
Aven Vox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 6 senelik oyun ama... oyunda olması şart ve pratik özellikler daha yeni yeni ekleniyor. örnek verecek olursak ; clone'un hangi istasyonda oldugu , gonderilen maillerin arsivlenebilmesi , waypointlerin istasyon içinde gozukmesi , gemi hasar uyarıları , sirket'e odedigimiz vergilerin kayıtları vs vs.. çok basit ve seneler once olması gereken şeyler bunlar. ayrıca minmatar'ın artillery silahları 2 kat daha fazla hasar veriyor. Çok fazla güçlüler. Muhtemelen gelecek patch'lerde tekrar bir ayar çekecekler.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yuh yaw o kadar şey yazmışsınız 2 şey gözünüzden kaçmış pardon kulağınızdan :D gate sesleri süper olmuş motor sesleri azalmış. 3.5 yıl aradan sonra sound on yaptım mutluyum :)
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Uzayda hava yoktur, dolayısıyla ses de yoktur. Ben oyunu tamamen sessiz oynuyorum. Uzayda ses duydum diyenler, sadece Ay'a gidip ezan sesi duyanlardır. :)
Anglorad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Gate önünde npcler telsiz konuşmaları felan yapıo bak o güzel. Matar silahları 2 katmı vuruyo ? 2 kat vurmuodur okadar abartmamıslardır falloftan vurulan dengesiz damage leri düzenlemişler diye okumuştum oyuna girip denemem lazım,önce gemi alim ama :) Not:Uzayda hava nası olmaz ya var,bi yığın adam hava yapıo :)
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 star warsu da mı mutelayıp izliosun hehe
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 uzayda ses var, sadece titreşimler yayılmıyor. gemine bağlı 1400mm artillery canon ateş ettiğinde emin ol titreşimi kapsülüne yine ulaşıcaktır. Ayrıca birinin birine sıktığı lazer pekala elektromanyetik alanda yayacaktır, 100km'den bilmemkac kat celiği eritebilen bir lazer ciddi cızırtı yapıcak kadar elektro amnyetik alanda yayıyodur.
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Star Wars'da ses var mı ki?
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Exodous said: Star Wars'da ses var mı ki? HACI SEN Bİ DOKTORA GÖRÜN DOKTOR DİYORUM DOK TOR
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ozaman titreşimli klavye ve koltuk alalım en iyisi...
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ulan ne troller var be. Yeter ki biri kemik atsın hemen koşup geliyorlar...
Leila Kanz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 cok oynayamadim dun, artillarynin alpha vurusunu iki katina cikarmislar diye biliyorum, damage zaten coktu oyle herseferinde vurucaksan cok dengesiz olur. Gezegenler muhtesem. Seslerde en cok dikkat ettigim, amarr stationuna dock ettim (Amamake) ve arkadan bir klise korosu yokselio (baya boguk ama) ulan muzikleri mi degistirdiler dedim yok station sounduymus. (yoksa bu yillardir varda ben mi yeni farkediyorum? :D :D )
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Benim en beğendiğim olay tracking enhancerların %30 falloff bonusu veriyor olması.Böylece: [Vagabond, New] Damage Control II Tracking Enhancer II Gyrostabilizer II Gyrostabilizer II Gyrostabilizer II 10MN MicroWarpdrive II Large Shield Extender II Large Shield Extender II Warp Disruptor II 220mm Vulcan AutoCannon II, Barrage M 220mm Vulcan AutoCannon II, Barrage M 220mm Vulcan AutoCannon II, Barrage M 220mm Vulcan AutoCannon II, Barrage M 220mm Vulcan AutoCannon II, Barrage M Heavy Missile Launcher II, Caldari Navy Scourge Heavy Missile Medium Projectile Ambit Extension I Medium Core Defence Field Extender I Warrior II x5 Bu şekilde fitli bir vaga 36k falloff veriyor,barrage ile.Rep Fleet EMP ile 22km falloff.Yani Rep fleet distrupter takıp direk point,web,neut range dışında savaşmaya olanak veriyor :).Bu sadece vaga.Sleipnir,Muninn,Hurricane filan muhteşem oluyor tracking enhancerlarla.
Leila Kanz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hey be eft warrior yuru kim tutar seni :) (32 o falloff gercek hayatta)
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 muninn işe yarar olmuş işte, canavar gibi negzel
Anglorad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 vagabondum biçim biçim ölürem auto için alem bana düşmandır fallof sevdiğim için oy. Fallofa geal geal
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 "Leila Kanz" said: hey be eft warrior yuru kim tutar seni :) (32 o falloff gercek hayatta) EFT bi garip,36k diyor,oyunda show info'da 34k gözüküyor.Birinden birinde sorun var :)
Leila Kanz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yalniz sleipnirin falloffuda cosmus olmasi lazim tracking enhancerla
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bende ccp yi 4 sene once eklemeleri gereken featurelari sonunda ekleyebildigi icin tebrik ediyorum.ingame browserda flash acilmiyor, bi 4 seneye eklerler. Torpedolari duzeltmek yerine citadel cruise ekleyip minmatar dreadin trainine train kattigi icin ayrica tesekkur ediyorum ki kendisi oyundaki en tirt ama en cok sp gerektiren dread. Olusturduklari hype balonu eg super carrier ve bu balonu ustaca patlatislarini ve fanboylara whoaaaa dedirtis sekillerini ayakta saksakliyorum,ha gayret izlanda ekonomisinin kurtulusu bir train otede,cem uzanin ccpnin gizli sahibi olmasindan supheleniyorum
Moss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 150 kisiyi 1 systemde kaldiramayan patch'i ben napiim yok gezegenler degismis yok oyun icinden her web siteye baglaniyormus oynanabilirlik kayip
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Aslında genelde her patchden sonra serverde değişik problemler oluyordu ama sanırım bu kez biraz fazla oldu. belki patch için 1 aralık tarihini vermelerinden dolayı sözlerini tutmak için acele etmiş olabilirler. o yüzden sık sık serverin çökme problemiyle karşılaşıyoruz. ama ben bunun en geç bir haftaya kadar düzeleceğini umuyorum.
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 PFF , Allahtan windows Boot.ini yi silmiyor bu patch,Onceki Trinity patchlerin birinde oldugu gibi.Buna da şukur.
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Quo-Vadis? said: PFF , Allahtan windows Boot.ini yi silmiyor bu patch,Onceki Trinity patchlerin birinde oldugu gibi.Buna da şukur. Haha o patch hic unutmuyorum bayagı kufur etmısdım ccp ye Bana gore web browser ıyı olmus gerısı susleme ama her buyuk patchden sonra lag olayları gercekden baymaya basladı ve ıbneler petıtıon atıyosun gemıyıde gerı vermıyolar ,yok neymıs lag polıtıkası bellıymıs peeaahh >:D<
Öne çıkan mesajlar