Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dominion hakkında fikirleriniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Malum dominion patchi çıktı. Helal olsun diyeceğim; CCP bu işi kazasız belasız, üstelik ilan ettiği saatten de bir saat öncesinde halletti. Gitgide CCP'nin daha profesyonel hale geldiğini düşünüyorum.

Neyse; biz gelelim konumuza... Patche sadece 1-2 saat bakabildim. Diyorum ki herkes burada gördüğü yenilikleri, hoşuna giden ve gitmeyen şeyleri yazsın. böylelikle patch ne getirmiş ne götürmüş görmüş oluruz.

Ben başlayayım:

1- Bir PvP tutkunu olarak en çok hoşuma giden fleet ikonu oldu. Artık istediğiniz anda, alyansınızın, corpunuzun hatta standinginiz olan diğer alyans ve corplarınızın fleetlerini görebiliyorsunuz. O fleetin nerede olduğunu bu pencerede buluyorsunuz. Fleeti kuran dilerse tüm bilgileri bu pencereye yazabiliyor.

2- Loot history muhteşem bir olay. Hem savaşlarda kim ne lootlamış, plexte boss'tan ne düştü aceba diye kimsenin aklında şüphe kalmayacak. Ama işin komik tarafı, savaştan sonra bir gemiyi salvage yaparsanız, o gemiyi lootlamışsınız gibi gösteriyor. (:P) Geçen bir savaştan somra adamın biri munin salvage yapmış, loot historyde munin lootlamış gibi gösteriyordu. Epey güldük.

3- Fleet, wing veya squad commandersanız, altınızdaki adamların gemilerini, hangi sistemde oldukları, docklu olup olmadıklarını görüyorsunuz. Bu, fleette kim geri kalmış, kim başka sistemde görebilmenize yarıyor.

4- Yeni browser bir harika. Artık oyun içinden istediğiniz siteye girebiliyorsunuz. Oyunu kapatmanız gerekmiyor.

5- Chat pencerelerinin sağ üst tarafındaki konuşma balonu şeklindeki ikona basınca tüm chat kanallarını görebiliyorsunuz.

6- Planet görüntüleri güzel olmuş.

Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Mesaj tarihi:
6 senelik oyun ama... oyunda olması şart ve pratik özellikler daha yeni yeni ekleniyor. örnek verecek olursak ; clone'un hangi istasyonda oldugu , gonderilen maillerin arsivlenebilmesi , waypointlerin istasyon içinde gozukmesi , gemi hasar uyarıları , sirket'e odedigimiz vergilerin kayıtları vs vs.. çok basit ve seneler once olması gereken şeyler bunlar. ayrıca minmatar'ın artillery silahları 2 kat daha fazla hasar veriyor. Çok fazla güçlüler. Muhtemelen gelecek patch'lerde tekrar bir ayar çekecekler.
Mesaj tarihi:
yuh yaw o kadar şey yazmışsınız 2 şey gözünüzden kaçmış pardon kulağınızdan :D gate sesleri süper olmuş motor sesleri azalmış. 3.5 yıl aradan sonra sound on yaptım mutluyum :)
Mesaj tarihi:
Gate önünde npcler telsiz konuşmaları felan yapıo bak o güzel.

Matar silahları 2 katmı vuruyo ? 2 kat vurmuodur okadar abartmamıslardır falloftan vurulan dengesiz damage leri düzenlemişler diye okumuştum oyuna girip denemem lazım,önce gemi alim ama :)

Not:Uzayda hava nası olmaz ya var,bi yığın adam hava yapıo :)
Mesaj tarihi:
uzayda ses var, sadece titreşimler yayılmıyor.

gemine bağlı 1400mm artillery canon ateş ettiğinde emin ol titreşimi kapsülüne yine ulaşıcaktır.

Ayrıca birinin birine sıktığı lazer pekala elektromanyetik alanda yayacaktır, 100km'den bilmemkac kat celiği eritebilen bir lazer ciddi cızırtı yapıcak kadar elektro amnyetik alanda yayıyodur.
Mesaj tarihi:
cok oynayamadim dun, artillarynin alpha vurusunu iki katina cikarmislar diye biliyorum, damage zaten coktu oyle herseferinde vurucaksan cok dengesiz olur.

Gezegenler muhtesem.

Seslerde en cok dikkat ettigim, amarr stationuna dock ettim (Amamake) ve arkadan bir klise korosu yokselio (baya boguk ama) ulan muzikleri mi degistirdiler dedim yok station sounduymus.

(yoksa bu yillardir varda ben mi yeni farkediyorum? :D :D )
Mesaj tarihi:
Benim en beğendiğim olay tracking enhancerların %30 falloff bonusu veriyor olması.Böylece:

[Vagabond, New]
Damage Control II
Tracking Enhancer II
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II

10MN MicroWarpdrive II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Warp Disruptor II

220mm Vulcan AutoCannon II, Barrage M
Heavy Missile Launcher II, Caldari Navy Scourge Heavy Missile

Medium Projectile Ambit Extension I
Medium Core Defence Field Extender I

Warrior II x5

Bu şekilde fitli bir vaga 36k falloff veriyor,barrage ile.Rep Fleet EMP ile 22km falloff.Yani Rep fleet distrupter takıp direk point,web,neut range dışında savaşmaya olanak veriyor :).Bu sadece vaga.Sleipnir,Muninn,Hurricane filan muhteşem oluyor tracking enhancerlarla.
Mesaj tarihi:
bende ccp yi 4 sene once eklemeleri gereken featurelari sonunda ekleyebildigi icin tebrik ediyorum.ingame browserda flash acilmiyor, bi 4 seneye eklerler. Torpedolari duzeltmek yerine citadel cruise ekleyip minmatar dreadin trainine train kattigi icin ayrica tesekkur ediyorum ki kendisi oyundaki en tirt ama en cok sp gerektiren dread. Olusturduklari hype balonu eg super carrier ve bu balonu ustaca patlatislarini ve fanboylara whoaaaa dedirtis sekillerini ayakta saksakliyorum,ha gayret izlanda ekonomisinin kurtulusu bir train otede,cem uzanin ccpnin gizli sahibi olmasindan supheleniyorum
Mesaj tarihi:
Aslında genelde her patchden sonra serverde değişik problemler oluyordu ama sanırım bu kez biraz fazla oldu. belki patch için 1 aralık tarihini vermelerinden dolayı sözlerini tutmak için acele etmiş olabilirler. o yüzden sık sık serverin çökme problemiyle karşılaşıyoruz. ama ben bunun en geç bir haftaya kadar düzeleceğini umuyorum.
Mesaj tarihi:
Quo-Vadis? said:

PFF , Allahtan windows Boot.ini yi silmiyor bu patch,Onceki Trinity patchlerin birinde oldugu gibi.Buna da şukur.

Haha o patch hic unutmuyorum bayagı kufur etmısdım ccp ye
Bana gore web browser ıyı olmus gerısı susleme ama her buyuk patchden sonra lag olayları gercekden baymaya basladı ve ıbneler petıtıon atıyosun gemıyıde gerı vermıyolar ,yok neymıs lag polıtıkası bellıymıs peeaahh >:D<
  • Yeni Oluştur...