Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Aklıma diğer gelenler: Jacky Terrason - Smile Jacky Terrason - Nardis Eliane Elias - Girl From Ipanema Eliana Elias - But Beautifull Bill Evans & Stan Getz - The Peacocks Joe Henderson - No more blues Gri - Zaman Norah Jones - I don't miss you at all Melody Gardot - Worrisome Heart Norah Jones - In the morning Kenny Barron & Charlie Haden - Body and soul Kurt Elling - You don't know what love is Kurt Elling - Prelude to a kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 boş kalmasın. eski kült gruplardan the cult'ın remastered eski albümünü (love) dinliycem ben, isterseniz siz de dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 baya bayık bi albümmüş valla, bi daha elimi sürer miyim bilemedim. velhasıl efenim bu son parça. sonrasında yine deneysel takılıp daha önce doğru dürüst dinlemediğim bi başka albümü dinliycem (ilk dinlemeye kalktığımda darlanıp kapatmıştım, yine olabilir :P). blk jks diye güney afrikalı bi grubun 2009 albümü after robots. pissssmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 koduumun entelleri afedersiniz, sinirim bozuldu :P daha da dinlemem ben bunnarı. chinese stars'ın a rare sensation albümünü çalıciim bu hıyarların yerine, mis gibi müzik serserileri. hastası olduumunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gidiyom ben artıkın paticiklerim, kalın sağlıcakla. chinese stars'ın bir kez daha hastası oldum, bunu da belirtmek isterim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 teşekkür ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 infected mushroom ile devam ediyoruz o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dımtıs dımtıs yayından sonra bi playlist rica edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 infected mushroom (tu) deeply disturbed istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 deeply disturbed geliyor. kenju buçukta terkediyorum yayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 iyi akşamlar diliyorum. two and a half men izlemeye gidiyorum. dinleyenlere teşekkür efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahanda ben varım :P rahatlayalım azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 lex helalsin. super çalıosun. sakın bırakma. daha çalışmam gereken cok yer var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 açtım dinliyorum.Rahat rahat devam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tamam daha buralardayım ztn xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 lex dinlemek isterdim ama gazteye bişiler bulmam lazım beyin mıncıklaması geçiricem gidiyom ben, iyi yayınlar dilemek istedim fkdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 eheh eyvallah ^^ kolay gelsin sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 rahat mıyız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bu kadının sesi büyülü bence. Edit:rahatız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ne güzel radyo şahane şarkılar çalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 real folk blues !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Benim için şunu çalar mısın Semih: Ümit Besen - Ben bu gece ölmezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi nettin sen yaa :D o zor da sıradaki şarkı sana gelsin benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Abi abi :( edit:heh iyi bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Oğlum hepiniz yabancı özentisi olmuşsunuz, kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar