Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yani bu topii , karılara nasıl bağladınız ki
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Centaurlar binlerce kişiyi yoketmiştir böyle örneklerle tarihte hep zaten, http://ehudadams.files.wordpress.com/2008/08/centaur.jpg ya lotr i izleseydi adam nolurdu düşünemiyorum
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 centaur yapmaz abi oyle sey, centaur delikanli adamdir. kesin adamin bi yamugu var, centaurlarin anasina bacisina kufretmistir, godos mu sandi centaurlari.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bence anaları, bacıları hakkında at gibiler at diye söylenti yaymış.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mortis said: yani bu topii , karılara nasıl bağladınız ki Her topiin karılara bağlanabilitesi vardır dostum.
aramil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ulan biz o kadar içli dışlıyız, her türlü mmo, rpg, frp, bsg filan türü oyun oynadık, bi kere bile girmediler rüyamıza.
kimlandracula Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yarı at Yarı insan..Veli Efendi evet
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ya buna benzer şeyler söyleniyor bazen halk arasında, mesela rüyasında öldüğünü gören gerçekten ölür, veya rüyasında hemcinsi ile iş tutan gerçekte de ibne olur deniyor. Özellikle şu son söylediğimi, konuya hakim biri olarak Havlu bi teyit ederse sevinirim.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "Tatar Ramazan" said: Ya buna benzer şeyler söyleniyor bazen halk arasında, mesela rüyasında öldüğünü gören gerçekten ölür, veya rüyasında hemcinsi ile iş tutan gerçekte de ibne olur deniyor. Özellikle şu son söylediğimi, konuya hakim biri olarak Havlu bi teyit ederse sevinirim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mulgear6 said: Bence liv tyler sasi ve cok cirkin seni döverim çocuk
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mulgearın oldukça zayıf oldugunu dusunursek ben de arkacılık yapıp bi tane vurabilirim belki.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Abi lütfen edit herkes benim kadar fesatsa bugün havlunun konusundan sonra o mesaj çok fena kaçtı fgfdhs
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o değil de, haber fake değil bugün cidden gördüm sabah gazetesinde.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yanlız adam dogustan kapıcıymış abdullah efendiiiiiiiii
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ruyada dil kopmasi yeni bir işe alamaettir. lakin o işi de sicip batiricaksiniz demektir. girişimlerden uzak durun işinizi degistirmeyin rahat batmasin. ailenizin ruya yorumcusu duruye.
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Sintisyzer said: yanlız adam dogustan kapıcıymış abdullah efendiiiiiiiii mümkün mertebe çocuğum yurt dışında doğarsa adını donald draper koyucam. ya da anakin skywalker koyayım, güce denge getirsin.
Öne çıkan mesajlar