Zed Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yahu sitesinde "coming soon" "pre-order now" falan yazıyo, hiçbiyerde faq bulunmuyo, çıkmamış gibi görünüyo. ama çıkmadıysa benim bi haftadır oynadığım oyun ne yahu?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ewt bende aldım ama umarım kaklanmamışızdır ya da demosunu full die satmıyolardır umarım çünkü tek cd görünce kıllandım aslında[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bir hafta mı? Ben bugün aldım. Puma'yı yendim daha. Mary jane'in kaçırıldığı yerdeyim. Demosuna benzemiyor. demoda Rhino lazerle falan sıkıştırılmıyordu. Sanırım kopyacılar NFS High Stakes(adı yanlış yazdık :)) ile yaptıkları başarıyı yakalamak istediler. bir kaç ay yada hafta erken oynadık :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hmm... çıkmış sanırım, çünkü activision'ın sitesinde pc ile ilgili bi kaç sorusu cevaplanmış. hehe ve oyunun pc versiyonu 6-12 yaş grubu içinmiş. ne yazık ki oyunu bitirdikten sonra öğrendim bunu. ben de diyodum bu kadar kolay bulmaca mı olur diye.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Abi spiderman'i para kapısı yapmışlar birinci oyunun (the movie game) grafikleri bile daha iyidi iyice oyuncak etmişler ve çok saçma olmuş verdiğiniz paraya değmez.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Cd-, 07 Temmuz 2004 03:33 tarihinde demiş ki: Abi spiderman'i para kapısı yapmışlar birinci oyunun (the movie game) grafikleri bile daha iyidi iyice oyuncak etmişler ve çok saçma olmuş verdiğiniz paraya değmez. Verdigin para nedirki 3-4 milyon bişey avrupada ona 30$ veren adama ne demeli.. :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 07 Temmuz 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ehuh. Bilgisayarım o sırada kaldıramayacağı için Movie oynayamamış olmanın ezikliğini taşırım. O daha iyiydi galiba? Ben bunu sevdim de tepeden de düşse bir halt olmadı elemana o garip geldi :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 CANT LOG THİS![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Anladığım kadarıyla bunun yerine Volfied oynasam daha çok eğlenirim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Almayın deirm ben. Bir yere kadar dayanıp geldim Ama Mysterio'nun bölümü alabldiğine sıkıcı bir bölüm. Değmez derim. Acayip ıskıldım ben. Gidip Warlords:BattleCry ile değiştiricem[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: screamer, 07 Temmuz 2004 09:17 tarihinde demiş ki: Anladığım kadarıyla bunun yerine Volfied oynasam daha çok eğlenirim Kutluyorum aynen içimden geçen şey buydu.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 demosunu kasıp indirdikten sonra fellik fellik spiderman the movie (ilk filmin oyunu işte) aramaya başladım, o kadarını söyleyim. hımm wolfied iyi fikir yaw özlediydim ben de:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ilk oyunun yanından bile geçemez 2.si fwf[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 berbat bi oyun, berbat animasyonlar, berbat seslendirmeler, cope atilmaya bile layik degil, yakmak lazim cdleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hmm çıkmıs[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 çocuk oyunu falan ama şimdi hakkını yemeyeyim, şehrin parça parça yükseldiği kısımda yükseklik korkumu gıdıklayabilen ve hatta midemi bulandırabilen bi oyun olmuş bu. her şey çok basit yapılmış olsa da pek çok eğlenceli şey vardı. hala dayanamayıp açıp açıp free play'de oynayıp duruyorum. çocuk muyum neyim?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ne güzel sistem gereksinimi bunnar. Bende bile çalışır yaf.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben beğendim abi.. en azından tavana ağ atmıyor birincideki gibi binalara atıyor lol ama ps2 de oynurum ben .. pc ile ps2 arasında farklılıklar olabiliyor :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çıktı hatta az once prof oct la kapısıyordum,ama pek zevklı degıl[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 paticiğin yaş ortalaması baya düşmüş :-P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 İlk oyun derken spiderman the movie yi söylüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu oyunun ilk versiyonu ps1 lerde de çıkan spiderman oyunu. O da bunun gibi çok iyi bir oyun değildi. Bu oyunda vasatın altında bence. Movie'nin grafikleri şu anda bile bu oyundan çok daha iyi. Hatta bu oyunun birincisi bile bu oyundan daha zevkli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ps lere çikan spiderman in zaten 2 si var. Bu spiderman2 filminin oyunu. Valla gökdelenler arasinda hoplayip ziplayip adrenalin pompalamak istiyorum. Umarim demosu isimi görür :p.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bitirdim oyunu maystronun bolumlerı ıgrenctı oyunda pek eglencelı sayılmaz hele kaya atmalı bır bolum yokmu yasama sevıncımı yıtırdım o bolum yuzunden[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Apache, 10 Temmuz 2004 17:30 tarihinde demiş ki: bitirdim oyunu maystronun bolumlerı ıgrenctı oyunda pek eglencelı sayılmaz hele kaya atmalı bır bolum yokmu yasama sevıncımı yıtırdım o bolum yuzunden Zaten Mysterio ile kapışma bölümüne geldim. Baktım daha elime kaya aldığım gibi patlıyor. Zaten gelmişlerdi sıkıntıdan bana. Cdyi kaptığım gibi Warlords:Battle Cry ile değiştirdim. Demosunda daha eğlenceli gözüküyordu. Ama çooook kolay ve Mysterio'nun bölümleri özellikle sıkıcı. Değmez :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ehueh garip anlattıklarınız oyunu oynamamama rağmen çok tanıdık geldi eğer sonunda octopus manyak bişiy olup sizi kovalıyosa, eddie brock'la arkadaş oluyosanız ve kaptan amerika en sonunda sizi kurtarıyorsa çok gülerim çünkü sizin anlattıklarınızın aynısı 4yıl önce çıkan spidermanın ilk oyununda oldu umarım o değildir öyleyse fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar