bravecik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ya ben kitap alıcam da ne alsam die dusunuom bole Dragonlens , Unutulmuş Diyarlar , Ultima vs. türü kitap olsun ( adı noluyosa artık onnarın bilmiom ). Yukarda yazdıklarımı okudum yanı simdilik cıkanlarını. Bide Buzyeli Vadisi Destanı'nın 3. kitabı cıktı mı yada ultima nın 2. ve 3. kitapları. Eger bunnarda cıkmadıysa bana bu türden bi kitap soleyinde onu alam evde cok sıkılıom :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 buzyeli vadisinin 3. kitabı daha çıkmadı(türkçe olarak,ingilizcede yok sanırım ülkemizde). Ben word olarak buldum internetten, çıkarttırdım okuyorum. Ama türkçesi gibi yok bi çevirseler de alsak. Vinas Solamnus çıkmış dl nin onu oku bence. Solamniya Şövalyeleri hakkında[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Elminster oku bir büyücü yaratmak .. ynai okumadıysan unutulmuş diyarlar ama...[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Büyücü diye bir kitap var..çok güzel onu al[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bende büyücü'nün ilk kitabı Çırak'ı okudum ama çoookk güzel dediyemem. Evet güzel ama şaheser statüsünden bence çok uzak. Ancak ikinicisi olan Usta'yı almama değecek kadar da güzel.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ya dl dışındaki fantastik kitaplara bir türlü ısınamadım nedense bir savaş sahnesi 20 sayfa sıkıyor beni yok beyni parçalandı yok gözünü deşti.Hele salvatorenin yazdığı kitaplar gerçekten kötü geliyor bana edebi değeri yokmuş gibi. Böyle daha soft dl gibi hangi kitap var?[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Büyücü o konuda bence tam sana göre. Öyle uzun uzun abartılı savaş sahneleri yok.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 The Alien Years'ı al çok süper bir kitap.Bilimkurgu olarak çok değişik tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Death Gate serisini siddetle oneririm uzun sure oyalar zaten 7 kitap[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 büyücüyü tavsie ederm. ben beğendim şahsen. inşallah sende alırsan okuyunca beğenirsin :)[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 death gate in 3 kitabını okudum.. çok güzel bi seri.. 4. cüyü de alıcam bu hafta..[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Sen hala okuyacağın kitabı Konu Dışı' nda mı arıyosun. *!Ayıplar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Hakkaten ha. *!Uyanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar