Resh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Slm herkese Mercenary im 42 oldu kasiyoruz deli gibi :=) yanlız söle bisey sorucam Gladric bi yazisinda lvl50 de 50 Dw 42 slash 41 parry demisti yüksek rr da 50 50 31 dönmek daha mantıklı demisti acaba direk 50 50 31 yapsak zorlanirmiyiz cok ? Quantum İceCream [wizzy] - exc Hexa [merc] - exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Excalde oynadıgından oturu daha cok damage vermeyi dusunen bi speac yapmayı dusun bence sonucta solo deil grupla haraket edecen parry sana fazla bi fayda getirmez benim gorusume gore[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Temp != Spec, ufak bi not.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Evet sen spec soruyorsan dostum ben 50 dw 50 slash kullanıyorum cok memnumum verdigi damage'den bende cok sordum burada kararsız kaldım ama en güzeli 50 50 31 tabi genede karar senin[signature][hline]Ciguli Kibritci 50 Merchenary Guinevere Xaline 34 Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Oyun şekline göre değişir. Grup yapacaksan parry gereksiz o kadar. Gladric daha çok solo takıldığı için öyle speclemişti.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eeth ya spec nerden cikti template :=) Temp de sorucaktimda... Yani sonuc olarak ben yeri gelir solo bazen grup oynarım heralde ama solo tabi daha zevkli gibi... o zaman 50 50 31 yapiyim bakalim nolcak :P zaten half ogreyim ii str falan olucak sanırım fena olmaz... Quantum İceCream [wizzy] - exc Hexa [merc] - exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar