FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 said: ..adam gibi kutlayalım yılbaşını. arkadaşlar ; beni yanlış anlamayın ama bu kutlamalar hristiyan bayramıdır...bu nedenle hindi kesmek ,içki içmek gibi şeyler onların geleneğidir.. hindi nin ingilizcesi de turkey dir.artık yorum yapmak size kalmış... herşeye eyw de, son kısmı anlayamadım lan. bu arada adam haklı arkadaşlar!1! http://www.facebook.com/group.php?gid=111075380433&ref=nf
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 FromTheHell said: said: ..adam gibi kutlayalım yılbaşını. arkadaşlar ; beni yanlış anlamayın ama bu kutlamalar hristiyan bayramıdır...bu nedenle hindi kesmek ,içki içmek gibi şeyler onların geleneğidir.. hindi nin ingilizcesi de turkey dir.artık yorum yapmak size kalmış... herşeye eyw de, son kısmı anlayamadım lan. bu arada adam haklı arkadaşlar!1! http://www.facebook.com/group.php?gid=111075380433&ref=nf Aman tanrım hristiyanlar Türkleri kesmek istiyor!!!
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yılbaşı=hindi=turkey kelimelerini kullanarak bütün internet aleminde konu açan bir çete var bence. Aralık ayı başlar başlamaz kolları sıvayıp işe başlıyorlar.
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 son cümle çok komik hakkaten ahah pati'de de başlar şimdi mutlu noeller topicleri laf söyleyince de ateist patilerimiz hristyan oluveriyorlar veya hristyan arkadaşlarını savunuyorlar falan dfs çok komik çook
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Beyler adam dogru demis.Gavurlar yilbasinda hindi keserek bakin 'biz sizi de boyle kitir kitir keser yeriz' demek istiyolar.
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bana da sahilde bi delüganlı aa jack london mu okuyon sen lağ ingildere sempatizanı mısın demişti. sempatizanı nerden öğrenmiş hala fikrim yok.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 saçlarım uzun diye "sen entelsin ama yine de bilirsin örflerimizi.." diye bir cümle duymuşluğum var entel.. hmm.. tabi
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bunu söylüyorsan mantığı devam ettirip hicri takvim kullanalım da diyeceksin.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hindi yenmez mi lan! doldurcan bide içini, dalıcan çatalla direk masaya tabağa! mehter eşliğinde yicen. http://howtobrineaturkey.com/images/How_to_roast_a_turkey5.jpg
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dasaaa said: "sen entelsin ama yine de bilirsin örflerimizi.." ahahaha abi neden bu kadar moron bu insanlar ahuahdsusadf hayır futboldan başka bi bok bilmemeyi, dökme demir "deliganlı" kalıbından çıkmış olmayı normal sanıyolar, başka şeyler hakkında bilgin olunca ya da elin yüzün düzgün olunca entel oluyosun sdfgsdfg.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mr_Hand said: ahahaha abi neden bu kadar moron bu insanlar ahuahdsusadf
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben herşeyi anladım fotoğraf ne alaka onu anlamadım.
sesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Noel Hristiyanların bayramı mıymış? Vay anasını.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yılbaşında 3 erkek, hindiye girelim diyorum biz.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 haberlerde şey vardı az önce, amerika talibanı vurmuş. bu nedir, özünde müslüman-hıristiyan savaşı. fakat spiker nasıl anlatıor, "ve işte talibanlılar paramparça oldu" peki biz neyiz müslüman, tarafımız müslümanlar. peki niye amerikalıymışız gibi haber sunuluyor? işte bu ve bu gibi sorularla sorunun kaynağına ulaşabilirz. turkey yerine de turkiye diyebiliriz, onlar yine anlar.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 cunku amerikanın somurgesiyiz eheheh
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Irak'taki ABD askerleri sağ salim yurtlarına dönsün diye sabah akşam, günde 5 vakit dua eden bir başbakanımız var, normal yani.
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Unutma. Unutturma. http://forum.paticik.com/read.php?45,3340404,page=1
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 İhlas olabilir ya, dua portföyüm çok dar.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abii... neden henüz biz noeli değil yılbaşını kutluyoruz diyen açıklamacılar çıkmadı ki... açıklamacı her toplumsal olayın bel kemiğidir. her olayda mantıklı açıklamayı yapar ama halk aptal olduğu için anlamaz falan.. gerçi üstteki 2satır da bir açıklamacı eseri olabilir. oha açıklamacı oldum lan! gerçi açıklamacı olduğumu açıklamama gerek yoktu sanırım
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi bu tarz mesajları güncelleme olmadan tek seferde atmana hayranım ya. Kayretsin.
Öne çıkan mesajlar