FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 said: ..adam gibi kutlayalım yılbaşını. arkadaşlar ; beni yanlış anlamayın ama bu kutlamalar hristiyan bayramıdır...bu nedenle hindi kesmek ,içki içmek gibi şeyler onların geleneğidir.. hindi nin ingilizcesi de turkey dir.artık yorum yapmak size kalmış... herşeye eyw de, son kısmı anlayamadım lan. bu arada adam haklı arkadaşlar!1! http://www.facebook.com/group.php?gid=111075380433&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 FromTheHell said: said: ..adam gibi kutlayalım yılbaşını. arkadaşlar ; beni yanlış anlamayın ama bu kutlamalar hristiyan bayramıdır...bu nedenle hindi kesmek ,içki içmek gibi şeyler onların geleneğidir.. hindi nin ingilizcesi de turkey dir.artık yorum yapmak size kalmış... herşeye eyw de, son kısmı anlayamadım lan. bu arada adam haklı arkadaşlar!1! http://www.facebook.com/group.php?gid=111075380433&ref=nf Aman tanrım hristiyanlar Türkleri kesmek istiyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yılbaşı=hindi=turkey kelimelerini kullanarak bütün internet aleminde konu açan bir çete var bence. Aralık ayı başlar başlamaz kolları sıvayıp işe başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 son cümle çok komik hakkaten ahah pati'de de başlar şimdi mutlu noeller topicleri laf söyleyince de ateist patilerimiz hristyan oluveriyorlar veya hristyan arkadaşlarını savunuyorlar falan dfs çok komik çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Beyler adam dogru demis.Gavurlar yilbasinda hindi keserek bakin 'biz sizi de boyle kitir kitir keser yeriz' demek istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bana da sahilde bi delüganlı aa jack london mu okuyon sen lağ ingildere sempatizanı mısın demişti. sempatizanı nerden öğrenmiş hala fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 saçlarım uzun diye "sen entelsin ama yine de bilirsin örflerimizi.." diye bir cümle duymuşluğum var entel.. hmm.. tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bunu söylüyorsan mantığı devam ettirip hicri takvim kullanalım da diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 adam komployu çözmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hindi yenmez mi lan! doldurcan bide içini, dalıcan çatalla direk masaya tabağa! mehter eşliğinde yicen. http://howtobrineaturkey.com/images/How_to_roast_a_turkey5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dasaaa said: "sen entelsin ama yine de bilirsin örflerimizi.." ahahaha abi neden bu kadar moron bu insanlar ahuahdsusadf hayır futboldan başka bi bok bilmemeyi, dökme demir "deliganlı" kalıbından çıkmış olmayı normal sanıyolar, başka şeyler hakkında bilgin olunca ya da elin yüzün düzgün olunca entel oluyosun sdfgsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mr_Hand said: ahahaha abi neden bu kadar moron bu insanlar ahuahdsusadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben herşeyi anladım fotoğraf ne alaka onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Noel Hristiyanların bayramı mıymış? Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 e babası antalyalı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yılbaşında 3 erkek, hindiye girelim diyorum biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 TRIFORCE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 haberlerde şey vardı az önce, amerika talibanı vurmuş. bu nedir, özünde müslüman-hıristiyan savaşı. fakat spiker nasıl anlatıor, "ve işte talibanlılar paramparça oldu" peki biz neyiz müslüman, tarafımız müslümanlar. peki niye amerikalıymışız gibi haber sunuluyor? işte bu ve bu gibi sorularla sorunun kaynağına ulaşabilirz. turkey yerine de turkiye diyebiliriz, onlar yine anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 cunku amerikanın somurgesiyiz eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Irak'taki ABD askerleri sağ salim yurtlarına dönsün diye sabah akşam, günde 5 vakit dua eden bir başbakanımız var, normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sübaneke falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Unutma. Unutturma. http://forum.paticik.com/read.php?45,3340404,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 İhlas olabilir ya, dua portföyüm çok dar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abii... neden henüz biz noeli değil yılbaşını kutluyoruz diyen açıklamacılar çıkmadı ki... açıklamacı her toplumsal olayın bel kemiğidir. her olayda mantıklı açıklamayı yapar ama halk aptal olduğu için anlamaz falan.. gerçi üstteki 2satır da bir açıklamacı eseri olabilir. oha açıklamacı oldum lan! gerçi açıklamacı olduğumu açıklamama gerek yoktu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi bu tarz mesajları güncelleme olmadan tek seferde atmana hayranım ya. Kayretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar