Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ece Gürsel'in bu sözleri şaşırttı. Okan Byülgen'in Disko Kralı programına katılan Ece Gürsel yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Programda Bayülgen, Ece Gürsel'in daha önce yapmış olduğu "Mazoşistim, acı çekmek istediğim zaman dövme yaptırıyorum" şeklindeki ifadelerini tekrar gündeme getirdi. Güzel manken bu sözleri kendisinin söylediğini doğruladı ve "Doğru, mazoşistim" dedi. Programın diğer konuğu olan Oya Küçümen, "Sadece dövme mi, kırbaç falan da var mı?" sorusunu yöneltince Ece Gürsel'in yanıtı stüdyodaki ve ekran başındakileri bir hayli şaşırttı. Gürsel şöyle konuştu: "Acı çekmeyi sevdiğim için dövme yaptırıyorum. Buna kırbaçla da devam edebilirim. Ancak erkeğine göre değişir. http://www.haberturk.com/2009/12/01/kuturesim/ecektuutut.jpg bence gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yermisin yemezmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 göndersinler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Zamanında az takılmadı Kemancı'ya bu hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben olsam sen yemişsin yiyeceğini zaten derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 "Tatar Ramazan" said: at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 fetişist hatundan uzak durcan aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 vanilla dan uzak durmak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi böyle mankenler filan tiksindiriyor beni ya, sokakta görsem dönüp bakmam gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bakarsın. Boyları uzun direk dikkatini çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kırbaçla beni necati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hoşurdat beni Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abiii, sex! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 benim olacak fıstık binecem üstüne, vuracam kırbacı, vuracam kırbacı!! babam çok zengin benim çuvalla para verir yine de alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 "Max Damage" said: fetişist hatundan uzak durcan aga. -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 "Nationale Volksarmee" said: Ece Gürsel'in bu sözleri şaşırttı. Okan Byülgen'in Disko Kralı programına katılan Ece Gürsel yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Programda Bayülgen, Ece Gürsel'in daha önce yapmış olduğu "Mazoşistim, acı çekmek istediğim zaman dövme yaptırıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 "Max Damage" said: fetişist hatundan uzak durcan aga. -10000 asıl fetişist lere yakın duracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hacı onu var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hatunda ilik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 "Tatar Ramazan" said: benim olacak fıstık binecem üstüne, vuracam kırbacı, vuracam kırbacı!! babam çok zengin benim çuvalla para verir yine de alır. aga sakin !! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 valla ece gürsel i istiyorum yani.şöyle bi 10-20 bin dolar biriktirince aricam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar