trathias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 1.3.3 patch notes buyrun arkadaşlar en taze patch notları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bw lere moral taktiği vermeleri kötü olmuş. Çok çekeriz :P. Zaten cast yapmıyorlar, hoplaya zıplaya, birde üstüne kombat başladıktan hemen sonra, moral 2 basacaklar.. Şu sorc da olmayıpta, bw de olan bir kaç şeyide sorca verseler bari... Bende sc lerde, warbandlarda, bol bol sorc görmek istiyorum ama nerde... Burn away lies siliniyormuydu önceden? (ailment yazmıyor diye silinmemezlik yapıyormuydu :P ) bu arada 1.3.3 diye.. daha büyük bir patch bekliyordum ama.. Sanırım başka bahara kaldı.. Ea işten çıkartmaya devam ederken böyle bir beklentide olmak benim hatam sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ooo knightta "to glory" iyi olmuş. gruplarda daha cok aranıcaz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 endless trial geldi diyorlar ddo gibi ilk 10 level limitsiz beleş doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 evet doğru, ilk 10 rank için öyle bir uygulama var. to glory!'de tam olarak ne değişmiş anlayamadım ama bu hali de anlamsız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 meh, güya bufflayacaklardı bgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 said: * Arcing Power: This tactic will now correctly heal for every target damaged by an damaging ability. Bunun nesi bozuktu da düzelttiler acaba? Eğer anlam karşamasından düzeltip, dotlarda çalışması gibi birşey olmuşsa hemen birkaç tane WAR gamecard alayım :P Yoksa Vaul'un, Lance'in ekstra targetlarına da mı çalışacak? said: * Rune of Regeneration: This ability is now catagorized as a Bless. Hmm Bless removal var mıydı? Zephyr Tonic nedir? said: * Sovereign Trinkets will now drop from players as intended. ooo Şu yamada en azından yeni armor tipleri olur diye düşünmüştüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 evet, blessing removal var chosen ve bazı sınıflarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Melee olan herkezde var sanırım. Gerçi skill barlarına koymayan çok var. Yer kaplıyomuş :P. Az vuruyo diye sevmiyolarmış :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 marauder ve white lion dışındaki bütün melee sınıflarda var :) (choppa / slayeri bilmiyorum gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bazılarında enchantment için var, bazılarında blessing için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bi ib de değişiklik yok heralde:)Neyse %50 outgoing heal debuff yeter bize:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Archmage'de de var Blessing removal ama bu Bless. Healing -> Bless yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Sam said: to glory!'de tam olarak ne değişmiş anlayamadım ama bu hali de anlamsız gibi. şimdi işte extradan düşmanın ap sini yicek. guruba verdiginin yanında sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ravage: Fixed an issue which caused this ability to gain too much damage from stats Allah razı olsun daha ne diyim tank adam 1200 falan vurur mu sacmaydı zaten iyi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hmm doğru, şu anki halindeki chosen ve knight auralarını birleştiriyorlar gibi. yine de ne denli iş yapar orasını bilmiyorum. lavaşın op'liğini iyice düşürürler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 trathias said: Ravage: Fixed an issue which caused this ability to gain too much damage from stats Allah razı olsun daha ne diyim tank adam 1200 falan vurur mu sacmaydı zaten iyi olmuş :) ib ler tank değil sanırım :P. Cengaver gibi tek elle gidip, arkadaki healerları mahfediyolar (dotları engineerden sağlam sanırım :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dot'la ölen healer var mı bu oyunda? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yerde iki seksen yatıp, o dotları yedikten sonra, üstüne heal debuffı yiyince. Biraz komik oluyor. Hani tanktır ölmez anlarımda, arkadaş bu kadar buffın ne işi var sende? madem buffın var, bu dotlar nedir yani. Madem dotun var heal debuff nedir :P. Gelip arkadaki healera atıyor, öndeki dps ler zarar görüyo bundan. Sonuçta çıkan heal düşüyor. Tamam belki öldürmüyor ama, kendini korumaktan heal atamıyorki healer? %10 -%20 lerde geziyo can.. Heal etkiside yarı yarıya düşüyor. Detauntu tanka atıyoruz yok böyle birşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sam said: dot'la ölen healer var mı bu oyunda? (:P)Valhalla'ya gidemezmi$ dotla buyuyle olenler, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 trathias said: Ravage: Fixed an issue which caused this ability to gain too much damage from stats Allah razı olsun daha ne diyim tank adam 1200 falan vurur mu sacmaydı zaten iyi olmuş :) iron breaker 2k cakinca bir sorun yoktu ama :) said: Fixed issues that caused the Bonus Renown and Experience values to not calculate correctly on the scenario scoreboard bu herhalde senaryo bittiğinde yarım renown kazanmanın düzelmiş olduğu manasına geliyor. bo sergeantlardan bonus alınamaması beni biraz üzdü. Tahminen o bonuslari almaya zahmet eden bir tek bendim ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sam said: dot'la ölen healer var mı bu oyunda? (:P) 4 tane dot dizebiliyorsan ve bunlardan biri healing debuffsa neler olabiliyor şaşırırsın. Neyse daha birşey yazmayayım en son çok kötü nerflediler hala kendime gelemedim :P Sanırım o BO buffların kaldırılmasına sevinen sadece benim. Bana mantıklı geldi. 5 tane mob kesip bir bayrağa tıklayan adamın karşıma avantajla çıkmasından hoşlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sam said: hmm doğru, şu anki halindeki chosen ve knight auralarını birleştiriyorlar gibi. yine de ne denli iş yapar orasını bilmiyorum. lavaşın op'liğini iyice düşürürler umarım. valla bilmiyorum da ben bazen skill kulanmadan ap min dibe vurdugunu biliyorum. chosen auraları sömürüyordu ap leri. bizdeki de öle iş yaparsa düşünsene ortaya dalıp sömürücn ap yi casterlardan, healerlardan. baya işe yarar gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 AP eskisine göre hiç hoş değil. Choppa / Slayer AP drainini daha test realmda nerfleyenlerin oyunu bu hale getirmesi akıl alır gibi değil. Casting regen falan bir çözüm eklemeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çok güzel böyle ap, ap drain ve ap verimini ya da regen arttıran tactic'lerin bir anlamı var eskisi gibi. insta-castlerle zıplaya zıplaya gezemiyor millet. burst ile constant dps/hps arasında bir fark olmalı. sardi başka ap düşüren olaylar var da o kadar hatırı sayılır rakam değil yani. puan vermek gerekmese denenir de.. neyse bakalım. ha ayrıca ib dmg'sinden şikayet eden norn forumundaki lavaş videolarına baksın, 2k spam edebilen tank görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar