Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stresi kontrol edemiyorum

Choericoe

Öne çıkan mesajlar

Eskiden ağır bir anxiety rahatsızlığım olmuştu,bütün gün titriyordum.O durumda yinede hafif ilaçlar istedim-gerçi yüksek doz dayadılar bu seferde-,bir antidepresan birde en zararsız anti-anxietyden aldım,titremeler ve süre geçince ilaçları bıraktım ve sonra hastalığımı kafamda çözdüm.Tam çözmek değil, ama onunla yaşamaya alışmak,ve bastırabilmeyi çözdüm diyelim.

Fakaaaat,son 2 senedir devamlı stres halindeyim,akabinde diş titremeleri,yüksek tansiyon,aritmi gibi şeyler oluştu bende. Tekrar ilaç kullanmak istemiyorum,sevmiyorum kafamı durdurmayı ve o luksumde yok işimden dolayı,zaten ilaçla arabamın nereye parkettiğimi bile hatırlamayacak derecede unutkan oluyorum.

Ama başka yolda bulamıyorum.Herkes derin nefes al,stresli şeyler düşünme gibi abudik gubidik şeyler söylüyor,bunları okurken daha çok sinir stresleniyorum valla.

-Abi bende stres var?
--Düşünme geçer.
-2 sene?
--Nefes al,nefes.

Aslında strese yol açan etmenlerden biri,eskiden kalma obsesyonum ama onu zaten minimal düzeye indirdim,gün içinde düzenli olarak obsesyonum birkaç kez aklıma gelir mesela, ben tınlamama rağmen vücut hemen elektrikleniyor gibi oluyor.

Gıcık olduğum olayda bu,ulan ben tepki vermiyorum,hayatım, herşeyim süper ama vücut ayrı modta takılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ecegürsel profesyonel desteği döver.

olmadı tokat yer.. ama onu da güzel bir şekilde şevkle zevkle yer

yetmedi bir de sevdademirel yazıyorum.. stres falan kalmaz.

ilik gibi olursun ilik..

ha gerçi iliğin kuruyabilir. ama olsundur.. napalm..

said:
önce ece gürsel e yazman gerekli değil mi bu formül için???

ben yazarsam, sen yazarsan çocuk nasıl kavuşacak ecesine?? o yazıcak eceye.. ben yazıyorum reçeteye..

ilacımız.. amin..
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

dufrasne said:

melisa çayı iç.
ya da çak 5 tane tantum kasları gevşetir, melisa çayı gibi uyku da yapmaz hatta tam tersi odaklanmayı falan inanılmaz arttırır.

ahah adam 5 tane tantum al demiş:D

hacı yanında 3-4 tane de magic mushroom cake lerden al istersen:D

ahah abi 15 tane demedik 5 tane dedik. yani 15 tane içince de tüm stresi falan alıyor tabi ama yan etkileri var =)
ben 5 tane tantum içip 30 saat kitap okuduğumu bilirim gözün başka hiçbir şeyi görmüyor yahu. inanılmaz bi deneyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...