Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Win ME iyi? Oh, noes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Windows 7'nin nesi sıçış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Me ile Xp arasinda cok fark yok, hatta xp me kerneli uzerine kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 beyler, bir isletim sistemi pc performansi istiyorsa o sistem sicistir. biz gorsellik ariyorsak, pcyi yavaslatacak kadar da gorsellik istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 5 yıl önceki bilgisayarla Win7 kullanırsan sıçarsın tabi. Pentium 100'e xp kur bakalım, sıçıyor mu sıçmıyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: Me ile Xp arasinda cok fark yok, hatta xp me kerneli uzerine kurulu yok oyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 win me nasıl iyi be öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 pekaziz said: 5 yıl önceki bilgisayarla Win7 kullanırsan sıçarsın tabi. Pentium 100'e xp kur bakalım, sıçıyor mu sıçmıyor mu. onu diyorum ben de. gittikce boka batiyor. xp icin sadece "iyi" dedim o kadar fazlasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: Me ile Xp arasinda cok fark yok, hatta xp me kerneli uzerine kurulu ohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: Win 2000 sicis - Win Me / Xp iyi win2000'e ne manada başarısız dediğini merak ettim. gayet sağlam bi işletim sistemiydi bence. win me ile yerlerini karıştırdığını düşünüyorum. yani genel kanı win me'nin baya kötü olduğu yönünde bildiğim kadarıyla. Win7'yi de dün yükledim mecburiyetten. Daha öyle zorlayacak bir durum olmadı ama gayet hızlı geldi vista'dan sonra. Kafama yattı yani hoşuma gitti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sirket laptopuna Win7 kurdum, zaten daha onceden beta teste katilmistim, pek begendim Ultimate 'i, netekim VPN Clientimin Win7 supportu yokmus. Ecus bucus bir VPN Client kullandigimiz icin de, zorunlu olarak XP ye geri dondum. Win7 cok basarili. Vaktinde XP ile de boyle bir cikis yapmislardi, ona benziyor. Havlu kimdir bu arada ? Atip tutuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 lmao @havlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 3.11 workgroups,95,Win2000(bence en basarılısı 2000dir dahi diyebilirim),XP,7 bunlar bence basarılı windows versiyonları. Ama 98,ME, Vista ara versiyonlar ve bence başarılı degiller digerlerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 deggial said: Window 98 zçışş win 98 gayet kral bir işletim sistemiydi. 6 sene kullandım, 2 kere falan format yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 son 2 gündür 7lendim şöle geldi vistadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 BonePART said: arkadasim saolsun ultimate hediye etti o arkadastan bana da bul berkay. 400 liraydı kıyamadım o kadar vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Daha oncede dedim ebayden aldım ultimate 40dolar prof 29 dolarmı neydi ve validate oldu ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o degil de amazona sponsor link vermis adamin biri, buyrun bakin eleman 40$ a retail keyler satiyor, download linki verip iso download ettiriyor. bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: Me ile Xp arasinda cok fark yok, hatta xp me kerneli uzerine kurulu10 kez banlenip 11. ile gelisinden dolayi degil de, sirf bu sebepten banlesem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: Me ile Xp arasinda cok fark yok, hatta xp me kerneli uzerine kurulu OHAAAAAAAAAAA SAKDASHDHASUDHASDKSA me kadar kötü lanet bir sistem gelmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 me software dunyasinin dalga konusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Msdnaa saolsun okuldan ücretsiz buldum=P daha öncede rtm sini kullanıyordum. Hızı olsun herşeyi olsun fazlasıyla tatmin edici şuan benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 masaın altına düşmüş yuvarlanmış ertesi hafta temizlik yaparken bulduk ama h3alâ yenileiblirdi üfleyip yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 lan ben yapacaktım o espiriyi cd de buldum diceydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 soyle bir derdim var yeni topic acmiyim dedim. simdi yeni laptop aldim icinde 32 bit ultimate vista var. microsfotunda bir kampaynasi var bedavaya windows 7 ye yukseltebilin yeni laptoplari. bedava derken 44 dolar kargo parasini saymiyorum:) simdi bana 64 bit lazim gel gorki bana 32 bit ultiamte windows 7 yolluyor. bunun keyini kendim 64 bit versyionunu kursam kullanailirmiyim yoksa bana verdigi illa 32 bit keyimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar