Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hmm basligi arattim bulamadim acildi ise affola. ncsoft un yeni oyunu, 1 sene oncesinden beridir uretimde belkide daha da eski, lineage 2 yi yapan ekibin olusturdugu bir mmo, umalim grind fest olmasin gene. ama sonucta kore yapimi ve grafik ses animasyon harici simdilik bir sey beklemeyelim. sanki ben bu oyunu patide okumustum ya neyse. isim kalca and gogus olarak da degisebilir zaman icinde. alttaki videoda destroyerin silahli arkadasi ezmesi ve kellesinden tutup 1 km ileri firlatmasi nefismis. http://www.bladeandsoul.com/global/en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 çizeri magna carta çizeri koreli eleman = fapfapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 grafikler ve ortamlar muhtesem nerdeyse aionun su yeni vision trailerindekiler kadar iyi. belkide daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oyun güzel ama 2011 sonuna ertelendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 magna cart a ne ulan diyenlere http://www.wallpapergate.com/data/media/1186/Time_Travelers_In_An_Under_Water_World_Wallpaper_28291.jpg http://www.wallpapergate.com/data/media/1186/Magna_Carta_002.jpg http://www.wallpapergate.com/data/media/1186/Magna_Carta_007.jpg http://www.wallpapergate.com/data/media/1186/Magna_Carta_011.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 duvarda kosma sahnesindeki hiz oyunda olacaksa ... unh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 2010 diyor heryerde ? arti PS3 clientide olacakmis.. 2011 lineage 3 yaziyor. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 helal olsun ncsoft yardiriyor.. sc3, d3 ve wow exp gibi ufukta gorunen seyler mevcutken ne kadar paydan parca koparirlar bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuşmuştuk bunu evet, ama kendi konusu yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 0:50 deki kızın bacankları fazla mı kalın bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oyun çok güzel yahu. ama bunu kaldırcak sistemde bir okadar güzel olur sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 çok absürd olmaz konsola da çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu magna carta oyun mu sadece anime i movie si vs. falam varmi ? bide o kungfu master drunken fist olarak oynanabilsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 3 oyun. biri pc de ingilizcesi yok, sonraki ps2 de ingilizcesi var, en sonuncusu da 360 da gene ingilizcesi var. oyunlar ortalama ama adamız çizim stili çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Kanuni said: 2010 diyor heryerde ? arti PS3 clientide olacakmis.. 2011 lineage 3 yaziyor. hmmm Oyun normalde 2009 Q 4 de çıkacaktı sonrasında 2010 Q4 e ertelendi. Bir kaç gün önce okumuştum bulunca eklerim. Ncsoft oyunu geliştirmeye ve tamamlamaya bir süre ara verdi. 2011 Q 4 de çıkarılması planlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Unfortunately, Blade & Soul will be released in 2011 - not 2010. NCsoft delayed the release date of BnS because the development team (BloodLust) needs more times to improve BnS with the aim of making a "next-gen" MMORPG: AAA quality, fantastic graphics and interesting gameplay. The development was delayed too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Kaede said: 3 oyun. biri pc de ingilizcesi yok, sonraki ps2 de ingilizcesi var, en sonuncusu da 360 da gene ingilizcesi var. oyunlar ortalama ama adamız çizim stili çok tatlı eet supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 "hyung-tae kim" mis abinin adi, merak edene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 NA debut trailer http://www.gametrailers.com/video/north-american-blade-soul/59532 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Asyalıların iç çamaşırı fantazisi oyunlardada ön plana çıkmaya başladı artık.. vay be :p. Umarım donların seçimi bize ait olur. Tek tip don ile gezmeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kaede bu NA deputun ilk koydugumuz videodan farki yok ? aynisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 açıkcası izleyip tebessüm ettim. Görsel şölen falan da hani mmorpg bu ya. böle REPE dolu anlar yapmışlar da, Street Fighter edası var teke tek kapışılıo sürekli yok adamı tutuiim fırlatiim yok 50 hit combo çekiim vs de işte binlerce oyuncu içersinde bu tarz şeyleri nasıl becericekler. NCSoft çok garip bi yönde ilerlio şu MMORPG dünyasında bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bilmem olabilir seni sevmediğim için koyduğun videolara da bakmıyorum gametrailersın tag failı daha doğrusu. na debut trailer aynı zamanda o video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sev beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mortis said: açıkcası izleyip tebessüm ettim. Görsel şölen falan da hani mmorpg bu ya. böle REPE dolu anlar yapmışlar da, Street Fighter edası var teke tek kapışılıo sürekli yok adamı tutuiim fırlatiim yok 50 hit combo çekiim vs de işte binlerce oyuncu içersinde bu tarz şeyleri nasıl becericekler. NCSoft çok garip bi yönde ilerlio şu MMORPG dünyasında bakalım ne olacak. haha benimde izlerken aklima mortal kombat gelmisti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar