Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hah tam onu diyecektim ben de :)
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "nutella yerim" said: ufaktan iran araba dogru gidiyor bastan soyleyim adamlar pers sonra fail olmayın İsin icine islam girdimi persi mersi kalmiyo, oto araba baglaniyo direk.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Estel_Anorien said: mütevazilik de iyidir. ama siyaset için imaj da gerekir. mütevaziliği bir imaj olarak seçmekse priceless. ülkeyi imaj yönetiyo zaten
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Vulgar said: Penthesilea said: Anubisath said: irandaki cesaretin %1'i bizim memlekette olsaydı .. neyse güzelim bizdede petrol olsa bizdede olurdu raaaaaad olun ırakta petrol var noldu sonuç ?
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: Vulgar said: Penthesilea said: Anubisath said: irandaki cesaretin %1'i bizim memlekette olsaydı .. neyse güzelim bizdede petrol olsa bizdede olurdu raaaaaad olun ırakta petrol var noldu sonuç ? çünkü eşşeğin şeyinden dolayı
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bizimkiler batıya dayılansa lan neyine dayılanıyor savaş çıkarttıracak deriz (bkz one minüt) Biraz da komşunun tavuğu komşuya kaz görünür psikolojisi var hehe. Daha bir kaç ay önce iran seçimlerini hatırlayın. Mütevazi başkanları seçimlerde ne yaptı. Madem bir hırka bir lokmaydı gidip devretsindi muhalefete iktidarı o kadar baskı, sansür vs uygulayacağına.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 one minute dayılanmak mıydı? sdfg düzeltmek için ben moderatore kızdım, yok abi valla vurmayın ya tamam gel anlaşma yapalım bari diye gezeceğini bildiğimiz için laf ettik tayyibe.
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 One minute gayet de dayılanmaydı. Ama ben o cesaretin filistinliler için değil kendi halkım için olmasını isterdim herhangi bir konuda.
Law Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 İranın nükleer politikasını diğer nükleer sahibi ülkelere karşı savunuyorum. Ama nihayetinde alayına badem suyu.
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 "nutella yerim" said: icimizdeki hainlerin 10 da 1 i iranda olsaydı iran da sıçardı ağzına sağlık
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sir said: şu çılgın hainler, nükleerimizi elimizden almışlar ayol =) ağzına sağlık.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 farinal said: kral adamım vesselam ağzına sağlık
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sir said: şu çılgın hainler, nükleerimizi elimizden almışlar ayol =) güzel tespit yapmışsın +rep
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dostum agzina saglik demen gerekiyodu.olmamis
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 süper troll.. neyse, keşke şu adamlar kadar kimseyi sallamayacak bağımsız bir yapımız olsa..
Öne çıkan mesajlar