paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 düşünmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu kadınları savunma eylemini de hiç anlamam. sanki aldatan erkek başka erkekle aldatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sevgilinizin sizi bir erkekle mi aldatmasını istersiniz bir kadınla mı? olayda bir asimetri var kesinlikle. kadınlara sorduğun zaman o kadar asimetrik değil durum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kadınla aldatmasını tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 erkekler arasi ipnelik cirkin bisi cunku. ama kadinlar arasi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tra la la, ding ding dong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 arabistan yaramamış azmo sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oOOoooOOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bugun cok baydim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 annenin babanı başka bi arkadaşının annesi ile aldattığını öğrensen hoşuna gider mi tralla laaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben olayları şimdi farkettim... ama annen zaten babanı başka bi arkadaşının annesiyle aldatıyorsa, babanla nie evlendi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 lesbiyen olmak zorunda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Azmodai said: erkekler arasi ipnelik cirkin bisi cunku. ama kadinlar arasi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tra la la, ding ding dong. Hayıııır, gunther'le aldatmasınlar oooooofff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Horrible said: ben olayları şimdi farkettim... ama annen zaten babanı başka bi arkadaşının annesiyle aldatıyorsa, babanla nie evlendi :p belki o babasının arkadaşı gerçek babası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 babasının ve annesinin birlikte olduğu annenin eşinin birlikte olmasını, babasının arkadaşının eşiyle, annesinin birlikte olmasına tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi gelene git gidene gel demiyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bu işler farlı yaa uzun bir ilişkim vardı cıkmaza girdi hersey ayrıldık bitti gitti dedik kapattık bende gittim başka biriyle cıkmaya başladım yavas yavasta sevmeye sonra uzun ilişkim beni aradı hayır diyemedim ikisyle devam ettim diğerinede güle güle o kafa karıstıgı mutsuzluk off anlatılmaz yaşanır derim ikiside birbirini tamamlıyordu ikisinede hayır diyememek ikisinide özlemek kimi sevdiğine karar verememk ve iki telefon kullandım hiçte yakalanmadım 14 ay devam ettim sonra düşünmek için kendi kabuguma çekildim ikisindende aynı gün ayrıldım aramalarına izin vermedim kendi başima düşündüm 6 ay boyunca sonra yeni taniştiğim kızı tercih ettim ona geri döndü öyle saf temiz bir kızdı ki yüzüne er baktıgımda yaptıgım serefsizlik geliyordu kızında beni sevmesi beni beklemesi hayatına kimseyi almamısı ben bunu hak etmiyordum yaptıgım tek yanlış kafam karısıkken onu hayatıma almaktı sonra o ayrıldı benden cok istedim devam etmeyi olmadı 4 senedir ayrıyız onunla kız beni hala seviyor bende seviyorum evlenme teklifi ettim ama vicdan azabı beni mahfetti birde evlenme teklifi ile tekrar karsısına cıkmısım artık yalanıma devam edemezdim yaptıgım serefsizli anlattım güldü içinin kan ağladıgını biliyordum ama affetmedi bana sesimi son duyusun seni kapatıyorum artık dedi beni unutmak için içmeye başlayacagını ve ondan sonrada adımı bile anmayacagını söyledi kız öyle saf öyle temizdi ki cok pişmanım ama oldu kafa karıstıgı ve birbirlerini tamamlama olayları yüzünden ne yapabilirdim aradan 4 sene geçmiş daha ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bence eksik sık var. "Kız arkadasım sex kölesiydi aldatma geregi duymadım". kıvamında bisey hani cok seviyodum aldatmadım degil ama yetiyodu haftalık dozaj demek icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 screwy said: bence eksik sık var. "Kız arkadasım sex kölesiydi aldatma geregi duymadım". kıvamında bisey hani cok seviyodum aldatmadım degil ama yetiyodu haftalık dozaj demek icin =) ha birde o var haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Azmodai said: erkekler arasi ipnelik cirkin bisi cunku. ama kadinlar arasi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tra la la, ding ding dong. bananas,melonas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Aldatmak saygısızlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oha300 said: bu işler farlı yaa uzun bir ilişkim vardı cıkmaza girdi hersey ayrıldık bitti gitti dedik kapattık bende gittim başka biriyle cıkmaya başladım yavas yavasta sevmeye sonra uzun ilişkim beni aradı hayır diyemedim ikisyle devam ettim diğerinede güle güle o kafa karıstıgı mutsuzluk off anlatılmaz yaşanır derim ikiside birbirini tamamlıyordu ikisinede hayır diyememek ikisinide özlemek kimi sevdiğine karar verememk ve iki telefon kullandım hiçte yakalanmadım 14 ay devam ettim sonra düşünmek için kendi kabuguma çekildim ikisindende aynı gün ayrıldım aramalarına izin vermedim kendi başima düşündüm 6 ay boyunca sonra yeni taniştiğim kızı tercih ettim ona geri döndü öyle saf temiz bir kızdı ki yüzüne er baktıgımda yaptıgım serefsizlik geliyordu kızında beni sevmesi beni beklemesi hayatına kimseyi almamısı ben bunu hak etmiyordum yaptıgım tek yanlış kafam karısıkken onu hayatıma almaktı sonra o ayrıldı benden cok istedim devam etmeyi olmadı 4 senedir ayrıyız onunla kız beni hala seviyor bende seviyorum evlenme teklifi ettim ama vicdan azabı beni mahfetti birde evlenme teklifi ile tekrar karsısına cıkmısım artık yalanıma devam edemezdim yaptıgım serefsizli anlattım güldü içinin kan ağladıgını biliyordum ama affetmedi bana sesimi son duyusun seni kapatıyorum artık dedi beni unutmak için içmeye başlayacagını ve ondan sonrada adımı bile anmayacagını söyledi kız öyle saf öyle temizdi ki cok pişmanım ama oldu kafa karıstıgı ve birbirlerini tamamlama olayları yüzünden ne yapabilirdim aradan 4 sene geçmiş daha ne diyim oha ya bu benim hiç aklıma gelmemişti. 14 ay boyu devam etmiş arkadaş. hadi bi kaç haftalık, günlük, bi iki gecelik ya da neyse de. 14 ay oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aldatmadım çünkü şıkkı neden 2 tane var. aldatmamak ne kadar underrated lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Heteroseksüellik neden underrated ise bu da o yüzden!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 godosluk yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar