Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev partisi tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tek erkek sen olmadığın sürece o işin sonu seks'e çıkar dostum. Gerekirse seni uyuturlar , bağlarlar veya kafana sert bir cisim yersin sadsa durduramazsın , mani olamazsın hormonlar daha ağır basar sadsa :D
Mesaj tarihi:
yatak odası yetmez ama ağız teması gerçekleşmeden direk sekse geçmek zor, ağız temasının katalizör görevi görmediği durumlarda 2 saatte başlayacak seks 10 saatte başlar o yüzden,

hannibal lecter ağızlığı takarsan efektif olarak seks miktarını %0.2ye indirirsin.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

yatak odası yetmez ama ağız teması gerçekleşmeden direk sekse geçmek zor, ağız temasının katalizör görevi görmediği durumlarda 2 saatte başlayacak seks 10 saatte başlar o yüzden,

hannibal lecter ağızlığı takarsan efektif olarak seks miktarını %0.2ye indirirsin.

abi twitter falan açsana sen. valla ilk takipçin olurum bilimsel tespitlerin için.
Mesaj tarihi:

Kanka süper fikir geldi aklıma :D bu çıplak suşi olayı biliyorsun son zamanlarda revaçta partiye ayrı bir renk katacağını düşünüyorum.

Ama maliyet açısından sana pahalıya patlar malum seks falan da yok karşılığını alamicasın ne gereği var ? Diye düşünürsek

Elimizdeki kısıtlı imkanlardan faydalanıp bir şeyler yapıcaz. Örnekte de görüldüğü gibi.

bkz

Sen de bundan vardır diye düşünüyorum. Yoksa da patide olan arkadaşlardan tedarik edebilirsin diye düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...