ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Tek erkek sen olmadığın sürece o işin sonu seks'e çıkar dostum. Gerekirse seni uyuturlar , bağlarlar veya kafana sert bir cisim yersin sadsa durduramazsın , mani olamazsın hormonlar daha ağır basar sadsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 her türlü yardımcı olurum yer/mekan/zaman pls barmenlik yaparım duydum ki barmenler iyi kız kaldırıyormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben 2 katı yardımcı olurum diyorum bana gel ayarlarız bişiler çok güzel uygun fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kari kiz diyince akan sular durur tab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sen herkezi cagır alkol herşeyin tasiyesini yapar yataklı odalarıda kitle seks olmasın diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 odaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hotele gideriz olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vaniLLe said: kari kiz diyince akan sular durur tab. Sen iste dünya'yı durdursunlar , sen iste ay'a merdiven dayasınlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aya merdiven degil baska bisey dayarlar bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ıyy kıro musunuz ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Llama said: ...yataklı odalarıda kitle seks olmasın diyorsan... işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yatak odası yetmez ama ağız teması gerçekleşmeden direk sekse geçmek zor, ağız temasının katalizör görevi görmediği durumlarda 2 saatte başlayacak seks 10 saatte başlar o yüzden, hannibal lecter ağızlığı takarsan efektif olarak seks miktarını %0.2ye indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 seks tabi olucak abi kaçarı yok yabancı bunlar bi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Erkek değil misiniz hepiniz aynısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 o sözü erkeklerin söylemesi yasaklandı yeni yasa gereğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Kadın değilseniz hepiniz aynısınız şeklinde update edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Erkek hepiniz değil misiniz aynısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 IF (NOT WOMAN) SETEQUAL (KIRO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ardeth said: yatak odası yetmez ama ağız teması gerçekleşmeden direk sekse geçmek zor, ağız temasının katalizör görevi görmediği durumlarda 2 saatte başlayacak seks 10 saatte başlar o yüzden, hannibal lecter ağızlığı takarsan efektif olarak seks miktarını %0.2ye indirirsin. abi twitter falan açsana sen. valla ilk takipçin olurum bilimsel tespitlerin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Abi sizin gibi erkekler yüzünden benim gibi centilmenler kadınlara yaklaşınca hanımlar tırsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Kanka süper fikir geldi aklıma :D bu çıplak suşi olayı biliyorsun son zamanlarda revaçta partiye ayrı bir renk katacağını düşünüyorum. Ama maliyet açısından sana pahalıya patlar malum seks falan da yok karşılığını alamicasın ne gereği var ? Diye düşünürsek Elimizdeki kısıtlı imkanlardan faydalanıp bir şeyler yapıcaz. Örnekte de görüldüğü gibi. bkz Sen de bundan vardır diye düşünüyorum. Yoksa da patide olan arkadaşlardan tedarik edebilirsin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Gerekli lastiği ben tedarik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ardeth said: ıyy kıro musunuz ıyy yalan mi amip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hem daha temiz ter ve ölü deri bulaşmaz üzerine vaniLLe said: Ardeth said: ıyy kıro musunuz ıyy yalan mi amip! ney? amip mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar