Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaşlılar.. Hangi maça gitsek?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet yavru kartallar hangi maça gidelim beraber? Maç programını kafamda şöyle belirledim..

Beşiktaşta üsküdar iskelesi önğnde toplandıktan sonra , beerpoint adlı mekanda biraverler eşliğinde toplu halde bira içmek , (kazan herkesin bildiği bir mekan ama çok kalabalık oluyor ve rahat değil içerisi çok fazla onun için beerpoint çok iyi bence..) daha sonra acıkan karınlar için şampiyon kokoreçten yemek , (aynı zaman beerpointte de çok iyi yemekler var ) daha sonra markete uğrayıp ellere 1 er tane daha bira alınıp , tezahuratlar ve fenere küfürler eşliğinde stada yürümek , kapalıya giden kapalıya , açığa giden açığa gider falan dilan.. teklifi olan buraya yazsın , uyarsa onu da yaparız.. Ben kafamdan kaba taslak bişi yaptım. :)
Mesaj tarihi:
diğer konuya yazdiğim gibi cska maci daha pahali olucak ve benm gibi ögrenci olanlarin bütcesini zorlayabilr..tabi kombine olanlarin tuzu kuru :)
diyar mi bursa mi dersek..tabiki bursa derim..mac günü beşiktaş ve stad cok daha farkli olucak 1 puan arkamizdaki bursa ile oynancak mac cok daha heyecanli olucak..
bursa +1
Mesaj tarihi:
tamamdır bu cuma da olur bana 2 hafta sonrada.. her maç ordayım zatençç bu cuma da gelicek arkadaşlarla gideriz olmazsa , bursa maçında daha kalabalık toplanırız belki ilerde patikartal diye pankart bile yaparız :) bu cuma maça gelicekler bana öm den ulaşırsa haberleşiriz...
Mesaj tarihi:
valla okmeydaninda yurtta kalıyorum..ve her maca rahat rahat gidip gelebilicek durumdayim ama tek sorun para işte.. çevresinde o gün maca girmiyecek olan kombineli arkadaşi olan varsa öm ile bana ulaşıp ögrenci bir kartali sevindirebilirler :) :)
Mesaj tarihi:
Valla bende çalışıyorum ama herkes bir maçta karar kılarsa bir şekilde ayarlayıp gelmeye çalışırım.Ama maçı hep beraber izlemek şartıyla.Öyle biri locada biri beleştepede olmaz :D
Mesaj tarihi:
18.12.2009 20:00 BEŞİKTAŞ - BURSASPOR Cuma günü.

aslında cska diyodum ama bursa maçı sanırım herkesin katılımı ve bütçe açısından daha rahat olucak gibi?
benim oyum bursa maçına subzero nun programda uyar bana :)
Mesaj tarihi:
aslında şöyle bişey yapsam çok net olur , kombineyi 1 maçlığına kiralıyım açıktan 3 tane bilet alırım mis gibi 3 kişi gireriz maça :) hem beraber maç izlerim hemde zarara girmeyiz :p
Mesaj tarihi:
forzada kampanya başladı
basın protesto etmek için herkez bir adet foto. mak. götürcek ve ilk yarı durmadan flash patlatıcak bence git kaçırma bu şöleni eğlenceli olur

tabi diyarbakır maçı için
  • Yeni Oluştur...