suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet yavru kartallar hangi maça gidelim beraber? Maç programını kafamda şöyle belirledim.. Beşiktaşta üsküdar iskelesi önğnde toplandıktan sonra , beerpoint adlı mekanda biraverler eşliğinde toplu halde bira içmek , (kazan herkesin bildiği bir mekan ama çok kalabalık oluyor ve rahat değil içerisi çok fazla onun için beerpoint çok iyi bence..) daha sonra acıkan karınlar için şampiyon kokoreçten yemek , (aynı zaman beerpointte de çok iyi yemekler var ) daha sonra markete uğrayıp ellere 1 er tane daha bira alınıp , tezahuratlar ve fenere küfürler eşliğinde stada yürümek , kapalıya giden kapalıya , açığa giden açığa gider falan dilan.. teklifi olan buraya yazsın , uyarsa onu da yaparız.. Ben kafamdan kaba taslak bişi yaptım. :)
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ankaradan özel araçla gitmek isteyen olursa haftasonu olacak bir maça benzin parasına katkıda bulunmak suretiyle katılabilirim edit:uyku saçmalaması
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 diğer konuya yazdiğim gibi cska maci daha pahali olucak ve benm gibi ögrenci olanlarin bütcesini zorlayabilr..tabi kombine olanlarin tuzu kuru :) diyar mi bursa mi dersek..tabiki bursa derim..mac günü beşiktaş ve stad cok daha farkli olucak 1 puan arkamizdaki bursa ile oynancak mac cok daha heyecanli olucak.. bursa +1
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Batuhan arkadaşmz futbol bölmünden banli oldugu içn ÖM yazdi..Bu cuma ve açık tribün olursa gelebilirm diyo..Onun oyu diyarbakir macina gibi yani..
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tamamdır bu cuma da olur bana 2 hafta sonrada.. her maç ordayım zatençç bu cuma da gelicek arkadaşlarla gideriz olmazsa , bursa maçında daha kalabalık toplanırız belki ilerde patikartal diye pankart bile yaparız :) bu cuma maça gelicekler bana öm den ulaşırsa haberleşiriz...
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 valla okmeydaninda yurtta kalıyorum..ve her maca rahat rahat gidip gelebilicek durumdayim ama tek sorun para işte.. çevresinde o gün maca girmiyecek olan kombineli arkadaşi olan varsa öm ile bana ulaşıp ögrenci bir kartali sevindirebilirler :) :)
Taskiranus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Valla bende çalışıyorum ama herkes bir maçta karar kılarsa bir şekilde ayarlayıp gelmeye çalışırım.Ama maçı hep beraber izlemek şartıyla.Öyle biri locada biri beleştepede olmaz :D
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 keşke bidaa fener maçı olsa çok gülüyom ben
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 beleştepe'den izliceksek her maca gelirm :D:D
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 18.12.2009 20:00 BEŞİKTAŞ - BURSASPOR Cuma günü. aslında cska diyodum ama bursa maçı sanırım herkesin katılımı ve bütçe açısından daha rahat olucak gibi? benim oyum bursa maçına subzero nun programda uyar bana :)
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aslında şöyle bişey yapsam çok net olur , kombineyi 1 maçlığına kiralıyım açıktan 3 tane bilet alırım mis gibi 3 kişi gireriz maça :) hem beraber maç izlerim hemde zarara girmeyiz :p
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ahaha :D muths fikir aslinda maksat birlikte izlemek hoplamak ziplamak :D
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 beraber izlesek maçı 10 numara olur yani açık kapalı dağılmadan herkes toplansa açıkta :)
Taskiranus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Tam tarih belirleyelim o zaman bende izin falan ayarlarım ona göre.Hem bilet falanda ayarlamak gerekecek.Beraberce izlemek en keyiflisi olur.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bursa olsun o zman..Hem macin önemi hem ekonomik durum olarak en uygunu hemde hafta sonu
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 keşke fener maçı olsaydı gülerdik hep birlikte
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 paşa da 3 koyunca espirisi kalmadi işin..Bursa var sirada o eglendirebilr bizi.
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yalnız bursaya yenilirsek dillerinden düşemeyiz o malların
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 forzada kampanya başladı basın protesto etmek için herkez bir adet foto. mak. götürcek ve ilk yarı durmadan flash patlatıcak bence git kaçırma bu şöleni eğlenceli olur tabi diyarbakır maçı için
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Karar verin hafta sonu olursa kendimi zorlayıp gelebilirim.
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 buluşma-event bölümüne taşıyabilirim başlığı haberiniz olsun
Öne çıkan mesajlar