Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaşlılar.. Hangi maça gitsek?


suBzer0

Öne çıkan mesajlar

evet yavru kartallar hangi maça gidelim beraber? Maç programını kafamda şöyle belirledim..

Beşiktaşta üsküdar iskelesi önğnde toplandıktan sonra , beerpoint adlı mekanda biraverler eşliğinde toplu halde bira içmek , (kazan herkesin bildiği bir mekan ama çok kalabalık oluyor ve rahat değil içerisi çok fazla onun için beerpoint çok iyi bence..) daha sonra acıkan karınlar için şampiyon kokoreçten yemek , (aynı zaman beerpointte de çok iyi yemekler var ) daha sonra markete uğrayıp ellere 1 er tane daha bira alınıp , tezahuratlar ve fenere küfürler eşliğinde stada yürümek , kapalıya giden kapalıya , açığa giden açığa gider falan dilan.. teklifi olan buraya yazsın , uyarsa onu da yaparız.. Ben kafamdan kaba taslak bişi yaptım. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diğer konuya yazdiğim gibi cska maci daha pahali olucak ve benm gibi ögrenci olanlarin bütcesini zorlayabilr..tabi kombine olanlarin tuzu kuru :)
diyar mi bursa mi dersek..tabiki bursa derim..mac günü beşiktaş ve stad cok daha farkli olucak 1 puan arkamizdaki bursa ile oynancak mac cok daha heyecanli olucak..
bursa +1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamamdır bu cuma da olur bana 2 hafta sonrada.. her maç ordayım zatençç bu cuma da gelicek arkadaşlarla gideriz olmazsa , bursa maçında daha kalabalık toplanırız belki ilerde patikartal diye pankart bile yaparız :) bu cuma maça gelicekler bana öm den ulaşırsa haberleşiriz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...