Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hatta ben de kazıtmayı düşünüodumda saçlar çok uzadı kıyamıyorum :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yakısmıs pısko olmusun[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ewt saçsız daha iyi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Arkadası efes kutusunu cekersen kellik daha yakısır olucak.. ehi ehi[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Daha güzel olmuş valla. Abi benim saçlarım çeneme kadar gelicek kadar uzamamış olsaydı, 1 sn bile düşünmeden kazıtırdım şuanda. Güzel olmuş ayrıca takma kafana.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben valla o kadar senedir uzatıyom saçlarımı kestirmem ^^ ama bazen böyle 3 numara vurduranlar özenmiyorum değil sıcakta çekilmiyo uzun saç[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler [Bu mesaj kermit_frog tarafından 12 Temmuz 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ogulcan ikiside olmami$ :-p $aka bi yana kazitmak daha ii olmu$ yuzunun guzelligini gorur millet ehe[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 neresini kazıttın valla ben bi resim daha acılcak diye bekliyordum eski halin aynen bayhan yeni halinde kafa 2 yada 1 numara tam seçemiyorumda kel diyorsan ya makinayla yada ustura ile sıfır yapcan misal benim kafa kel kafa budur bronzlaşmak üstüne güneş gözlüğüde ownz derim[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Dyna seni saçlı düşünemiyorum zaten heh.[signature][hline]Nerden bileyim aşık olmamaya çalışmanın zaten aşık olmak olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 dyna nin hic saci oldu mu alexi sorsana , adam dogustan böle :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Nebuch, 12 Temmuz 2004 13:55 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 12 Temmuz 2004 13:45 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 12 Temmuz 2004 13:40 tarihinde demiş ki: bence kel iyi ama: kız arkadaşın yoksa tavsiye, kellerden nefret ediyorlar, bıyıktan nefrety ediyorlar. yok böle bişe. var öyle bişey pardon triple quote için ama.. yok öle bişe.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 12 Temmuz 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: blackchaos, 12 Temmuz 2004 13:35 tarihinde demiş ki: 3 güdür kafamda jöle duruyor sen naaptın yaa[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yuh be 3 gün kafada jole ?? heralde şu anda kafan kurumuş joleler yüzünden hafif beyazımsı bi haldedir hani olur ya[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 of bisuru quote oldu bak arkadaşım bütün kızlar için aynı şeyi söliyemezsin nasıl bazı erkek sarışından bazısı esmerden hoşlanıyosa kızlar içinde durum aynı? ne demek fabrikasyonmu bunlar yani hiçbiri hoşlanmıyo kellikten:) bak dynamik e :) [Bu mesaj Proxa tarafından 12 Temmuz 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 abi istisnalar dışında konuşuyorum.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 valla ilk halinden uzak dur 2.si iyi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Pyr0, 12 Temmuz 2004 16:44 tarihinde demiş ki: dyna nin hic saci oldu mu alexi sorsana , adam dogustan böle :) Arkalarında çıkıyor ama kazıyor adam.[signature][hline]Nerden bileyim aşık olmamaya çalışmanın zaten aşık olmak olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: Dyna seni saçlı düşünemiyorum zaten heh. said: Pyr0, 12 Temmuz 2004 16:44 tarihinde demiş ki: dyna nin hic saci oldu mu alexi sorsana , adam dogustan böle :) bu lise son yani 99 yılı şubat tatilinde cektirdim, 4.5 ay sonrada kazıttım parlak resmim ise 2002 temmuz dan[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 vay anasına değişime bak ya :)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ya Vin diesel'a hasta bi sürü kız biliorum ben nedir yani kel olunca erkek olmaktan afaroz olmazsınız ki kızların gözünde[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 evet yani bizim saçımız varda ne oluyo[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Van Dieselin bi tek kafa kel değilki adam normal bi insanın 10 katı falan genişlikte. Yeşile boyasan Hulk olur o biçim yani. Şayet Dynamick de bu konuda fazla eksiği yok gibi ehe[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 dyna sacli halin daha karizmaymi$ bea $uanki halinle yumu$ak gibi görunuyorsun ehe[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ilk hali daha iyimiş be ferro :)[signature][hline]faust @ noir [Bu mesaj Faust tarafından 12 Temmuz 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sacsız yuzun acılmıs[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar