Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Arkadaşlar ortamlar ve webcam markaları biraz farklı ama saçlı ve kel halim var daha dışarı çıkmadım bu kafayla sizce yakışmışmı ona göre dışarı adım atıyım falan yani :( Bu Saçlı: Bu Kel: edit: ilk defa kafa kazıttım.[signature][hline]BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ[Bu mesaj Ferrero tarafından 12 Temmuz 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kel bence daha iyi de ama burası hot or not diil yani =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 12 Temmuz 2004 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bende kazıtıcamda düşünüyorum kazıtsammı die 3 güdür kafamda jöle duruyor iice bi garip oldu saçım üflesen şekil alıyor =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Berbat olmuş,kazıtmasaydın daha iyiydi.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Yav kazıtalı 3 gün oldu camdan dışarı bakamıom kabak gibi oldum napsam :( o yüzden açtım thread aileye güven olmaz hepsi çok ii olmuş dior ama yani inandırıcı değil... Kamu oyu yoklaması alıyım dedim :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kısa daha güzel olmuş bence de[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bence kel iyi ama: kız arkadaşın yoksa tavsiye, kellerden nefret ediyorlar, bıyıktan nefrety ediyorlar.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Nebuch, 12 Temmuz 2004 13:40 tarihinde demiş ki: bence kel iyi ama: kız arkadaşın yoksa tavsiye, kellerden nefret ediyorlar, bıyıktan nefrety ediyorlar. yok böle bişe.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bence hic de fena degil, gezmeye utanilcak kadar kotu bir durum hele hic yok...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yukarıdaki poz bayhan a benziyo yaw[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 gayet güzel olmuş[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek...
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bencede hoş olmuş[signature][hline]Magandaya özgürlük !!! Türkiyede internet eşittir bayan arkadaş arıyorum ....
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kellik iyi de ... arkadaki efes ne yaf :hmm:[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: LvL_Sabo, 12 Temmuz 2004 13:45 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 12 Temmuz 2004 13:40 tarihinde demiş ki: bence kel iyi ama: kız arkadaşın yoksa tavsiye, kellerden nefret ediyorlar, bıyıktan nefrety ediyorlar. yok böle bişe. var öyle bişey[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: LvL_Sabo, 12 Temmuz 2004 13:35 tarihinde demiş ki: kel bence daha iyi de ama burası hot or not diil yani =) bişeyler yakışmış mı diye sormak için illa hot or not mu olması gerekiyor ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 maybe..[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Merci canım Muh muh :) Alnımın üst tarafı yanmamış şopar gibi olmuşum saçlar gölge yapmış alacalı kafa :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 tatile mi gittin[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 eft Çanakkale'den başladım zaten Tekirdağ'da denizede girdik yan yan kapkara şoparım artık[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben bi yandım kızarık kaldım ya[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ehehe benim tenim direk kararıyor. Bide tekirdağ'ın en yukarı taraflarında çingene mahallesi var bunlar böyle aşşa inip yol kesiomuş küçük bebeler. Benim önümde birinin kesmişlerdi bana ellemediler şopar sandılar beni :) İşe yarıyor bu karalık aslında Şopar Rule...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yani memnunsun kısacası şopar olmaktan[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Şoparlık bence ayrı bir ırk. Mesela Lazlar, İnsanlar, Zenciler, Şoparlar, Beyazlar, Caponlar, Türkler, Toplar? Ben böyle düşünüyorum aslında bunların hepsi farklı ırk eğer zenci ve beyaz farklı 2 ırk ise hepsi farklı ırk. Şimdi böyle bakınca en zeki Caponlar. Capon olmak isterdim ama olmuyo. Şimdi bakıyorum en yüksek str ve dex olan kişiler Şoparlar bunların utanma skill i 0 ama çok çevik ve kaslılar yani mahallelerine jandarma giremiyo. Hep şopar tipinde hemde şopar olmamak güzel bişi aslında. Şoparlar seni onlardan bilio sana ellemio... Ama mesela normal biri de seni şopar sanıp kaçıyo bu durum biraz kötü... :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hepimix birix[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bence kazınmış daha guzel :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Öne çıkan mesajlar