pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Yılmaz Büyükerşen makam odasında yüksek sesle hard rock dinliyor. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen odasında yüksek sesle hard rock dinliyor. Nedenini şöyle açıklıyor: 'Dinliyorlar ya, kendimce önlem alıyorum'. Röportajın devamı için tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 oh, güzel bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 "oğlumn muziğin sesini kıs gelicem oraya bak!!" "baba dinlenmiyelim diye acıyorumki ben sesi, valla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=heMeBJL2UTw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yılmaz hoca kendin tarzında yine guzel bir latife yapmıs,haklıdır sitem etmekde artık herkes dinleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 onu bırakın da laptopların webcamine girebiliyorlarsa o zaman gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 röportajı okuyan aklı başında biri son kısımlarda sinirden kafasını duvarlara vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yılmaz hocanın tek bir kere herhangi bir konuda isyan ettigini gormedim duymadım,boyle mizahi bir dille yakınır da yine insanı ve ulkesi icin moralini bozmadan calısmaya devam eder,tubitak'ın durumu maglum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 said: Yakınacağınıza eksikliklerinizi tamamlayın dogru demis bakanimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 haha düşünsenize kelli felli kalantor adamlar, bir odada ve arka fonda rock :D uff güzel olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Türkiye biraz düzene girerdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hard rock in yobozlar ustunde turn undead etkisi yaptigi ispatlanmis oldugundan sahane taktik diyorum -amirim dinlmeye basliyalim -DUR LAN KAPA OLM!!! YA ROCK CIKARSA?????!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ...AND JUSTICE FOR ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yobazım hard rockta dinlerim heavy metal de hiçbir turn undead etkisi olmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Viktor said: -DUR LAN KAPA OLM!!! YA ROCK CIKARSA?????!!!!! ahaha cikarsa fena tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi of..ahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 NoTwisT said: Viktor said: -DUR LAN KAPA OLM!!! YA ROCK CIKARSA?????!!!!! ahaha cikarsa fena tabi Alınıyorum ama :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 iyi bari, sadece ben algıda seçici davranmamışım viktor'un mesajında. fight club arasında çıkan bir kare gibi rahatsız etmişti subliminal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 dervişin fikri ne ise zikri de odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 dervişin fikri ne ise ziki de odundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 buyukersen said: - Yapmak isteyip de yapamadığınız ne var? O kadar çok ki! Anadolu Üniversitesi'ni Uluslar arası Uzay Üniversitesi'nin şube kampusu olarak kabul ettirmiştim, görevden alındım. Proje durduruldu. Türkiye'de uzay sanayi konusunda çalışabilmek ve bilgi üretebilmek için önemli bir adımdı, olmadı. 2 yıl önce Bilim-Deney Parkı çalışmalarına başladık, TÜBİTAK 12 milyon Avro'yu DSP'li belediyeyiz diye bize vermedi. Konya'nın bir belediyesine verdi. Onların projesi bile yoktu ama biz binaları bile yapmıştık. Devlet Bakanı Mehmet Aydın'a mektup yazdım. 'Hocam, Konya'nın bu belediyesine 12 milyon Avro'nun verilmesi, Allah ve kul indinde haklı diyorsanız teselli bulacağız' dedim. Bakan Aydın'dan bir ay sonra cevap geldi: 'Yakınacağınıza eksikliklerinizi tamamlayın'. Biz de şimdi destek verecek isimler arıyoruz bu işe. lan yazik ne diyim ki, adam hakikatten cabanin da otesine gecmis artik. boyle adamlardan daha cok lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 toplumu korku salarak yönetmenin kara mizah bir sonucu "SAKLAYACAK BİŞEYİNİZ YOKSA DİNLENMEKTEN KORKMAYIN KARDEŞİM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar