Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekulağa hard rock önlemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yılmaz Büyükerşen makam odasında yüksek sesle hard rock dinliyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen odasında yüksek sesle hard rock dinliyor. Nedenini şöyle açıklıyor: 'Dinliyorlar ya, kendimce önlem alıyorum'.

Röportajın devamı için tıklayın.
Mesaj tarihi:
iyi bari, sadece ben algıda seçici davranmamışım viktor'un mesajında. fight club arasında çıkan bir kare gibi rahatsız etmişti subliminal.
Mesaj tarihi:
buyukersen said:

- Yapmak isteyip de yapamadığınız ne var?

O kadar çok ki! Anadolu Üniversitesi'ni Uluslar arası Uzay Üniversitesi'nin şube kampusu olarak kabul ettirmiştim, görevden alındım. Proje durduruldu. Türkiye'de uzay sanayi konusunda çalışabilmek ve bilgi üretebilmek için önemli bir adımdı, olmadı. 2 yıl önce Bilim-Deney Parkı çalışmalarına başladık, TÜBİTAK 12 milyon Avro'yu DSP'li belediyeyiz diye bize vermedi. Konya'nın bir belediyesine verdi.

Onların projesi bile yoktu ama biz binaları bile yapmıştık. Devlet Bakanı Mehmet Aydın'a mektup yazdım. 'Hocam, Konya'nın bu belediyesine 12 milyon Avro'nun verilmesi, Allah ve kul indinde haklı diyorsanız teselli bulacağız' dedim. Bakan Aydın'dan bir ay sonra cevap geldi: 'Yakınacağınıza eksikliklerinizi tamamlayın'. Biz de şimdi destek verecek isimler arıyoruz bu işe.

lan yazik ne diyim ki, adam hakikatten cabanin da otesine gecmis artik. boyle adamlardan daha cok lazim
  • Yeni Oluştur...