Cd- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://www.ayphone.com.tr/indexana.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şu sesiz ortamda bi pauha tarzı ses cıkardım.hiç beklemiodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://www.gamerevolution.com/images/misc/Image/toilet_seat_death.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor. Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 "ÖZEL SESLE KONUŞMA VAR ( ÇOCUKÇA, KADIN SESİ, ERKEK SESİ, KEDERLİ SES )" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 GÜÇ ÖZELLİKLERİ KONUŞMA SÜRESİ MAKSİMUM 3-5 SAAT Ahah nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ahaha 3-5 saat gider. Dükkan garantisi de vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şu telefonların maliyeti ne kadar çok merak ediyorum. önüne gelen marka basıp satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Beleglor. said: "ÖZEL SESLE KONUŞMA VAR ( ÇOCUKÇA, KADIN SESİ, ERKEK SESİ, KEDERLİ SES )" burdaki ÇOCUKÇA daha önemli bence hani çocuk sesi de değil.. ÇOCUKÇA!!! tiki kızlar için sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi ahahah K5 ne öyle aynısını yapmışlar. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 teknik servisi gaziantepde gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 asinanyavuz said: şu telefonların maliyeti ne kadar çok merak ediyorum. önüne gelen marka basıp satıyor. 20-25 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Beleglor. said: "ÖZEL SESLE KONUŞMA VAR ( ÇOCUKÇA, KADIN SESİ, ERKEK SESİ, KEDERLİ SES )" Bunlar orijinal kopyası çinden falan kaçak geliyor. Geçenlerde sınırdan gelen bir arkadaşta gördüm nokia'nın bir modeli o ses olayı gerçek ayarlıyor 3m ileride açtı telefon konuşuyor böyle barda falan gibi o an ya kanka bardayım falan ses gelmiyo duyamıyorum ?! %100 etkili yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 reyou said: http://www.gamerevolution.com/images/misc/Image/toilet_seat_death.jpg HEIL HITLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 İPHNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar