Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter artık

Mal

Öne çıkan mesajlar

baştan sona okudum sevindim topic sonuna doğru. Parasızlık çok kötü birşey abi mutsuzluğa eşdeğer . Ondan kötüsü derdini paylaşıcak kimse olmaması. İyi yapmıssın yazarak. az cok param var hoyrat kullandım demene rağmen canının kokoreç çekip yiyememen bile insanın içini burkuyor.

Yalnız gerçekten ihtiyacı olan çok öğrenci var hepimiz verebildiği kadar verse her ay toplasak ihtiyac sahibi birini okutsak ne güzel olurdu ama böyle bir projeyi üstlencek bi babayiğit lazım . Sonuçta atıyorum en kötü 100-150 milyon bile toplansa o para 1 öğrenci için büyük para
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

baştan sona okudum sevindim topic sonuna doğru. Parasızlık çok kötü birşey abi mutsuzluğa eşdeğer . Ondan kötüsü derdini paylaşıcak kimse olmaması. İyi yapmıssın yazarak. az cok param var hoyrat kullandım demene rağmen canının kokoreç çekip yiyememen bile insanın içini burkuyor.

Yalnız gerçekten ihtiyacı olan çok öğrenci var hepimiz verebildiği kadar verse her ay toplasak ihtiyac sahibi birini okutsak ne güzel olurdu ama böyle bir projeyi üstlencek bi babayiğit lazım . Sonuçta atıyorum en kötü 100-150 milyon bile toplansa o para 1 öğrenci için büyük para

valla ben baya memnun olurum o tarz bi uygulamadan. harbi 100 lira su anda ucurur evi.
Sosyal ağlarda paylaş

ehueaeh senko.

patilere destek olma fikri cok guzel ama evinde internet olup patide takilacak kadar vakti olan adama benden kurus calismaz. zaten benden fiziksel durumu musait kimseye kurus calismaz. millet evde gotunu yayip daha rahat sartlarda patide takilsin diye para mi vericez?

yok is bulacaksak ya da calismak isteyen patilere bir sekilde istihdam yaratacaksak ona seve seve yardimci olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilkentte 1 sene 400 lirayla yaşamıştım ben. Kendime öyle bir sınır koymuştum nedense, kimsenin benden de öyle bir talebi olmamıştı. Bankada para da vardı ama tutumlu olmayı öğrenmek için gayret herhalde nedenini şimdi hatırlamıyorum.

Günde 2 öğün yemeğim vardı, hiç de kendim yapmazdım dışarıdan söyleyip 2 öğüne bölerdim. Kahvaltıda bazen ülker otomatından dankek alırdım falan.
Sigara alkol olmayınca kolay oluyor. İnternet bedava, elektrik su kira yok yurtta kraldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Havlu said:

Masticore said:

valla ben baya memnun olurum o tarz bi uygulamadan. harbi 100 lira su anda ucurur evi.

sana verilmez len . Booster'a basarsın parayı
Sosyal ağlarda paylaş

Havlu said:

is bulma iyi fikir. caki gibi cocugum. enstruman calarim, dilim kuvvetlidir, garsonluk deneyimim var, prog. ve web prog. yaparim, valla bi is bulun bana yoksa gidip modern orkestra midir nedir oyle biseye girip haftalik 100 liraya her gece dugunlerde calicam.

gündüz içinde parttime bi iş bul anca geçinirsin.her gece için 100 tl az yaw o kadar para atılıyo ayıptır
Sosyal ağlarda paylaş

karşıda okul var. artı yanda kapıcı dairesinde de arkadaşlar oturuyor. bayram tatili olduğu için ne arkadaşlar evdeydi nede okul açıktı. duşu spor salonunda alıyorum. okul açıldı, yanda oturan arkadaşlar geldi, wc hayatım düzene girdi. tuvaletimi yaparken çay içmekten hoşlanırım. teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...