Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 baştan sona okudum sevindim topic sonuna doğru. Parasızlık çok kötü birşey abi mutsuzluğa eşdeğer . Ondan kötüsü derdini paylaşıcak kimse olmaması. İyi yapmıssın yazarak. az cok param var hoyrat kullandım demene rağmen canının kokoreç çekip yiyememen bile insanın içini burkuyor. Yalnız gerçekten ihtiyacı olan çok öğrenci var hepimiz verebildiği kadar verse her ay toplasak ihtiyac sahibi birini okutsak ne güzel olurdu ama böyle bir projeyi üstlencek bi babayiğit lazım . Sonuçta atıyorum en kötü 100-150 milyon bile toplansa o para 1 öğrenci için büyük para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 evet abi haklısın. çok var çevremde öyle. birazda utanıyorum ben böyle hem para olup hem sitem ettiğim için. yapacak bişey yok ama düzen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 benim mala vericek param yok mala veririm de mala vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 demin bayat bir dilim ekmek gordum dolapta tam atacaktim aklima sen geldin :( icim ciz etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 neyine cız ediyo için. acımayacaksın bu devirde kimseye. düşene bi tekme senden gelecek. acıyosunda noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Masticore said: baştan sona okudum sevindim topic sonuna doğru. Parasızlık çok kötü birşey abi mutsuzluğa eşdeğer . Ondan kötüsü derdini paylaşıcak kimse olmaması. İyi yapmıssın yazarak. az cok param var hoyrat kullandım demene rağmen canının kokoreç çekip yiyememen bile insanın içini burkuyor. Yalnız gerçekten ihtiyacı olan çok öğrenci var hepimiz verebildiği kadar verse her ay toplasak ihtiyac sahibi birini okutsak ne güzel olurdu ama böyle bir projeyi üstlencek bi babayiğit lazım . Sonuçta atıyorum en kötü 100-150 milyon bile toplansa o para 1 öğrenci için büyük para valla ben baya memnun olurum o tarz bi uygulamadan. harbi 100 lira su anda ucurur evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bana da lazım bugün gitcez hd tv alcaz tüm parayı gömcez ona, ps3e bi ton oyun çıktı malumunuz kaçağı yok, digitürk 8mbit adsl elektrik su derken faturalar dağ oldu. şöyle aranızda toplasanız 400-500 bana gönderseniz über süper olur wallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ehueaeh senko. patilere destek olma fikri cok guzel ama evinde internet olup patide takilacak kadar vakti olan adama benden kurus calismaz. zaten benden fiziksel durumu musait kimseye kurus calismaz. millet evde gotunu yayip daha rahat sartlarda patide takilsin diye para mi vericez? yok is bulacaksak ya da calismak isteyen patilere bir sekilde istihdam yaratacaksak ona seve seve yardimci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 is bulma iyi fikir. caki gibi cocugum. enstruman calarim, dilim kuvvetlidir, garsonluk deneyimim var, prog. ve web prog. yaparim, valla bi is bulun bana yoksa gidip modern orkestra midir nedir oyle biseye girip haftalik 100 liraya her gece dugunlerde calicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bilkentte 1 sene 400 lirayla yaşamıştım ben. Kendime öyle bir sınır koymuştum nedense, kimsenin benden de öyle bir talebi olmamıştı. Bankada para da vardı ama tutumlu olmayı öğrenmek için gayret herhalde nedenini şimdi hatırlamıyorum. Günde 2 öğün yemeğim vardı, hiç de kendim yapmazdım dışarıdan söyleyip 2 öğüne bölerdim. Kahvaltıda bazen ülker otomatından dankek alırdım falan. Sigara alkol olmayınca kolay oluyor. İnternet bedava, elektrik su kira yok yurtta kraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: Masticore said: baştan sona okudum sevindim topic sonuna doğru. Parasızlık çok kötü birşey abi mutsuzluğa eşdeğer . Ondan kötüsü derdini paylaşıcak kimse olmaması. İyi yapmıssın yazarak. az cok param var hoyrat kullandım demene rağmen canının kokoreç çekip yiyememen bile insanın içini burkuyor. Yalnız gerçekten ihtiyacı olan çok öğrenci var hepimiz verebildiği kadar verse her ay toplasak ihtiyac sahibi birini okutsak ne güzel olurdu ama böyle bir projeyi üstlencek bi babayiğit lazım . Sonuçta atıyorum en kötü 100-150 milyon bile toplansa o para 1 öğrenci için büyük para valla ben baya memnun olurum o tarz bi uygulamadan. harbi 100 lira su anda ucurur evi. sana verilmez len . Booster'a basarsın parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: is bulma iyi fikir. caki gibi cocugum. enstruman calarim, dilim kuvvetlidir, garsonluk deneyimim var, prog. ve web prog. yaparim, valla bi is bulun bana yoksa gidip modern orkestra midir nedir oyle biseye girip haftalik 100 liraya her gece dugunlerde calicam. gündüz içinde parttime bi iş bul anca geçinirsin.her gece için 100 tl az yaw o kadar para atılıyo ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çok güzel bi hayatın varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 @masticore ahahahahah valla bastigimiz icin bu hallerdeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nasıl bi zihniyet tuvaletsiz eve taşınır ki =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 okumadım ben bi tak arkadaşın yazdığı ilk mesajı okudumda tamam işersin bi şişeye şuna bunada sıçmak için napıyosun arkadaşım ? peki bu evde banyo varmı ? sen baştan tuvaletsiz eve çıkmakla hata yapmışsın zaten sana herşey müstehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 karşıda okul var. artı yanda kapıcı dairesinde de arkadaşlar oturuyor. bayram tatili olduğu için ne arkadaşlar evdeydi nede okul açıktı. duşu spor salonunda alıyorum. okul açıldı, yanda oturan arkadaşlar geldi, wc hayatım düzene girdi. tuvaletimi yaparken çay içmekten hoşlanırım. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 her tuvaletin geldiğinde arkadaşlara gidip kapıyı çalıp "hacı sizin tuvalete bi sıçabilirmiyim ?" mi diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yok izin almıyorum artık direk giriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yedek anahtar falanda versinler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kapı açık oluyo zaten hep. iki taraftan kulplu. giren çıkan belli değil zaten eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sen öprenci olduğuna eminmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 cidden istediğim bölümdeyim istediğim işi yapmak için okuyorum. yoksa çekilmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mal said: "burs için bana başvurabilirsin" said: ya abi anlatamadım ben size. fakir değilim ben. fakir olan adam zaten utanır açmaz böyle topik. elime geçtimi harcıyorum. bide baya bir zor dönemdi ondan bunaldım herşey üstüste gelince yeter artık dedim. adam nickinin hakkını veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bölüm neymiş. ne olacaksın çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar