Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter artık

Mal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mal said:

"burs için bana başvurabilirsin" said:

ya abi anlatamadım ben size. fakir değilim ben. fakir olan adam zaten utanır açmaz böyle topik. elime geçtimi harcıyorum. bide baya bir zor dönemdi ondan bunaldım herşey üstüste gelince yeter artık dedim.
FAKİRSİN İŞTE FAKİİİİİİİİİİİİİİİİİİR
HA HA HA HA HA

o değil de nasıl bi hayat lan bu?
Mesaj tarihi:
Afiyet olsun hayatında hiç tek başına kalmayınca ve yaşamayınca böyle zorluklar olması normaldir sanırım. İdare etmeyi, düzgün şekilde ev geçindirmeyi tecrübe edip öğrenmek gerekir. Gelecek ay daha dikkatli olursun umarım.
Mesaj tarihi:
yeni değil 4 senedir tek başıma yaşıyorum. düzgün yaşamak için bi sebebim yok.

Chewy said:

kankama laf yok lan

sağol kanka :D
Mesaj tarihi:
ondada yokmuş gittik bankadan çektik. apartmanın yöneticisi burayı o ayarlamıştı bana. zaten önce para istedim yemeği extradan verdi.
Mesaj tarihi:
oda olmasa tarla var. ya wc sorun olmuyor hiç. geçen sene kaldığım yer yurttu. otelden yurda çevirmişler. oranında mutfağı yoktu. mutfağı olmaması çok daha kötü.
Mesaj tarihi:
Mal said:

"burs için bana başvurabilirsin" said:

ya abi anlatamadım ben size. fakir değilim ben. fakir olan adam zaten utanır açmaz böyle topik. elime geçtimi harcıyorum. bide baya bir zor dönemdi ondan bunaldım herşey üstüste gelince yeter artık dedim.

yanlış anlamışsın.orada tecahül ü arif veya kinaye veya yansıma dan biri var.hangisiydi hatırlamıyorum.fakir olan benim.tinerim bitti yine.kuruduğu poşete sıçtım.napıcam bilmiyorum.burs verin bana.
  • Yeni Oluştur...