Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yok biradan sonra (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mal said: "burs için bana başvurabilirsin" said: ya abi anlatamadım ben size. fakir değilim ben. fakir olan adam zaten utanır açmaz böyle topik. elime geçtimi harcıyorum. bide baya bir zor dönemdi ondan bunaldım herşey üstüste gelince yeter artık dedim.FAKİRSİN İŞTE FAKİİİİİİİİİİİİİİİİİİR HA HA HA HA HA o değil de nasıl bi hayat lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Afiyet olsun hayatında hiç tek başına kalmayınca ve yaşamayınca böyle zorluklar olması normaldir sanırım. İdare etmeyi, düzgün şekilde ev geçindirmeyi tecrübe edip öğrenmek gerekir. Gelecek ay daha dikkatli olursun umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kafasına vura vura öğretirler adamın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kankama laf yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yeni değil 4 senedir tek başıma yaşıyorum. düzgün yaşamak için bi sebebim yok. Chewy said: kankama laf yok lan sağol kanka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 madem kankasisin SAHIB CIKAMADIN MI? garibim yerlerden izmarit toplarken zuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tatlı su kankasıdır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 marlboro içmio yolladımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet doğru. ben kafayı buldum bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vaay izmarit > marlboro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ne içtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bir buçuk kutu dark içtimde şimdi saçmalarım ben. ondan sustum bye. bide seviyorum hüleeeeaaaan. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 birayla kafayı buluo biraz o yönünü sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 olm komşu çıkarıp para mı verdi lan sadsadas yemek falan anladım da para ilginç geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ondada yokmuş gittik bankadan çektik. apartmanın yöneticisi burayı o ayarlamıştı bana. zaten önce para istedim yemeği extradan verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Nasıl yani yöneticiye gidip "abi para versene" mi dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet bira istedi canım çok fena, dayanamadım. sorun olmaz samimiyiz. vercem zaten ayın 4ünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bira kutularını atmıyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 atıyorum kapağı yok onların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Abi tuvaleti nereye yapacaksın sonra?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 NASI YA Bİ DAKKA BU HİÇ BİRA ŞİŞESİNE İŞEMEMİŞ Mİ ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bekçiler gelmiş okulun giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oda olmasa tarla var. ya wc sorun olmuyor hiç. geçen sene kaldığım yer yurttu. otelden yurda çevirmişler. oranında mutfağı yoktu. mutfağı olmaması çok daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mal said: "burs için bana başvurabilirsin" said: ya abi anlatamadım ben size. fakir değilim ben. fakir olan adam zaten utanır açmaz böyle topik. elime geçtimi harcıyorum. bide baya bir zor dönemdi ondan bunaldım herşey üstüste gelince yeter artık dedim. yanlış anlamışsın.orada tecahül ü arif veya kinaye veya yansıma dan biri var.hangisiydi hatırlamıyorum.fakir olan benim.tinerim bitti yine.kuruduğu poşete sıçtım.napıcam bilmiyorum.burs verin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar