pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ekmeğin lapasını yersen açlığını biraz giderebilir, sakın su içme karnın ağrır. Ultimate Survivor'daki taktikleri deneyebilirsin son olarak. Bir tül/bez al, idrarını süz, kaynatıp iç. İçinde yaşamını sürdürmek için yararlı çok değerli proteinler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ya yarın yada öbür gün gelir öğrenci komşular onlardan otlanırımda bir buçuk haftadır -ki bide vize haftasıydı ödevlerlede uğraştım- iyice kafayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 balon said: Yeter yıldırım demirören ..AUHAAUHAUHAHUHA CRIT LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 tuvalet olmayan evden internete bağlanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Ekmeğin lapasını yersen açlığını biraz giderebilir, sakın su içme karnın ağrır. Ultimate Survivor'daki taktikleri deneyebilirsin son olarak. Bir tül/bez al, idrarını süz, kaynatıp iç. İçinde yaşamını sürdürmek için yararlı çok değerli proteinler olacak. Asıl troll olan şey o program. sen de gidip ordan örnek vermişsin. kapadokya bölümünü izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Efsane o bölüm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 inanamyanlara burası evim. kocaman toplantı salonuydu suntayla böldüm böyle yaptım. bunlarda topladığım izmaritler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Abi orda pizza villa varsa bi paralı birini bul açık büfesinden kısır ye ya bedava orası biri bişey yesin yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 laptopu sat klozet al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Evinde ağaç var lan asdsaf asma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya aç değilim şu anda, yemek yiyorum yumurta zeytin felan ama bıktım. garbage da kavurmalı baklavalı topiği görünce tepem attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mal said: inanamyanlara burası evim. ev? abi tuvaleti geçtim bi yere sıçarsın da, kotikçi olmak nedir ya yuh. sigarayı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 mayhem yardım etsin sana para babası oldu mezarcılıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 olm bildiğin hüzünlendim yalnız yemin ederim...Hangi okul mal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya zor bi dönem ondan bırakamam şimdi. rahatlıyorum önümüzdeki 7-8 aya o zaman bırakcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 dostum mekan muhteşem lan.İçesi gelir insanın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kapalı mekan olsun her türlü içerim diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya yok normalde çok kral yaşıyorum burda. internetim var. okul apartmanın hemen karşısı. zaten normalde wc ye okula gidiyorum gece bekçi oluyo alıyo beni. duşuda spor salonunda hallediyorum. bu son 2 hafta böyle oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Olm sigara neyse de cidden tuvalet olayini nasıl hallediyorsun çok merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 O SİGARALAR NEDEN TAM İÇİLMEMİŞ mal? cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 onları sarıcak daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Chewy said: O SİGARALAR NEDEN TAM İÇİLMEMİŞ mal? cık cık cık Adam okuldan gelirken toplamış ara ara onlari içiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 karşıda okul var işte. normalde gece bekçiside oluyo 24 saat açık 3-4 adımlık yer. ama bayram diye bekçilerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Manve_13 said: Chewy said: O SİGARALAR NEDEN TAM İÇİLMEMİŞ mal? cık cık cık Adam okuldan gelirken toplamış ara ara onlari içiyor işte.abi eleman epic fail o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 böyle bir yerde yaşıyosun da nası laptopın var ki? bi de hangi okuldasın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar