Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter artık

Mal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekmeğin lapasını yersen açlığını biraz giderebilir, sakın su içme karnın ağrır. Ultimate Survivor'daki taktikleri deneyebilirsin son olarak.

Bir tül/bez al, idrarını süz, kaynatıp iç. İçinde yaşamını sürdürmek için yararlı çok değerli proteinler olacak.
Mesaj tarihi:
ya yarın yada öbür gün gelir öğrenci komşular onlardan otlanırımda bir buçuk haftadır -ki bide vize haftasıydı ödevlerlede uğraştım- iyice kafayı yedim.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Ekmeğin lapasını yersen açlığını biraz giderebilir, sakın su içme karnın ağrır. Ultimate Survivor'daki taktikleri deneyebilirsin son olarak.

Bir tül/bez al, idrarını süz, kaynatıp iç. İçinde yaşamını sürdürmek için yararlı çok değerli proteinler olacak.

Asıl troll olan şey o program. sen de gidip ordan örnek vermişsin. kapadokya bölümünü izledin mi?
Mesaj tarihi:
ya aç değilim şu anda, yemek yiyorum yumurta zeytin felan ama bıktım. garbage da kavurmalı baklavalı topiği görünce tepem attı.
Mesaj tarihi:
ya yok normalde çok kral yaşıyorum burda. internetim var. okul apartmanın hemen karşısı. zaten normalde wc ye okula gidiyorum gece bekçi oluyo alıyo beni. duşuda spor salonunda hallediyorum. bu son 2 hafta böyle oldu işte.
Mesaj tarihi:
Manve_13 said:

Chewy said:

O SİGARALAR NEDEN TAM İÇİLMEMİŞ mal?

cık cık cık

Adam okuldan gelirken toplamış ara ara onlari içiyor işte.
abi eleman epic fail o zmn.
  • Yeni Oluştur...