Mal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yeter artık patlıycam. son bir buçuk haftadır sahanda yumurta yiyorum. kalan son paramla yumurta stoklamıştım eve. bugün değişiklik olsun diye zeytinli yumurta yaptım. yumurtadan miğdem bulanmış zeytinlerini seçip yedim içinden. para olmayınca sigarada alamıyorum. gidiyorum yerlerden yarım kalmış izmaritleri toplayıp içlerindeki tütünü sarıp içiyorum. evimde tuvalet yok. normalde 5 litrelik sulardan alıp içine işiyodum gecede götürüp atıyodum ama para olmayınca su da alamıyorum. hayır fakir değilim ama öğrenciyim. bunun üzerine birde özel hayatım bombok durumda. birisi acısın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ciddiysen ben acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 evinde nası tuvalet yok ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 eve git? baba evine? nasıl bi rezillik lan bu deli misin? bi paket makarna al yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 oha tuvaletin olmaması içler acısıymış hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 omlette yapabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 paran yok ama net parasını oduosun?? bilmiorm bana troll gorundun en yeşilinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 omlette yapabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bu ay çok para istedim daha isteyemem. para yok diye gitmiyom zaten. bide eve yeni internet bağlattım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Montla sıçmaktan başka çare yok senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ciddiysen acıdım. yakınsan sana bi yemek falan yapayım da getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Montla sıçmaktan başka çare yok senin için. nereye sıçsın garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Yeter yıldırım demirören .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 evde tuvalet yok demesen inanıcaktım. hadi güzel bi açıklamasını yap da inanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 nickinin adamı olmuş D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sanmıyorum çok sapa bi yerdeyim. küçük bi kasaba. ev arkadaşı olarak kimseyle anlaşamadığımdan tek çıkmam gerekiyodu eve. burdada ev tutarken 3 ton kömür istiyolar felan çok pahalıya geliyo. bende bi apartmanla anlaştım toplantı salonunu ev gibi yaptım ama tuvalet yok. sağol Bella yapmış kadar oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mısırla yımırta güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Puaaaaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bu tür durumlar icin ögrenci dedigin yakin esnaf ile zaman icinde kanka olur isi düstügünde gider yazdirir ac kalmayi hak etmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 troll değil ciddiyim kanıtlarım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ehe ehe ehe çok komik mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 o zaman silkin de kendine gel, hakediyor musun bunları diye bir sor kendine. evet diyorsan devam aynen D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 neyse anlattım rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 işin zor, dayanıcan başka seçenek yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar