Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortaçağ tatili

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Evet.

Bayadır aklımda böyle bi fantezi var.

Mutlaka dünyanın biyerinde sabah kalktığında o ortaçağ mimarisine sahip küçük bahçeli evin çitlerinden atlayarak evden çıkıyosun çimlerde ata biniyosun ordan atla geçen diğer bayanlar var kendilerini role kaptırıp günaydın lordum diye selamlıyıp geçiyolar. yolda görünce eğilip selamlayanlar var, aktivite alanında bi soytarı dansediyo birisi parşömenden şiir okuyo birisi turistlere etrafı gezdiriyo akşam han'da sarışın büyük göğüslü kızlardan servis alıyosun bi Bard hanın önünde oturmuş bi parça çalıyo gardiyanlar geçerken hal hatır soruyolar.
akşam kralın bağışıyla düzenlenen bi hindi yemeği var

... siz cevaplayın ben rüyama devam ediyorum dönücem sabaha.
Sosyal ağlarda paylaş

bana küçüklüğümden beri
gerçi frp zamanlarında(?) yaşasaydık lan. büyü müyü. ne güzel olurdu bu nasıl hayat olm okul falan. diyenler oldu.

nefret ettim bu insanlardan hep. neden bu lafa bu kadar takıldığımı açıklamaya çalışsam o kadar çok şey varki o lafın aptallığında. madde madde nereye açıklicam.

bu topiği de ona benzettim bi an ondan sinirlendim geçti ama şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

işin şu tarafı da var abi çiftlik evinde oturan adamı kimse lordum diye selamlamaz:( ne bakıyosun pis köylü derler köylü milletin efendisidir iyi geçinelim diyen çıkmaz. En iyisi ranger veya gezgin falan olmak o çagda. Kral soyundan gelsen de entrikası var kardeş katli var pis pis işler var of.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...