KahnX Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Evet. Bayadır aklımda böyle bi fantezi var. Mutlaka dünyanın biyerinde sabah kalktığında o ortaçağ mimarisine sahip küçük bahçeli evin çitlerinden atlayarak evden çıkıyosun çimlerde ata biniyosun ordan atla geçen diğer bayanlar var kendilerini role kaptırıp günaydın lordum diye selamlıyıp geçiyolar. yolda görünce eğilip selamlayanlar var, aktivite alanında bi soytarı dansediyo birisi parşömenden şiir okuyo birisi turistlere etrafı gezdiriyo akşam han'da sarışın büyük göğüslü kızlardan servis alıyosun bi Bard hanın önünde oturmuş bi parça çalıyo gardiyanlar geçerken hal hatır soruyolar. akşam kralın bağışıyla düzenlenen bi hindi yemeği var ... siz cevaplayın ben rüyama devam ediyorum dönücem sabaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bu nasıl bir fantazi yarabbim? Zenci kölelerin de olsun ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bence bu geeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 onlar da olucak ama büyücüler alternatif gruplara ayrılmalı. Cıvımayalım çok çok ciddi bi mesele tartışılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ben böyle bir hikayede birisi olsam kesin hancı olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben de hanındaki kızları götüren adam olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ben seni handan kovarken sen baltayla doğrardın beni sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bana küçüklüğümden beri gerçi frp zamanlarında(?) yaşasaydık lan. büyü müyü. ne güzel olurdu bu nasıl hayat olm okul falan. diyenler oldu. nefret ettim bu insanlardan hep. neden bu lafa bu kadar takıldığımı açıklamaya çalışsam o kadar çok şey varki o lafın aptallığında. madde madde nereye açıklicam. bu topiği de ona benzettim bi an ondan sinirlendim geçti ama şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 KahnX said: akşam han'da sarışın büyük göğüslü kızlardan servis alıyosun bi Bard hanın önünde oturmuş bi parça çalıyo . şu kısım iyiymiş te gerisini salla :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 slikonlu sarışın kızlar orta çağda ahah şakası bi yana o zamanki hatunlar şimdikiler gibi vücut temizliği bakımından temiz de değildir (gıllıdır) hani frp fantazinizin içine etmiş gibi olacam ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 orta çağda haçlı seferlerine katılmak isterdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bende hana 3-5 kişiyle giren parlak zırhlı şövalye olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Demek mekanımda kavga çıkarıp zarara girmeme sebep olan kas yığını mahlukat sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Brugge'a git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pekaziz said: Demek mekanımda kavga çıkarıp zarara girmeme sebep olan kas yığını mahlukat sensin. ben iyilerin tarafındayım est solarus uth mithas:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pekaziz said: Ben böyle bir hikayede birisi olsam kesin hancı olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben büyüyünce han kenarında oturup gençlere quest veren cüppeli mistik amca olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Çok pis olursun o zaman, 10 metreden kokun gelir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben avukat olmayı düşünüyorum ama savcılıkta tercihim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 savcı yok da cellatlık versek olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 np. sabun, deodoran getirme questi filan veririm çömezlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kenjuro said: pekaziz said: Ben böyle bir hikayede birisi olsam kesin hancı olurdum. dfshjkdlfgjşfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ben bu şarap isteyen harami gibilerin lideri olmak isterdim, köy kasaba basar yağmalar ve istediğim tazeleri de dağa kaldırırdım ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 işin şu tarafı da var abi çiftlik evinde oturan adamı kimse lordum diye selamlamaz:( ne bakıyosun pis köylü derler köylü milletin efendisidir iyi geçinelim diyen çıkmaz. En iyisi ranger veya gezgin falan olmak o çagda. Kral soyundan gelsen de entrikası var kardeş katli var pis pis işler var of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 lan olum en basitinden türkiye'de vampir olsa mesela adamı evire çevire döverler. gece gece çekmiş siyahları, pardesüyü düşünsene valla kan alırlar kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar