Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Arkadaslar evde otur otur sıkılmaya basladım başında ciddi vakit gecirebilicegim online oynanan (bedava) tavsiye edebileceğiniz bir oyun varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 metiniki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 KO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Yukarda oyun listesi var, o olmazsa, mmorpg.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 HELLO KITTY ONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 teşekkür ederim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 O kadar çok bedava oyun var ki... İstediğin bir tarz belirtsen bişiler denilebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bi arkadaş ortak arıyodu ÇARına silkruudda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 aquila said: metiniki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Wolfteam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 atlantica online a bi bakın derim. 6 kişilik party yapıyorsun, turn based filan... yeni başlayan oyunculara hediye yollayanlara xp veren bi sistemi olduğu için hediye yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 http://s4.en.alaplaya.net/ RPG diil muhtemelen MMO da diil ama yine de bi bakılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bir iki ay eğleneyim diyorsan eğer. warhammer online ın tier1 ücretsiz oldu. 10 günlük deneme idi eskiden, sürekli yeni hesap açılıyor felan diye (herhalde) hesaplarda süre sınırı yok. Lvl 10 da takılıyorsunuz ama (son lvl 40). Onlarca karakter var zaten. Hepsini açıp açıp deneyip deneyip, eğlenebilirsiniz. Bedava oyun olur diyip kendimizi kandırmaya gerek yok. Bir süre sonra, premium du şuydu buydu derken, birşekilde para harcanıyor. Sistemin yeterliyse denersin oyunu (gerçi 1.3.3 de sistem gereksinimleri düşecek sanırım. herneyse) oyun ile ilgili birkaç şey görmek için youtube e göz atabilirsin (videoları izlerken, yakın tarihe göre sıralarsan iyi olur. Önceden bazı sınıfların aoe si fazla güçlüydü, "ne oluyo lan? bune böyle diyip, koşa koşa o sınıfı açmazsın" :P herneyse. forumda zaten bölümü var. www.war-europe.com (tier 1 de level sınırı var dedim ama.. oyunu küçümseme, pvp oyunudur. Level için gidipte, it köpek öldürmek zorunda değilsin. Pvp dede kasar eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 netde gezinirken denk geldimde. Burayada ekleyeyim dedim. (t1 rvr/sc videosudur. ilk 1 dakikası geyik :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 merak ettim denedim. grafikler bildiğin çamur :) ama action ı iyiydi. level 4 ken direk combata girdim 50 kişi birbirine dalıyor. Zevkli sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 neden karadenizli adamlarla ilgil şarkı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 fir3blad3 said: merak ettim denedim. grafikler bildiğin çamur :) ama action ı iyiydi. level 4 ken direk combata girdim 50 kişi birbirine dalıyor. Zevkli sayılır. Trial sürümde anti-aliasing'i kaldırmışlar ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hmm aa nasıl olmaz diyordum bende. geldi esasında aklıma trial diye kaldırmış olabilir sonrada düşündüm artık o kadar öküzlük olmaz maalesef o kadar öküzlermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mortis said: neden karadenizli adamlarla ilgil şarkı peki cok kraliz cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aquila said: metiniki Metininkiyle mi oynasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Grafik kötü olayını bilemiyorum. O kadar wow da oynadım, şuan warhammer da oynuyorum. Warhammerın grafikleri daha iyi gibi geliyor. İlk başta (bi 15 gün kadar), ısınamamıştım. Bune ya, düşmanın sınıfını bile anlayamıyorum diye düşünüyordum.. Ama bir süre sonra hoşuma gitmeye başladı. Görünüm olayı için tarzları diye düşünüyorum. Açıkcası bu oyuna bu yakışıyo, wowdaki görüntülerde wowa yakışıyor. Youtube den başka videolarda izleyebilirsin (r40 oyuncuların videosunu). grafikler daha düzgün görünebilir. Harita farklılığı ve düşük leveldaki item görünümlerinin dandik olması biraz kötü görünüyor. Tabi wow daki gibi süslü püslü giyindiğimizi düşünme. Goblinler ve orclar çöpten toplanmış gibi giyiniyorlar. Karakterlerimden 1-2 ss bırakayım daha net olsun. Bu setler değişecek ama. Yeni set görünümlerini internetden bulabilirsin, 3 parça şeklinde. (armor set redesign part1, part2 ve part3 diye yayınlamışlardı. örnek olarak 1 inciyi vereyim:http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=895 resimler... şuda end game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Runes of Magic oyna. Yalnız Türk serverlarında oynama hatasında bulunma. Oyun kaliteli ama Türkiye'de beceremediler ve ellerine yüzlerine bulaştırdılar diyebilirim. Toparlanır mı toparlanmaz mı bilmiyorum ama Frogster Avrupa ve Amerika'da gayet başarılı gidiyor bu oyun ile. Oyun, grafikler, iç yapısı falan da hoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 daoc oyna Uthgard freeshardinda. classic server old frontiers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 pvp seviyorsan, shaiya. kasarım diyorsan rappelz. en kaliteli grafiğe sahip beleş mmolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 şarkı sözleri efsaneymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar