Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava MMO

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Bir iki ay eğleneyim diyorsan eğer. warhammer online ın tier1 ücretsiz oldu. 10 günlük deneme idi eskiden, sürekli yeni hesap açılıyor felan diye (herhalde) hesaplarda süre sınırı yok. Lvl 10 da takılıyorsunuz ama (son lvl 40).
Onlarca karakter var zaten. Hepsini açıp açıp deneyip deneyip, eğlenebilirsiniz. Bedava oyun olur diyip kendimizi kandırmaya gerek yok. Bir süre sonra, premium du şuydu buydu derken, birşekilde para harcanıyor.

Sistemin yeterliyse denersin oyunu (gerçi 1.3.3 de sistem gereksinimleri düşecek sanırım. herneyse)
oyun ile ilgili birkaç şey görmek için youtube e göz atabilirsin (videoları izlerken, yakın tarihe göre sıralarsan iyi olur. Önceden bazı sınıfların aoe si fazla güçlüydü, "ne oluyo lan? bune böyle diyip, koşa koşa o sınıfı açmazsın" :P
herneyse. forumda zaten bölümü var. www.war-europe.com (tier 1 de level sınırı var dedim ama.. oyunu küçümseme, pvp oyunudur. Level için gidipte, it köpek öldürmek zorunda değilsin. Pvp dede kasar eğlenirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Grafik kötü olayını bilemiyorum. O kadar wow da oynadım, şuan warhammer da oynuyorum. Warhammerın grafikleri daha iyi gibi geliyor.
İlk başta (bi 15 gün kadar), ısınamamıştım. Bune ya, düşmanın sınıfını bile anlayamıyorum diye düşünüyordum.. Ama bir süre sonra hoşuma gitmeye başladı. Görünüm olayı için tarzları diye düşünüyorum. Açıkcası bu oyuna bu yakışıyo, wowdaki görüntülerde wowa yakışıyor.

Youtube den başka videolarda izleyebilirsin (r40 oyuncuların videosunu). grafikler daha düzgün görünebilir. Harita farklılığı ve düşük leveldaki item görünümlerinin dandik olması biraz kötü görünüyor.
Tabi wow daki gibi süslü püslü giyindiğimizi düşünme. Goblinler ve orclar çöpten toplanmış gibi giyiniyorlar. Karakterlerimden 1-2 ss bırakayım daha net olsun.

Bu setler değişecek ama. Yeni set görünümlerini internetden bulabilirsin, 3 parça şeklinde. (armor set redesign part1, part2 ve part3 diye yayınlamışlardı.
örnek olarak 1 inciyi vereyim:
http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=895

resimler...

şuda end game

Sosyal ağlarda paylaş

Runes of Magic oyna. Yalnız Türk serverlarında oynama hatasında bulunma. Oyun kaliteli ama Türkiye'de beceremediler ve ellerine yüzlerine bulaştırdılar diyebilirim. Toparlanır mı toparlanmaz mı bilmiyorum ama Frogster Avrupa ve Amerika'da gayet başarılı gidiyor bu oyun ile. Oyun, grafikler, iç yapısı falan da hoş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...