soulberry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 belirttiğim şeylere benzeyen, hentai'ye kaymayan, yeğenle falan izlenebilecek animeler arıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ecchi mi, romantik komedi mi, ikisinden karışık mı istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 love hina izleyebiliyorum yeğenimle. o dereceye kadar bi şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ecchi seviyesi en fazla love hina kadar olucak, dram-comedy-romance mi arıyorsun yani ? lise animesi mi olsun peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 böyle okul ve civarlarında filan geçebilir. bu iki animenin ortak noktası var mı teknik olarak bilemiyorum, ama ikisini izlerken ortak şeyler hissettim. o yüzden böyle bi başlık açtım, belki tür olarak alakaları bile yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sana hissettirdiklerini kendimden yola çıkarak bulmaya çalışmıyım çünkü biri feci vasat diğeri de kızın zırlamalarıyla feci vasatlaşmıştı bence ehue. Gerçi lovecom daki kansai lehçesi gülmek için yeterli (tu) hmm dramları ağır kaçabilir biraz ama kanon ve clannad izliyebilirsiniz. clannad after story çok ağır dram ama onu geçin isterseniz bu sezon devam edenlerden Nyan Koi var seto no hanayome var gizli incidir. tam istediğin şeyler var içinde biraz eskilerden chobits deniyebilirsiniz ai yori aoshi vardı. ilk sezonu güzeldide ikincisi biraz fıstı yanlış hatırlamıyorsam school rumble deniyebilirsiniz klasiklerden ama komedisi fazladır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 great teacher onizuka diyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Onizuka adamı uçurur, izlemediyseniz izleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Toradora =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 onizuka sen ne kral serisin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Lopeth said: onizuka sen ne kral serisin lan Lovely Complex nire GTO nire be abi >:D< İzlemediysen ben Kareshi Kanojo no Jijiou'yu önereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 onizuka direk joker bir seri, her şeyin altına uyuyor dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Kaede said: school rumble deniyebilirsiniz klasiklerden ama komedisi fazladır biraz bunu demeye gelmiştim... saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yeğen bence ecchiye karşı çıkmaz, rosario + vampire izletirsen büyük ihtimalle sevicektir. gerekirse sansürlü bul kıç baş gözükmez yarasa ayıcık fln görünür yeğenin sağlığı korunur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 rosario aklıma geldi ama yeğenin yaşını öğrenemedik, doz aşımı yaşanmasın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kannagi'de güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar