bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, "Anaposta Projesi" kapsamında, her çocuğun doğar doğmaz nüfus cüzdanında yazılı olan bir posta adresine sahip olacağını bildirdi. KAYNAK
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Güvenip kullanabilir miyim ben o adresi?
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ne işe yarayacak ki bu? ÖSS sonuçları o adrese mi postalanacak?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Devletle ilgili yazışmalar falan oraya gider, güzel bir düşünce aslında yani bürokrasinin ağır işleyen çarkları ve postanın yavaşlığı-masrafı da azalır. İyiymiş, ama internetin yaygınlığı, fiyatı ve hızına da çözüm düşünseler ya önceden.
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 [email protected] Böyle olur sanırım adresler.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 İyiymiş aslında. Resmi yazışmalar için [email protected] kullanmak olmaz. Herkesin de kendi domaini yok hem.
Coder Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 [email protected] olsun bitsin işte [email protected] gibi
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 oyle olur zaten buyuk ihtimal. binlerce ayni ad-soyad insan var
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 öyle olur da, o mail serverını düzgün çalıştıramaz bizim devlet.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bu adrese sadece devletin sitelerinden mail gidicekse olur yok herkes atabilicekse cok yalan olur, spamdan acilmaz eheuehu bide sey cok sakat ya, hatunla evlenicen nufus cuzdanini istiyorsun [email protected] cikiyor, bakiyorsun emoyuz.biz de takiliyormus filan HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR anon kalmak iyidir her zaman
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 boku çıktı teknolojinin. herkes bilgisayar kullanmak zorunda mı ya ?
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 [email protected] Böyle de olabilir.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 kotali olucakmis ayda 20 maildan fazla gerlise kota asimi olarak mail basina 1ytl alicakmsi maliye
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 teknolojiye zorunlyu kılınması ınsanların sınır bozucu cep telefonu kullanmıyorum, bir sürü işlem için zorunlu nedense. ev teleofnu kabul emtıyorlar. mecburen bi iki insanınkini kullnıyorum saolsunlar.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gecen sana mesaj cektik ama hava ruzgarliydi gormedin sanirim bizimkilerin dumani aksama hatirlarsam guvercinle yollarim, guvercine hayir dersen kabilece basariz caginin adami ol biraz, hala duman hala duman
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 evet telgraftayız cuce bekleriz seni de
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Önce din hanesini kaldırsınlar. Çok lazımda devlet e-postası
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Tam güzel fikir diyecektim de; said: 70 milyon kişinin T.C. kimlik numarası eşleşmesi seviyesinde kullanılabileceği bir mobil ağ sağlanmış olacaktır. Yahoo, Hotmail, Gmail gibi yabancı ve güvenli olmayan posta adresleri ve ağları kullanılmamış olacak. İslam ülkeleri ile Türk cumhuriyetleri, Türkiye'nin posta altyapısını tercih edeceklerinden, uluslararası büyük bir ağ ve internet haberleşme ortamı sağlanmış olacak Niyetlerinin bambaşka olduğunu anladım, mesela bu e-mail'i kullanmaya zorunlusun diyelim (başka türlü devlet daireleriyle iletişimin olmayacak) ve internette devlet babanın kafasını attıracak bir şeyler yazdın tak diye e-mail'ini kesemezler mi? Sırf şu yukarda dediklerinden dolayı gmail kullanırım =P
Öne çıkan mesajlar