knox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 20-25 arası birşey di geçen sene derbi maçları,yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Şimdi manu, arsenal maçını satın aldım 4 liraya benim için de güzel bir tecrübe olacak, yarın bağlarım televizyona izlerim bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 kavurma said: tinu sence 1mbit internet ile bu işe girişirsem saçmalamış olur muyum? bence sakın bulaşma parana yazık olur, 1mbit le o para verilmez, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yurtdisi icin ilac bu ilac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 madem bu şeyi önermiyorsunuz napmalı spor toto süper lig pakedine mi geçmelli aylık 43 tl ile ? yada ikinci çanak alıp telsat üzerinden mi yayın alsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 sezonluk pakete, playoff lar dahil değil.playoff için ayrı paket satcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 kavurma said: madem bu şeyi önermiyorsunuz napmalı spor toto süper lig pakedine mi geçmelli aylık 43 tl ile ? yada ikinci çanak alıp telsat üzerinden mi yayın alsam ? ligler baslayana kadar bekle , dreambox lar duzgun calısırsa dreambox al derdin tasan bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 aynen ya lanet gitsin digiturkune de iptal başvurumda kabul edilmiş artık alakam kalmadı bu saçma şirketle gidip kahvede izlerim daha iyi hem sosyalleşmiş olurum 2 yıldır evde tek başıma maç izlemekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Nasıl Digitürk Web Tv şu an , sıkıntı oluyor mu büyük takım maçlarında ? Bir de 190 TL normal ama , yine de çok dğeil mi webtv için. Geçen sene 99 TL miydi sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Valla hiç takılmadan, süper kaliteli görüntü ile izleniyor maçlar. Sağlam bir bağlantı varsa 190 TL aslında cok para degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 web tv ile aynı anda iki kişi izleyebiliyor mu ? aynı bağlantı üzerinden üst katta abim altta ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 İzleyemiyor olsa bile remote desktop yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 lol mantıklı aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ben de alsam mı diye düşünüyorum bu aralar, ama test icin de 12 tl vermek cok geliyor acıkcası bir maçlığına. sezon zaten 180 tl yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 test yayını yapıyorlar zaten, ben tatilde 3g'den izledim onda bile problem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ya zaten digiturk var da şimdi 1 yıllık taahütü iptal et, ordan sana giren parayı web tv nin ucuzluğundan çıkarmaya çabala falan. bilemedim yani sezon başında olsaydı bu bilseydik o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 test yayını ama canlı görüntüyle değil ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 O test yayını numaradandır diye düşündüm , güvenemedim. Bir maçlık deniyeyim diyorum .12 TL çok hakikaten , aylığı 20 TL ye gelen birşey için. Remote sistemi de kurulur , babam evde izlerken , ben dışardayken arkadaşlarla izleyebilirim :) bağlantı 8mbit , torrentte 850-900 falan çekiyor , heralde sorun olmaz. Şeytan diyor vermişken 50 daha ver premier de al ,hatta bi 50-60 daha ver full al :P Digitürk yerine , başka bir kuruluşa , yabancı kuruluşa falan gidiyor olsa param 190 TL diil , 190 £ da veririm de , digi ye para vermeye gönlüm el vermior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 sakin. yurt içindeyseniz sakın almayın bunu. ratingi az yüksek olan maçlarda inanılmaz sıçıp batıran bi sistem. sene boyunca söversiniz. yurtdışından daha stabilmiş duyduğuma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu sene daha sıkıntı çıkarmadı.1mbit le bile rahat izliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu arada baktım test yayını 2009 yılındaki fenerbahçe manisa maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 12 tl vermenize gerek yok daha ucuz bisi izleyin. beko basketbol ligi oluyo mesela. gecen sene 5 tl'ye kadınlar basket macı izlemistim gs-fb. bi problem cıkacagını sanmıyorum ben. ben avea 3g modem ile seyrettim hep, en ufak bir sıkıntı yasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 futbol macı ile bayanlar basket macının ratingi bir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 final macıydı. sezonun ilk macını izledim bu sene. ondan daha cok rating almıstır kesin. farketmiyor yani. bayan degildi bu arada erkek basket macıydı simdi hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 geçen sene son bir aylık paket almıştım fener maçları için. bazı maçlarda rezildi, bazı maçlarda iyiydi. 10mbit var fiber. bu senekiler için ekşideki başlığa bakmak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar