Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk Web Tv çıkmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kavurma said:

madem bu şeyi önermiyorsunuz napmalı spor toto süper lig pakedine mi geçmelli aylık 43 tl ile ? yada ikinci çanak alıp telsat üzerinden mi yayın alsam ?

ligler baslayana kadar bekle , dreambox lar duzgun calısırsa dreambox al derdin tasan bitsin.
Mesaj tarihi:
aynen ya lanet gitsin digiturkune de iptal başvurumda kabul edilmiş artık alakam kalmadı bu saçma şirketle gidip kahvede izlerim daha iyi hem sosyalleşmiş olurum 2 yıldır evde tek başıma maç izlemekten sıkıldım.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya zaten digiturk var da şimdi 1 yıllık taahütü iptal et, ordan sana giren parayı web tv nin ucuzluğundan çıkarmaya çabala falan. bilemedim yani sezon başında olsaydı bu bilseydik o zaman..
Mesaj tarihi:
O test yayını numaradandır diye düşündüm , güvenemedim. Bir maçlık deniyeyim diyorum .12 TL çok hakikaten , aylığı 20 TL ye gelen birşey için.
Remote sistemi de kurulur , babam evde izlerken , ben dışardayken arkadaşlarla izleyebilirim :)

bağlantı 8mbit , torrentte 850-900 falan çekiyor , heralde sorun olmaz.

Şeytan diyor vermişken 50 daha ver premier de al ,hatta bi 50-60 daha ver full al :P
Digitürk yerine , başka bir kuruluşa , yabancı kuruluşa falan gidiyor olsa param 190 TL diil , 190 £ da veririm de , digi ye para vermeye gönlüm el vermior :)
Mesaj tarihi:
12 tl vermenize gerek yok daha ucuz bisi izleyin. beko basketbol ligi oluyo mesela. gecen sene 5 tl'ye kadınlar basket macı izlemistim gs-fb.

bi problem cıkacagını sanmıyorum ben. ben avea 3g modem ile seyrettim hep, en ufak bir sıkıntı yasamadım.
Mesaj tarihi:
final macıydı. sezonun ilk macını izledim bu sene. ondan daha cok rating almıstır kesin. farketmiyor yani.

bayan degildi bu arada erkek basket macıydı simdi hatırladım.
  • Yeni Oluştur...