codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: s1eger, 07 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: kodmaster abicim var bende jedi. bir çok jedi dueli de gördüm ve şunu yeminle söylüyorum ki JEDİ BIRAK 20 KİŞİ 3 STACKLİ MELEE PROF ALSIN KAFAMI KOPARIP TESLİM EDİCEM :) full heal basar diyosun ama saber dediğin pvp de o kadar damage vurmuyor inanki. eğer 4. gen saber kullanırsa damage düzelir ancak o zaman da force cost çok artar. yani inan ki o kadar kolay değil jedi oynamak. istersen detaylı da tartışırım, sor cevaplıyayım. Şunu diyorum,benim profession master rifleman, master squad leader,pistoleer 0004.Şimdi benim +160 accuracy im var,80 ranged 80 de melee def im var.Bu defler ben grup lideri olunca 110 oluyor.Revhas master rifleman master swordsman ve fencerdan def kolonunu almış.Kısaca onun benden daha fazla defansı var ve MELEE adam.Bir de başka bir arkadaş daha var onun da baya bir defleri var Revhas gibi..Theed de overt olarak dolaşıyoruz,birden 2 force master jedi geldi.Yani senin dediğine göre zayıf lightsaberlı jedilar. Ve sonuç şöyle,revhasa 20 tane state(bir de adamlar çok sık kd yapabiliyorlardı bu da kaçmadı gözümden) yapıp yere yıktıktan sonra,500er 500er lightsaber ile kestiler.Bu sırada biz adamlara ateş ediyoruz tabi ama %90 blocklanıyor.Aynı şeyi bana ve diğer arkadaşa da yaptılar ve farmlandık.. Yenelim demiyorum ama adamlara en azından gözle görülür bir hasar verebilelim ki daha bu adamlar knight bile değil.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ranged çok güçlü zaten ona bişi demiyoruz ama meleede çok güçsüz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 o adamlar knight trial ini tamamlamis kisiler. Force Master eskiden kalma title larini kullaniyorlar. Bizde gorduklerimizi bildiklerimizi soyluyoruz darksun. İskemdeben birseyler salladigimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Jedi rangedin abartı güçlü olması da mantıksız,hele ki knight seviyesi altındakiler için çok anlamsız.Master olur onu bunu keser doğrar hak etmiştir ama elin padawanı gelip de theed de katliam çıkarırsa o zaman bir sorun var demektir.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yanlız knight seviyelerin altında dediğiniz adam master saber bile olabilir.Padawan ve knight arasındaki uçurum çok büyük.Titlearı önemli değil master saber a bile padawan title ı veriyorlar ve master saberin birilerini kolay alabilmesi gerekiyor.Ranged e %90 block koyması biraz saçma ama melee yada bukadar güçsüz olmamız dahada saçma.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hatta master saber master enhance 4004 healer yani maximum SP harcamış adamda knight trial ları almazsa padawan kalıyor.Padawan bu güçsüzdür düşüncesi patch öncesinde kaldı.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Jedi bence meleedeki açığını force ile kapatıyor,eğer öyle bir açık varsa tabi.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yalnız şimdi şaşırmış durumdayım. cedaylar olsun çünkü starwars oynuyoruz ama olmasınlar çünkü güçlüler ya da olsunlar da olmamış gibi olsunlar ya da olup güçlü olmasınlar da olmayıp güçsüz olsunlar... şikayet edenler ne şartlarda memnun kalacaklarını yazarlarsa daha yapıcı olacak. bu arada ep4 ile ep5 arasında obi-wan ve yoda hariç hiç jedi olmaması düşüncesini yoda'nın "sen son umudumuzsun, olmadı leia'ya takılırız" sözüne bağlamak çok yanlış. sözkonusu olan yoda bile olsa güce bağlı, güce hassas ya da gücü kullanabilen kişileri tespit edebilen birisi diye bir iddia yok sw evreninde. öyle olsaydı anakin'i qui gon bulmadan önce yoda biliyor olurdu. ya da (karanlık gölgeliyor olsa bile) palpatine'in durumundan ve darth maul'dan haberdar olurdu yoda efendi. ayrıca jedi'ların hala imparatorluk av listesinde oluşu jedi sınıfının tükenip tükenmediği bilgisinin vader'da da imparatorda da olmadığının kanıtıdır. soe'nin cedayların işportacı gibi meydanlarda dolaşmaya olanak vermesi büyük bir hatadır o ayrı konu. ama bu devirde ceday olmaz, ceday dediğin güçlü olur, yok ceday güçlü olmaz teke tek almam lazım gibi gibi laflar ben böyle istiyorum arkadaş!'tan öteye gidemiyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Hangi force la açığını kapatabiliyorsunki? TKa ile teke tek duelloya giriyorsun uzun sürüyor ama senin force un bitiyor eğer kaçmazsan.Melee ye karşı bukadar kuvvetsiz olması normal değil.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kendimi role play savunucusu gibi hissetim bir anda. Oyundan beklentileriniz doğrultusunda şu anda yaşadığınız tatminsizlik normal diye düşünüyorum. Şu an için oyun istediklerinizi karşılamıyor olabilir. Söylemek ve sürekli vurgulamak istediğim, farklı bir bakış açısı ile yeni açılımlar olabilir. Belkide şimdiye kadar bardağın dolu kısmına bakma şansı olur yada hep bu bardağın yarısı boş diye düşünmeyiz diye yazdım bir çok yazımı. Sonuçta oyunun mekaniğinde ne yaparlarsa yapsınlar, ben yine de bir paralı asker gibi oynamaktan ve kendimi böyle hissetmekten zevk alıyorum. Jedi konusunda bilgi birikimim bir wort'un theed hakkında ki kadardır, ama Sufi'ye katıldığım bir nokta varki, Jedi olmak gerçekten zor olmalı bir yıldan buyana ben daha medic dışında bir skill'i masterlayamamış bir insan olarak, Jedi'lığı düşünmek bile bana ütopik geliyor. Bu kadarz zaman ve çaba harcayan kişilerin de benden iyi ve güçlü olmalarından daha mantıklı bir şey olamaz diye düşünüyorum. Sonuçta hep söylediğim bir kaç şey vardı bu tarz MMORPG'ler için, bir account'da sadece bir karakter yaratılsın (SOE bunu yaptı), bir de oyuncular diğer oyuncuların mesleklerine muhtaç olsun bir şekilde. Belki bir gün benim gibi bir paralı askere de ihtiyacınız olur, sabırla bekleyeceğiz. Nasılsa imparatorluğun parası çok, 3-5 kazandırıyor bize. İyi oyunlar. Kazım Taşkent'in dediği gibi, başkasını zayıflıklarını kendimize güç edineceğimize, başkasının gücünü kendi gücümüze katmak daha fazla yarar sağlar.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yine katılıyorum kumadama..Bende zaten 1 yılda sadece marksman ve scout masterladım. Oyunda kasmaya gerek fuymuyorum zaten..oyuna şöyle 1 saat girip etrafı dolaşmak bana yetiyor..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 güzel şeyler yazılmış söylenmiş ancak bende bir şey eklemek istiyorum. pvpci arkadaşım revhas'ın bir jedi tarafından öylesine bir duelde 3 kere mindini bitirmesine rağmen çatır çutur geri getirerek öldürdüğünü gözlerimle gördüm hem de onun evindeydim. Yani revhas master two handed resmen ayrıca bir de rifleman sıktı sıktı tam bitecek mind zart diye yine doldu. Yani tamam bu normal diyelim ancak ben melee olarak başka bir jediya hemde tkm olarak daldım ancak yine aynı olay oldu ve yine dünkü bu saldırı esnasında revhasın anlattıklarından yola çıktım ve abartıyorum belki ancak 40 tane rebelin içlerinde melee de vardı bu arada master jedilar veya knightlar tarafından öldürüldüğünü gördüm. yani bunların hepsinin kabul edelim bir yere koyalım. episode 2 de bir bh jedi knight ki en iyilerinden biri olan obi-wan a karşı meydan okudu ve öldürüyordu az kalsın. peki oyunda neden bu yok neden bir bh tek başına jediya zarar veremiyor... bunları anlamakta zorlanıyorum. bana ne olur biri bunları açıklasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Darksun, 07 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki: 1 jedi ın revamp den sonra 10-20 kişiyi biçmesine imkan yok.1 tane melee prof gebertiyor nerde 10-20? Millet jedi ı okadar gözünde yukarlara çıkarmışki güçsüzken bile hala nerf nerf diye yırtınıyor.Gına geldi TEF yada permadeath gelsin diyenlerden. 4 dark jedi knight ve 2 combat medic 60 tane en az 1 elite professionu olan adamı aldı, revamptan sonra hem de. Padawanlar bile saber a yüklendiklerinde gayet güçlüler, hele knightlarsa 10 kişiyi rahat alıyorlar.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Su oyunda bulunan herhangi bir template adam gibi kasılırsa 1 günde master yapılır.Ama jedi'i knight seviyesine çıkarmak için kasılan xp en az 70 kere elite prof masterlamaya eşit.Böle bir durumda jedilar çok güçlü demek komik kaçar ve emeğe saygısızlık olur.Bence dahada güçlü olmalılar.Ne kadar ekmek okadar köfte diye bi laf vardır.Ha diceksinizki bizim o adamlardan ne farkımız var bizde 15 dolar ödüoruz.Ozaman sizde grind yapıp açsaydınız slotunuzu derim.Ayrıca şuanki jedi sistemi herşeyi ile combat revamp'e göre tasarlanmıştır.Combat revampten sonra görücez wep dmgların ve armorların nasıl düştüğü.Ozaman herşey dahada farklı olucak. Ayrıca bu oyunu starwars filmi ile karşılaştırmaktanda vazgeçin artık.Tamam adı starwars ama o film 20 sene evvel çekilmiş.20 sene önce diil oyun internet bile yoktu.Adı üstünde bu bir online oyun.Içerisinde 10 tane jedi olcaksa diğerleri armut gibi bakıcakmı.Bu teori ile oyunun 18 kişilik counter-strike serverı gibi bişey olması gerekioruz.Artı adamlarda oyunu babasının hayrına yapmıo amaç tamamen para kazanmak ne kadar fazla müşteri memnuniyeti okadar para ve potansiyel müşteri demektir.Aslında bu oyunun bu kadar satma nedeni jedi a dayanmaktadır.Insanlar oyunu jedi olucam diye almaktadır.Hanginiz oyunu ben master doctor olucam diye aldınız? Bir diğer durum ise ortada jedilar geziniyor.Herkes rahatsız bu durumdan fakat öyle ortada gezinen adamlar slotlarını yeni acmış 2-3 boxtan fazlası olmayan adamlar.Zaten biolarına bakarsaniz ...has mastered tkm gibi yazılar görürsünüz.Knight seviyesine gelince onlarada ortada geziyo derseniz orda durun derim.Rank xp almaları için adam kesmeleri gerekiyor böle oluncada her daim ortada olmaları gerek.Böle bi rahatsızlık varsa otursunlar enclavede biz gidelim kessinler geri dönelim gibi absurd bir seçenek oluyor.[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Escobar, 08 Temmuz 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Hanginiz oyunu ben master doctor olucam diye aldınız? Ben:) doctor degil ama jedi olmayi asla dusunmedim..hep filmi yasamak istemistim..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 abi bu tartışmanın sonu yok bu arada jedi charları olan jedilik zor der olmayan da çıkar jedilar güçlü der ancak bir gerçek var ki ben bu oyunu hiç bir zaman jedi olmak için almadım. Evet master smuggler olmak için aldım öyle düşündüm tanıdığım bir kaç kişi de bu nedenden dolayı aldı. Sonuçta herkes jedi olmak istemeyebilir ki ben de istemiyordum ancak bu jediların bu kadar saçma sapan güce sahip olmaları ister grinding yaparak ister xp alarak ister solo ister grup ne olursa olsun bence yanlış güç dengesi yok yani. Diyorsunuz ki grind yaptık ne güzel jedi oldunuz tebrik ederim sizleri ancak önemli olan bu diil ki jedi olmak istemeyenler ezik gibi kalıyorlar bu önemli işte. Benim umrumda diil jedilar şahsen ama bir jedi ben ve 10 arkadaşımı saniyesinde kesicekse ne işim var benim bu saçma sistemde[signature][hline]Satto SAS Trandoshan Eclipse Member of [RIP] Mayor Of HI'LAL Tkm, Novice Scout, Novice Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 proff lar 2 gun yerine 3 4 ayda masterlansa ve masterlamak icin gecen surede adam gibi isler yapabilseler ne bukadar jedi olur nede insanlar oyunan sıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 İşte benimde dediğim ezik moduna düşmemek için sende açıcan slotu kasıcan yada kasmıosanda öle kalacan.Gerçek hayattan örnek veriyim.Sen işte çok çalışıosun vakitini öldürüosun.Terfi zamanı geldimi yanındaki hiç bişey yapmamış adamı müdür yapıolar.Bu oyundada jedi olayının bundan hiçbir farkı yok.Herşeyin bir ödülü olmalı.Adam uyumamış jedi kasmış tutupta ona ezik bi char verirsen bi anlamı varmıdır?[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ben oyunu Bounty Hunter olacağım diye almıştım.Gerçi 1 yıl içinde dengeler değişti bıraktım BH ı başka şeyler aldım vs."Grind yapmak" oyun oynamak değildir,afk macrolara yatıp 3-5 günde masterlamak da oyun oynamak değildir.Jedi kasan insanların şu ana kadar oyun oynadığına inanmadım,o yüzden onların oyunda bu türlü güçlere sahip olması sadece ticari kaygılardan dolayıdır diye düşünüyorum.SOE 32 prof masterlamanın oyun oynamak olduğunu düşünmesi baştan hataydı,server başına 250 tane jedi olmasının ana nedeni de bu zaten.Adamlar yapacaktı en baştan şöyle gizli bir quest based sistem bak o zaman bu kadar jedi oluyormuydu etrafta koşturan. Ha oyun böyle devam edecekse adapte oluruz,savaşlarda jedi getiririz yada pub 10 gelince herkes jedi olur KOTOR online'nımızı güzel güzel oynarız ;)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Escobar, 08 Temmuz 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Su oyunda bulunan herhangi bir template adam gibi kasılırsa 1 günde master yapılır.Ama jedi'i knight seviyesine çıkarmak için kasılan xp en az 70 kere elite prof masterlamaya eşit.Böle bir durumda jedilar çok güçlü demek komik kaçar ve emeğe saygısızlık olur.Bence dahada güçlü olmalılar.Ne kadar ekmek okadar köfte diye bi laf vardır.Ha diceksinizki bizim o adamlardan ne farkımız var bizde 15 dolar ödüoruz.Ozaman sizde grind yapıp açsaydınız slotunuzu derim.Ayrıca şuanki jedi sistemi herşeyi ile combat revamp'e göre tasarlanmıştır.Combat revampten sonra görücez wep dmgların ve armorların nasıl düştüğü.Ozaman herşey dahada farklı olucak. Ayrıca bu oyunu starwars filmi ile karşılaştırmaktanda vazgeçin artık.Tamam adı starwars ama o film 20 sene evvel çekilmiş.20 sene önce diil oyun internet bile yoktu.Adı üstünde bu bir online oyun.Içerisinde 10 tane jedi olcaksa diğerleri armut gibi bakıcakmı.Bu teori ile oyunun 18 kişilik counter-strike serverı gibi bişey olması gerekioruz.Artı adamlarda oyunu babasının hayrına yapmıo amaç tamamen para kazanmak ne kadar fazla müşteri memnuniyeti okadar para ve potansiyel müşteri demektir.Aslında bu oyunun bu kadar satma nedeni jedi a dayanmaktadır.Insanlar oyunu jedi olucam diye almaktadır.Hanginiz oyunu ben master doctor olucam diye aldınız? Bir diğer durum ise ortada jedilar geziniyor.Herkes rahatsız bu durumdan fakat öyle ortada gezinen adamlar slotlarını yeni acmış 2-3 boxtan fazlası olmayan adamlar.Zaten biolarına bakarsaniz ...has mastered tkm gibi yazılar görürsünüz.Knight seviyesine gelince onlarada ortada geziyo derseniz orda durun derim.Rank xp almaları için adam kesmeleri gerekiyor böle oluncada her daim ortada olmaları gerek.Böle bi rahatsızlık varsa otursunlar enclavede biz gidelim kessinler geri dönelim gibi absurd bir seçenek oluyor. Ben padawan fazlaligindan yakiniyorum zaten. Daha dogrusu, denyo padawan fazlaligindan yakınıyorum, açıkça söylemem gerekirse. Bir jedi ın nasil davranması gerektiğini bilmeyen bir adamı jedi yapmak, SOE in bu oyunu kendi elleriyle mahvetmesidir çünkü.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eaglef sevgili dostum simdi ben cedi olmak icin :) 32 tane master yaptim ve bu 32 masteri elimi kolumu sallayarka yaptim aylarca as olarak armor satip ticaretle ugrasip keyis aldim her combat profda kalip oyunun keyfini cikardim hatta oyuna ilk basladigimda ilk istedigim sey bh olmakti oldum ve 6 ay bh dolastim onu yasadim. jedilerin oyunu oynamadigini solemek bence biraz basit olmus yapma allasen, bi kere bu konunun bu kadar uzayacagini sanmiyodum cunku bi kere konuyu acan arkadasindedigi gibi oyuna baslayali iki hafta olmustu ve bole bi konuda rahatsizligini belitmisti, buna karsilik o jedilerden biri olarak da ben karsilik yazdiydim ama su an geldigimiz noktaya bakinca jedi sole jedi bole oldu. hatırlıyorum ben bh ta ilk zamanlar cok gusel bi proftu ancak millet eye spam die aglaya aglaya bh'ı yerin dibine sokktu. sona ne oldu zavallı bh oldu. simdi bha bi iki deisiklik geliyor. bazi seyleri bence fazla abartiyorsunuz. bh guclu olmak zorundaydı cunku oyunda jedı yokken yapılabılen en zor meslektı hatta ben 6 ayda falan tamamlamıstım mıllet dalga gecıyodu. :P (eski bh tabi) sona bh kolaylastı ama jedı cıktı jedılerın buyuk kısmı 25 uzerı meslektır. oearce cok gusel ozetlemıs olayı eger senın guce hasret bı bakıs acın varsa yapacaksın o zaman o ole ben nıe boleyım dıemezsın. sımdı rıfle lar kırıp gecırıyor. bende 2 ay rıfle dolastım cunku gucu severım zorluguna bakmam. kapı herkese acıktı , ne kdar ekmek o kadar kofte yapaydın o zaman. eskı sıstemde 36 milyon xp 360 milyon xp yaparken simdi 180 milyon xp ye denk geliyor. sen simdi oradan jedi sole jedi bole diosun ya acaba ben ne demeliyim dun bugun kasacam dedim bi jedi grubuyla solo olarak muhabbet sohbet kastık tum gun aldıgım xp 1.2 milyon bu ne bılıyormusun senın bahsettıgın o combat proftan 2 mastera denk gelir malum combat xp ler havadan gelir bana havadan gelen bisi yok. simdi benim 1 gunde 2 tane yaptıugım seyle sen kalmısın bana dıosunkı 15 kısıyuı kesıyo. keserım gozunun yasınada bakmam hatta ustune yatar naıf kahkahalarda atarım. sız jedı olayını acmakla bıttıgını sanıyosunuz anlasılan her jedı olana etrafındakı ınsanlarrın soledıgı tek sey grınd sımdı baslıyordur. bu kapı bu yol herkese acık hepınızın ulasabılecegı ılerleyebılecegı bır yol tabı gozunuz yıyorsa. jedıler ıvır zıvır ortada dolasıyomus hadı yav bu konun basındakı yazıma bakın o zaman. 4 ayda bi sehre gidisimin totalı 2.5 gun dedim orada hesap var. olayın cılkını cıkaran ınsanlardan bende hoslanmam. mılyon tane jedıden bahsedıyosunuz. 5000 kısılık serverda 1000 tane olsa ne yazar farklı ulkeler farklı onlıne saatlerı farklı ısler zart zurt. jedı hakkında bılmedıgınız bunca sey varken nası bu kadar cıddı yorumlar yapmısınız anlamadım o da ayrı konu armor mus heh jedı armor gıyemez. gıydıgı zaman jedı deıldır. forceları ve saberı dahıl hıc bısı kullanamaz eskıden swıng vardı gusel vururdu sımdı armor varsa karsıdakı adama 9 vuruyor bundan mı korktunuz. permadeath mıs lol, lutfen soe pernadeat6hi geri getir cunku eskiden 3 , 4, 5 hakkım vardi simdi oldugum anda bı taraflarımdan ter damlayarak aldıgım xp lerım ucuyor sip die. knıght sonrası daımı tef. kacınız ıcınızde overt dolasma cesaretıne sahıp. bız ole yapardık cok streslıu ama bı okadarda zevklıydı. sımdı jedıyle oynamanın en buyuk keyfıde bu olacak her zaman aksıyon yasayabıleceksın. jedı guclu falan deıl sadece fonksıyonel. isi bilen jedi varsa karsında dalma canım benim adami uzer. ama adam ısı bılmıyosa oyun pratıgı azsa (pvp) sizin master brawlerınızda alır meatlump da alır. patchden once cok jedı oldurdum ben keyfe canım sıkılınca endora gıder keserdım cogu bısı yapamazdı cunku ben onlardan pvp de ıyıydım ama aynı skıllere sahıp tanıdıgım adamlarda benı 3 sn de ındırırlerdı. bıraz acık olacak ve kendı proofunu bılecen yapabılecegını bılecen ve ne kadar calısıp ta karsılıgında ne ısteyecegınıde bılecen. mumkunse patıcıkten jedı forum ıstıyorum. bu ne be ya. yıne aglamalar sızlanmalar, bıde profların arkasına fılme sıgınmalar falan fılan . calıs senınde olur nazar etme noolur. her zamanki gibi uzun oldu alıskanlık ıste geldım ve gıdıyorum. cok sevdıgım sahsına saygı duydugum arkadaslarımda yazılarını yazıp fıkırlerını belırtmısler ama malesef onlara katılmıyorum. der saygılarımı sunar jedı templatımın bı an once tamamlanması ve aglayan herkesı (sozum meclısten dısarı) herkesı katır kutur kesecegıme soz vererek ayırılıyorum. let the hate throw of you (ingilizcem iyi deil yanlis yazmis olabilirim. ama tam yeriydi)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bıde yazıyı eaglef dostuma yazmıs gıbı olmusum sadece ılk 2 cumle ona soledım gerısını almak ısteyen arkadaslar alacaktır sanırım. kusura bakma eaglef sana deıl o yazı[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Escobar, 08 Temmuz 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Su oyunda bulunan herhangi bir template adam gibi kasılırsa 1 günde master yapılır.Ama jedi'i knight seviyesine çıkarmak için kasılan xp en az 70 kere elite prof masterlamaya eşit.Böle bir durumda jedilar çok güçlü demek komik kaçar ve emeğe saygısızlık olur.Bence dahada güçlü olmalılar.Ne kadar ekmek okadar köfte diye bi laf vardır.Ha diceksinizki bizim o adamlardan ne farkımız var bizde 15 dolar ödüoruz.Ozaman sizde grind yapıp açsaydınız slotunuzu derim.Ayrıca şuanki jedi sistemi herşeyi ile combat revamp'e göre tasarlanmıştır.Combat revampten sonra görücez wep dmgların ve armorların nasıl düştüğü.Ozaman herşey dahada farklı olucak. Ayrıca bu oyunu starwars filmi ile karşılaştırmaktanda vazgeçin artık.Tamam adı starwars ama o film 20 sene evvel çekilmiş.20 sene önce diil oyun internet bile yoktu.Adı üstünde bu bir online oyun.Içerisinde 10 tane jedi olcaksa diğerleri armut gibi bakıcakmı.Bu teori ile oyunun 18 kişilik counter-strike serverı gibi bişey olması gerekioruz.Artı adamlarda oyunu babasının hayrına yapmıo amaç tamamen para kazanmak ne kadar fazla müşteri memnuniyeti okadar para ve potansiyel müşteri demektir.Aslında bu oyunun bu kadar satma nedeni jedi a dayanmaktadır.Insanlar oyunu jedi olucam diye almaktadır.Hanginiz oyunu ben master doctor olucam diye aldınız? Bir diğer durum ise ortada jedilar geziniyor.Herkes rahatsız bu durumdan fakat öyle ortada gezinen adamlar slotlarını yeni acmış 2-3 boxtan fazlası olmayan adamlar.Zaten biolarına bakarsaniz ...has mastered tkm gibi yazılar görürsünüz.Knight seviyesine gelince onlarada ortada geziyo derseniz orda durun derim.Rank xp almaları için adam kesmeleri gerekiyor böle oluncada her daim ortada olmaları gerek.Böle bi rahatsızlık varsa otursunlar enclavede biz gidelim kessinler geri dönelim gibi absurd bir seçenek oluyor. aynen böyle.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Penthesilea, 08 Temmuz 2004 14:33 tarihinde demiş ki: Ben padawan fazlaligindan yakiniyorum zaten. Daha dogrusu, denyo padawan fazlaligindan yakınıyorum, açıkça söylemem gerekirse. Bir jedi ın nasil davranması gerektiğini bilmeyen bir adamı jedi yapmak, SOE in bu oyunu kendi elleriyle mahvetmesidir çünkü. bu da doğru ama oyun zaten denyo dolu, sadece düzgün insanlar jedi olacak değil ya.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: sadATS2, 08 Temmuz 2004 14:53 tarihinde demiş ki: bıde yazıyı eaglef dostuma yazmıs gıbı olmusum sadece ılk 2 cumle ona soledım gerısını almak ısteyen arkadaslar alacaktır sanırım. kusura bakma eaglef sana deıl o yazı Yok zaten bende o "oyunu oynamayanları" bazı azınlığın dışındakilere söyledim.Bir çok insan oyuna adım attığı andan itibaren başlıyor grinde benim lafım onlara.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar