paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Adana uçağıysa normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ahahah synorin, havada trafik mi olur amk'ye kahkaha attım. oluyor böyle ya. ben bi sefer ankara aktarmalı istanbul - van seferine binmiştim. ankaraya kadar herkes takım elbise, ellerinde laptoplar gazeteler dergiler falan. ankarada van'a gidecekler bindi, çoluk çocuk, kapalıçarşıya döndü ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ozaman kendine güven sorunun var, pısırık mısın aga adam sana hayvan demiş, anan avradın demiş. yani üstüne atlaman gerekiyordu hertürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 uçaktan atılayım sonra. başım zaten yeterince yozlaşmış olan güney afrika polisiyle derde girsin.. adamın seviyesine inmek daha mı iyi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bavulları alırken, herifin yanına gidip bavuluna tekme atıp "hayvan bavulun benimkilerin üstüne çıkıyordu" demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sen haksızsın adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 istanbula en yakın havalimanını biraz geçtikten sonra alıcaktın eline matkabı somunu civatayı monte edicektin adamın kafaya şapkayı, böyle takılır diyecektin oturcaktın yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 adamın şapkasının üstüne mi koydun eşyalarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 uyurgezer said: "hayvan zaten 3 tane çantan var birde şapkamın üstüne montunu koyuyorsun yapılır mı o?!" "başlatma şimdi anana avradına!" Terbiyesiz herif. Çok sinir olurum böylelerine ben. keşke bişey yapılabilse, haddi bildirilse. SALAK diye bağırmak mesala içimi rahatlatırdı ben olsam, ama daha ileri gitmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben olaydım o 2. cümleden sonra direk uçuşa geçerdim adama doğru. kimse de tutamazdı. bu tarz öküzlere hakketiğini vermeyince iyice azıtıyorlar. ağzına 2 tane çakacaksın bak nasıl oturuyor sessizce... kalıplıyım biraz ben tabi ona da güvenmiyor değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 aramil said: ben olaydım o 2. cümleden sonra direk uçuşa geçerdim adama doğru. kimse de tutamazdı. bu tarz öküzlere hakketiğini vermeyince iyice azıtıyorlar. ağzına 2 tane çakacaksın bak nasıl oturuyor sessizce... kalıplıyım biraz ben tabi ona da güvenmiyor değilim :D Is ciddiye binerse sen gt altina gidersin boyle yaparsan. En guzeli adam kufrettikten sonra alirdim sapkasini yere atar ustune basar, "kusra bakma hayvanlik var serde " der pis pis siritirdim. Boyle durumlarda hic bozuntuya vermeyip karsi tarafi dellendirmek, dolayisiyla onun kavgayi baslatmasini saglamak en guzeli. Sonra vur agzina agzina, suclu o olur sen kendini savundun sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Xenocide said: adamın şapkasının üstüne mi koydun eşyalarını? yok üstüne değil yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 o zaman kafa göz dalmalı hakikaten. ama tabi kendini rahatlatmanın dışında başına alacağın bisürü bela gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 adam başta seni yabancı sandı sonra da öyle mi dedi bilmiyorum da türk insanı ftw yurtdışı uçuşlarında, ayağına basılıp da basan kadının uçuş boyunca 37837893179818 kere "im really sorry for that" ve türevleriyle özür dilemesinin ardından, adamın ayakkabısına üstünde biraz kir izi kalmasından başka birşey olmamasına rağmen, inişte kadın ona gülümserken adamın "hay ayağına attırıyım mahvettin güzelim ayakkabıyı" demesi de benim bir anımdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 önce adamı dövücektin sonra hosterleri öpücektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dalmayıp ezklik etmişin diyerek doğru sölemek zorundayım. ama adamın cüsse önemli. cüsseliyse ben de dalmayabilirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ayağa kalktım iki tane erkek hostes tuttu(host mu oluyor adları?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 2 hostunu goruyorum 2 hostes de ben artiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 stivırd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 eh patlatsaydın kalırdın havaalanında.. polisle de bir güzel tanışırdın. bana demiş olsa güler.. "aa konuşuyormuş bu yahu! -hosta dönüp- bunların arkada, bagajda kafeste yolculuk etmesi gerekmiyor mu?" derdim gülerek.. gerçi, ondan sonra kavga çıkardı herhalde. ama yine bunların kafesleri içinde, bagajda taşınması gerekiyor.. havaalanında bagajlarınızı teslim ederken belirtiniz "hayvanlı" geldim diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 alip sapkasini firlatsaydin uzaga en iyisi 'kos git getir'derdin bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sarhos olup uzerine işeseydin en guzeli http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12922979.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bana bir şapka için ananı avradını diyecek adamın direk üstüne otururum o yeter zaten ona. yok hala bık bık konuşuyorsa gereken muameleyi istediği şekilde yaparım. dipnot: 110 kiloyum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar