Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ruh hastası uçak yolcusu. grr.

uyurgezer

Öne çıkan mesajlar

uyurgezer said:

"hayvan zaten 3 tane çantan var birde şapkamın üstüne montunu koyuyorsun yapılır mı o?!"

"başlatma şimdi anana avradına!"

Terbiyesiz herif. Çok sinir olurum böylelerine ben.

keşke bişey yapılabilse, haddi bildirilse.

SALAK diye bağırmak mesala içimi rahatlatırdı ben olsam, ama daha ileri gitmezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

aramil said:

ben olaydım o 2. cümleden sonra direk uçuşa geçerdim adama doğru. kimse de tutamazdı. bu tarz öküzlere hakketiğini vermeyince iyice azıtıyorlar. ağzına 2 tane çakacaksın bak nasıl oturuyor sessizce...

kalıplıyım biraz ben tabi ona da güvenmiyor değilim :D

Is ciddiye binerse sen gt altina gidersin boyle yaparsan.

En guzeli adam kufrettikten sonra alirdim sapkasini yere atar ustune basar, "kusra bakma hayvanlik var serde " der pis pis siritirdim.

Boyle durumlarda hic bozuntuya vermeyip karsi tarafi dellendirmek, dolayisiyla onun kavgayi baslatmasini saglamak en guzeli.

Sonra vur agzina agzina, suclu o olur sen kendini savundun sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

adam başta seni yabancı sandı sonra da öyle mi dedi bilmiyorum da türk insanı ftw yurtdışı uçuşlarında, ayağına basılıp da basan kadının uçuş boyunca 37837893179818 kere "im really sorry for that" ve türevleriyle özür dilemesinin ardından, adamın ayakkabısına üstünde biraz kir izi kalmasından başka birşey olmamasına rağmen, inişte kadın ona gülümserken adamın "hay ayağına attırıyım mahvettin güzelim ayakkabıyı" demesi de benim bir anımdır :D
Sosyal ağlarda paylaş

eh patlatsaydın kalırdın havaalanında.. polisle de bir güzel tanışırdın.

bana demiş olsa güler.. "aa konuşuyormuş bu yahu! -hosta dönüp- bunların arkada, bagajda kafeste yolculuk etmesi gerekmiyor mu?" derdim gülerek..

gerçi, ondan sonra kavga çıkardı herhalde.

ama yine bunların kafesleri içinde, bagajda taşınması gerekiyor.. havaalanında bagajlarınızı teslim ederken belirtiniz "hayvanlı" geldim diye..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...