uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 dün akşam 1930 gibi thy johannesburg-istanbul uçağına bindim. okulda sene sonu olduğu için daha çok eşya eve getirmem gerekti. doğal olarak uçak içine aldığım 3 tane küçük çantam vardı. kontrollerden falan geçtim. uçakta baş üstü dolaplarına yerleştirdim eşyaları falan. sonra sıcaklayınca montumu çıkardım ve onuda koyayım dedim. yan sıradan 45-50 yaşında klasik kare gömlekli, kösele ayakkabılı bir türk fırladı ve şöyle dedi: "hayvan zaten 3 tane çantan var birde şapkamın üstüne montunu koyuyorsun yapılır mı o?!" ordaki hayvan lafı tepemi attırdı hostesler, hostlar falan geldi. dedim benim fazla eşyamın olmasının size bir zararı yok. hostes ordan kontrolden geçirdilerse bizde alıyoruz falan dedi: "başlatma şimdi anana avradına!" tam kayış koptu dalacaktım adama zaten aylar olmuş türkiye'ye gitmeyeli heyecanlıyım hostes tuttu yerimi değiştirdiler falan.. ben giderken söylenmeye devam etti adam şapka için.. dalmalı mıydım adama? niye türk her yerde türklüğünü belli ediyor? niye böyle insanlar var türü sorularım var ey paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 farketmez ha foruma yazmışsın ha adama dalmışsın, aynı şey hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Tutanak tutturma şikayetçi olma gibi opsiyonların var mıydı. Gerçi Olsada birşey olmazdı, eğer Uçak TÜrk uçağı değil, Gittiğin yerde Avropada bir yer olsaydı, o adamın ağzını burnunu sürttürme şansın olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 doğru konuş diyemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 biraz piskopata bağlayıp sarsacaktın adamı. böyle tipler zoru gördü mü susar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 iki adan tutunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Çıkışta gel deseydin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bence dayak yerdin, yediğinle kalırdın iyi olmuş çatmaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 uyurgezer said: "başlatma şimdi anana avradına!" bu herife "senin dinini kitabını" diyip dili ağzın içinde uyku tulumu pozisyonuna getimek suretiyle gözler yuvalarından fırlayacakmışçasına atılacak bir bakış etkili olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 kavga etseydin güvenliği çağırırlardı bir de orda kalırdın. En iyisi karşılık vermemek orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben olsam şapkasını elime alır parçalardım sfds.ama iyiki ben değildim :).çatmaman iyi olmuş bide güvenlikle uğraşırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sen afkrikada deilmiydin yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 dönüş uçağı işte bahsettiği. bu arada adama aşağılayıcı basit bi söz söyleyip bi daha iplememek lazımdı. ya da şapkasını eline vermek. sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 öyle bir kafa atsaydın ki o zırtapoza keşke, uçak sarsılsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bir şekilde suyuna falan müshil katsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sapkayı alıp takıcaktın kendi kafana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Beyler adam anne demiş... DÖvülmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sanane lan caşıt deseydin cCc gücüyle tırsardı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 iri yari olmanin yararlari hic boyle bi olayla karsilasmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gayet iri yarı bi insanım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Yabuşturaydın ağzının ortasına. Bi yere alırlardı inişte ama hostesler falan derdi, herif provoke etti ana bacı yaptı diye, bişey olmazdı büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Şapkayı koltuğa koyup üstüne otururdum ben olsam. Ya da can simidi mi ne varya uçakta boynuna geçirir ipi çekerdim fııısss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 of tam dövmelikmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 geçen ben de komedi bi duruma rastladım uçak yolcu kalitesi çok düştü son zamanlarda 25 kasım saat 19 adana uçağındayım pilot klasik konuşmasını yapıyor 'eğer hava trafiğiyle ilgili bir sorun yaşamazsak saat 8:25 te adana havalimanına inmeyi planlıyoruz' yanımdaki herif bağırarak 'havada trafik mi olur amk' arkadan bi ses 'amerikanın uydurması bunlar' gel de gülsem mi ağlasam mı düşünme :D:D herkes sırıtıyodu tabi orası ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar