Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ruh hastası uçak yolcusu. grr.

uyurgezer

Öne çıkan mesajlar

dün akşam 1930 gibi thy johannesburg-istanbul uçağına bindim. okulda sene sonu olduğu için daha çok eşya eve getirmem gerekti. doğal olarak uçak içine aldığım 3 tane küçük çantam vardı. kontrollerden falan geçtim. uçakta baş üstü dolaplarına yerleştirdim eşyaları falan. sonra sıcaklayınca montumu çıkardım ve onuda koyayım dedim. yan sıradan 45-50 yaşında klasik kare gömlekli, kösele ayakkabılı bir türk fırladı ve şöyle dedi:

"hayvan zaten 3 tane çantan var birde şapkamın üstüne montunu koyuyorsun yapılır mı o?!"

ordaki hayvan lafı tepemi attırdı hostesler, hostlar falan geldi. dedim benim fazla eşyamın olmasının size bir zararı yok. hostes ordan kontrolden geçirdilerse bizde alıyoruz falan dedi:

"başlatma şimdi anana avradına!"

tam kayış koptu dalacaktım adama zaten aylar olmuş türkiye'ye gitmeyeli heyecanlıyım hostes tuttu yerimi değiştirdiler falan.. ben giderken söylenmeye devam etti adam şapka için..

dalmalı mıydım adama?
niye türk her yerde türklüğünü belli ediyor?
niye böyle insanlar var türü sorularım var ey paticik..
Sosyal ağlarda paylaş

geçen ben de komedi bi duruma rastladım uçak yolcu kalitesi çok düştü son zamanlarda

25 kasım saat 19 adana uçağındayım pilot klasik konuşmasını yapıyor
'eğer hava trafiğiyle ilgili bir sorun yaşamazsak saat 8:25 te adana havalimanına inmeyi planlıyoruz'
yanımdaki herif bağırarak
'havada trafik mi olur amk'
arkadan bi ses
'amerikanın uydurması bunlar'
gel de gülsem mi ağlasam mı düşünme :D:D
herkes sırıtıyodu tabi orası ayrı mesele
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...