Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Sivasspor - Beşiktaş 29.11.2009 @ 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi olaya şöyle bakmak lazım.. Burda Gs li Fb li arkadaşların vucudun arka tamponu şeklini almalarını geçtim birçok Beşiktaşlı arkadaşıda burda iyi gün dostluğu yaparken görüyorum. Bundan 1 ay öncesinde Beşiktaşla dalga geçen , başkanına futbolcusuna , teknik direktörüne laf eden birçok Beşiktaşlı arkadaş vardı. Onlarda şimdi burda çıkmışlar meydana şampiyon olucaz , bfalan filan demeye başlamışlar. Ben 3. hafta maçlarından sonra ne söylüyosam hala aynısını söylüyorum , inanmayan açar bakar üşenmiyorsa yazdığım yazılara.. Onun için şöyle bir söz söylenmiştir arkadaşlar ; Ne oldun değil , ne olucam demeli... Bu söz Türkiyedeki 2 büyük futbol kulübü(!) taraftarlarına gelsin..

Hee bu arada 7 de 7 veya 8 de 8 yaptık tam bilmiyorum.. demekki ilk 8 hafta bunu yapmak değil , sezonun geneline bunu yaymak önemliymiş..
Mesaj tarihi:
Bu arada burdaki arkadaşları kapalı tribüne beklerim. Kapalıya gelicekleri zaman bana burdan öm atsınlar filan her türlü maçtan önce buluşur , içeriz filan öyle gideriz maça. her maç ordayım çünkü.. Bursa maçında yapsak mı öyle bişey?
Mesaj tarihi:
valla ögrenciym suan ilk senem kombine de alamadim..Kendi imkanlarimla anca yeni açığa girebiliyorum..Salak gibi wolfsburg macina gittim fener macina gidemedm parasiz kaldiğim için.. param oldugu zaman mactayim..Sen kapaliya ben açığa da girsem mactan önce bulusup içeriz no problem :)
Mesaj tarihi:
Tamam hertürlü uyar bana maça geliceğin zaman burdan ÖM at ben telefon filan veriyim buluşalım bi yemek yeriz biraz içeriz sonra maça.. Bende bazen kartta boşta kalıyor beraber kombine aldığımız arkadaşlardan , o zaman filan da haber veririm sana gelirsin , kardeşimizsin belli ki yaş olarak :)
Mesaj tarihi:
benim kombine yeni açığa ama ankaradan her maça gelemiyorum

en uygun maç cska maçı bence maç da 21.45te zaten bol bol zaman var. o maçtan önce bir buluşma yapılabilir 20.45 - 21 gibi de stada hareketleniriz.
Mesaj tarihi:
18 :) itü'ye girdm bu sene işte hazırlık fln bos gecio zamanim ama iş bulup çalışamadm bi türlü :D yarin geliyorum istanbula son saatlerim ewde :) cuma mac varms perşembe günü ulaşırm sana burdan
Mesaj tarihi:
aga ben vip veya locadan izliyorum ama gideceğimiz maç için halkın arasına karışabilirim.
Gerçi şu sınavları bi atlatayım. Ayarlarsam 5-6 tane gireriz hepbirlikte demirörene küfür ederiz 10metre yakınından =)
Mesaj tarihi:
Tamam hocam görüşürüz inşallah.. bu arada biz 6 gol yemişiz 14 maçta bunların zaten 3 tanesini gs den yedik 1 maçta onu çıkarınca 3 gol kalıyor.. 13 maçta 3 gol yemek efsane bir olay..
Mesaj tarihi:
cska maçı olabilir ama haftaiçi olması problem.. insanların işlerini rahat ayarlaması hemde biraz nefret duygularımızın yoğun olmasında dolayı bence Bursa maçı mantıklı kalabalık olarak gitmek için...
  • Yeni Oluştur...