Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Sivasspor - Beşiktaş 29.11.2009 @ 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Şimdi olaya şöyle bakmak lazım.. Burda Gs li Fb li arkadaşların vucudun arka tamponu şeklini almalarını geçtim birçok Beşiktaşlı arkadaşıda burda iyi gün dostluğu yaparken görüyorum. Bundan 1 ay öncesinde Beşiktaşla dalga geçen , başkanına futbolcusuna , teknik direktörüne laf eden birçok Beşiktaşlı arkadaş vardı. Onlarda şimdi burda çıkmışlar meydana şampiyon olucaz , bfalan filan demeye başlamışlar. Ben 3. hafta maçlarından sonra ne söylüyosam hala aynısını söylüyorum , inanmayan açar bakar üşenmiyorsa yazdığım yazılara.. Onun için şöyle bir söz söylenmiştir arkadaşlar ; Ne oldun değil , ne olucam demeli... Bu söz Türkiyedeki 2 büyük futbol kulübü(!) taraftarlarına gelsin..

Hee bu arada 7 de 7 veya 8 de 8 yaptık tam bilmiyorum.. demekki ilk 8 hafta bunu yapmak değil , sezonun geneline bunu yaymak önemliymiş..
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam hertürlü uyar bana maça geliceğin zaman burdan ÖM at ben telefon filan veriyim buluşalım bi yemek yeriz biraz içeriz sonra maça.. Bende bazen kartta boşta kalıyor beraber kombine aldığımız arkadaşlardan , o zaman filan da haber veririm sana gelirsin , kardeşimizsin belli ki yaş olarak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...