applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 valla başkan uygun bi fiyat yaparsa 25-30 gibi acikta yerimi alirm :D dediğim gibi tanişip kaynaşabilrz hoş olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Şimdi olaya şöyle bakmak lazım.. Burda Gs li Fb li arkadaşların vucudun arka tamponu şeklini almalarını geçtim birçok Beşiktaşlı arkadaşıda burda iyi gün dostluğu yaparken görüyorum. Bundan 1 ay öncesinde Beşiktaşla dalga geçen , başkanına futbolcusuna , teknik direktörüne laf eden birçok Beşiktaşlı arkadaş vardı. Onlarda şimdi burda çıkmışlar meydana şampiyon olucaz , bfalan filan demeye başlamışlar. Ben 3. hafta maçlarından sonra ne söylüyosam hala aynısını söylüyorum , inanmayan açar bakar üşenmiyorsa yazdığım yazılara.. Onun için şöyle bir söz söylenmiştir arkadaşlar ; Ne oldun değil , ne olucam demeli... Bu söz Türkiyedeki 2 büyük futbol kulübü(!) taraftarlarına gelsin.. Hee bu arada 7 de 7 veya 8 de 8 yaptık tam bilmiyorum.. demekki ilk 8 hafta bunu yapmak değil , sezonun geneline bunu yaymak önemliymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bu arada burdaki arkadaşları kapalı tribüne beklerim. Kapalıya gelicekleri zaman bana burdan öm atsınlar filan her türlü maçtan önce buluşur , içeriz filan öyle gideriz maça. her maç ordayım çünkü.. Bursa maçında yapsak mı öyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 valla ögrenciym suan ilk senem kombine de alamadim..Kendi imkanlarimla anca yeni açığa girebiliyorum..Salak gibi wolfsburg macina gittim fener macina gidemedm parasiz kaldiğim için.. param oldugu zaman mactayim..Sen kapaliya ben açığa da girsem mactan önce bulusup içeriz no problem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 fener deplasmanına gidelim patilerin ağızlarını burunlarını kıralım! ÇIKARTALIM EMANETLERİ SALLAYALIM KAN DÖKELİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 adam hala katanali fotonun etkisinde :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Tamam hertürlü uyar bana maça geliceğin zaman burdan ÖM at ben telefon filan veriyim buluşalım bi yemek yeriz biraz içeriz sonra maça.. Bende bazen kartta boşta kalıyor beraber kombine aldığımız arkadaşlardan , o zaman filan da haber veririm sana gelirsin , kardeşimizsin belli ki yaş olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 EMREYİ BIÇAKLIICAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 benim kombine yeni açığa ama ankaradan her maça gelemiyorum en uygun maç cska maçı bence maç da 21.45te zaten bol bol zaman var. o maçtan önce bir buluşma yapılabilir 20.45 - 21 gibi de stada hareketleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bncede gayet mantıklı valla , cska maçı için ufak çaplı bir organizasyon yapalım derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 18 :) itü'ye girdm bu sene işte hazırlık fln bos gecio zamanim ama iş bulup çalışamadm bi türlü :D yarin geliyorum istanbula son saatlerim ewde :) cuma mac varms perşembe günü ulaşırm sana burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aga ben vip veya locadan izliyorum ama gideceğimiz maç için halkın arasına karışabilirim. Gerçi şu sınavları bi atlatayım. Ayarlarsam 5-6 tane gireriz hepbirlikte demirörene küfür ederiz 10metre yakınından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Tamam hocam görüşürüz inşallah.. bu arada biz 6 gol yemişiz 14 maçta bunların zaten 3 tanesini gs den yedik 1 maçta onu çıkarınca 3 gol kalıyor.. 13 maçta 3 gol yemek efsane bir olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 şöyle yapalım bir maça karar verelim önceden herkes gelsin kalabalık olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 cska maçı olabilir ama haftaiçi olması problem.. insanların işlerini rahat ayarlaması hemde biraz nefret duygularımızın yoğun olmasında dolayı bence Bursa maçı mantıklı kalabalık olarak gitmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tamam maç cska :D gidin alın bilet. hatta bilet alamasanız bile maçtan önce toplanırız. kazana filan gideriz fenere küfrederiz en kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben yazdım onu ama aralarda kaynamiş toplam 4 macta gol yedk :D 3-1-1-1 şeklinde :D 11 macta gol yiyen gs var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 cska 75 bursa 30 lira acık bileti olarak düsünrsek :D benm oyum bursa'dan yana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bursa maçı hangi güne denk geliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 abi cska'ya gidelim, önemli maç, muhtemelen takım çok iyi oynıycak o maçta çok gaz çıkıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Kesin kararlaştırın belki maç için atlar gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 haftaya lideriz rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 BiTcH_oFBaT said: haftaya lideriz rahat olun. asker nerdesin sen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 az kaldı geliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 gel kardeşim fenevliler çok konuşuyor valla heryerden çıkıyorlar :D lazımsın bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar