Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unirock 2010

yav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2-3-4 Temmuz'da olacakmış bu yıl.

Açıklanan ilk isim Obituary. http://www.pasifagresif.com/2009/11/unirock-open-air-festival-2-3-4-temmuz-2010/

8-)
Mesaj tarihi:
aynı şeyi düşünüyorum, lamb of god <3
katatonia da gelsin. unirockçı thrashmetal faşizanları bi ton laf eder gerçi ama olsun hepsine kafam girsin zaten fsd
arch enemy de tekrar gelsin <3

noel babadan hediye istiyoruz ya
Mesaj tarihi:
lan kafalarına bişi düşer belki de dark funeral i getirirler diye umut etmek istiyorum ama yok hafız öle dünya malesef. getirmezler.

overkill olabilir aslında lan. sağlam black metal grubu getirmeyeceklerine göre sağlam thrashle idare ederiz.
Mesaj tarihi:
Unirock 2010 kesinlesen kadro,

OBITUARY (USA)
OVERKILL (USA)
HEAVEN SHALL BURN (DE)
GRAVE DIGGER (DE)

said:

YINE COK YAKIN BIR SURE ICINDE HER IKISI DE DAHA ONCE ULKEMIZDE SAHNE ALMAMIS 2 DEV ISIM DAHA ACIKLAYACAGIZ.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

siliknat gelcek falan muhabbetleri yaşanmıştı kolpa çıkmıştı sonra gelse bari. hatta siliknat+lamb of god combosu olsa voşş

şöyle bir komboda mass murdera bağlarım ben konser alanında sanırsam.
Mesaj tarihi:
yemişim tineycini gelsinler de adamlar azcık fazla para kazansın sonra daha iyi organizasyonlar düzenleyebilsinler. oportünist bakın azcık olaylara

hem evet seyirci profili genel olarak boktan bi grup olabilir slipknot ama açıkçası sahnede izlemeyi çok istediğim bi gruptur. adamlar şov yapıyor baya, bi şekilde hoşuna gidiyor yani şebelekler
Mesaj tarihi:
slipknot burdan sana sesleniyorum. o maskeleri çıkar nolursun. millet seni dinlemeye tenezzül etmiyor o maskeler yüzünden. halbuki dünyanın en FAAAAAK grubusun babacım. nolur çıkarın o maskeleri. çünkü insanlar önyargıyı bünyelerinden çıkarmayacak.

nasıl genel olarak boktan bir grup ya?
  • Yeni Oluştur...