Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ben zamanında firefox yer imlerimi kaydetmiştim ama o zaman dikkat etmemişim.Şimdi yer imlerine aktar demek istiyorum ama kaydettiğim dosyanın uzantısı yok..json olması gerekiyor sanırım ama bende sağ tuş özellikler diyince uzantısı yok dosya olarak görünüyor.Firefox ile açmaya çalıştığımda ya da not defterinde linklerden birkaç tanıdık şey çıkarabiliyorum ama aşağı yukarı 100 150 tane link var orada.Ulaşmam çok mühim nasıl yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 json dosyası değil o sanırsam yanlış dosya yedeklenmiş. json dosya formatını açınca dosyayı zaten rahatça anlayabilirsin, herhangi bir şekilde şifrelenmiş değil. aynı zamanda .html olarak da bookmarklar yedeklenebiliyor bookmarks.html olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Html olarak içe aktar dedim o zaman da görmüyor dosyayı.Not defterinden tek tek az buçuk linkleri görmeye kalksam en iyi ihtimalle %15 ini falan anlayabilirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 html olmazsa htm olmadi xml dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 dosyanin ornegini koy (bir kac kaydi kapsayacak sekilde), deneyelim biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Amaçsız bir girişim de olabilir ama aklıma ilk gelen Notepad++ ile açmayı dene. İçinde belli bir syntax varsa onu yakalayıp ne dosyası olduğunu anlamana yardım edebilir bir ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Pek bilmiyorum bu işleri yazdığınız şeylerin ne olduğuna baktım xml i excel ile açabilirsiniz diye bir yazı buldum denedim excel de uyarı verdi formatı bu değil diye.Bir bölümünü koyayım ama nasıl bir bölümlük çıkarabilirim aynı formatta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ne oldu yahu pek bilmiyorum dedim kimse birşey yazmaz oldu iki günde.Yok mu yardım edebilecek olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hepsini koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 belli bi şablon her link için tekrar ediyodur, bi dosyanın başlarından, biraz ortasından kopyala buraya bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hex editor'le acip bak bakalim bir sey cikara biliyor musun? Belkide transferi yarim kalmistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hex editör ile açtım çıkan şey firefox a bıraktığımda çıkan ile aynı.Bi rakamlarla olanı var onu zaten anlamıyorum.Hex editör ü de pek anlamadım zaten dosyayı onunla nasıl kullanılabilir hale getirebilirim ya da formatını değiştirebilirim/seçebilirim. {"index":30,"title":"d2jsp Forums -> Bui's Hybrid Assassin Guide","id":947,"parent":916,"dateAdded":1251056025216000,"type":"text/x-moz-place","uri":"http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=32512252&f=87"},{"index":31,"title":"WW Ghost Assassin Guide V2.0 - Diablo 3 & Diablo 2 Forums","id":948,"parent":916,"dateAdded":1251056025339000,"type":"text/x-moz-place","uri":"http://forums.diii.net/showthread.php?t=573390"},{"index":32,"title":"List of Shield Rune Words - The Diablo Wiki - Diablo, Diablo 2, Diablo 3, and more","id":949,"parent":916,"dateAdded":1251056025522000,"type":"text/x-moz-place","uri":"http://diablo.wikia.com/wiki/List_of_Shield_Rune_Words"},{"index":33,"title":"List of Armor Rune Words - The Diablo Wiki - Diablo, Diablo 2, Diablo 3, and more","id":950,"parent":916,"dateAdded":1251056025587000,"type":"text/x-moz-place","uri":"http://diablo.wikia.com/wiki/List_of_Armor_Rune_Words"},{"index":34,"title":"List of Helm Rune Words - The Diablo Wiki - Diablo, Diablo 2, Diablo 3, and more","id":951,"parent":916,"dateAdded":1251056025592000,"type":"text/x-moz-place","uri":"http://diablo.wikia.com/wiki/List_of_Helm_Rune_Words"},{"index":35,"title":"The Arreat Summit - Items: Exceptional Shields","id":952,"parent":916,"dateAdded":1251056025607000,"type":"text/x-moz-place","uri":"http://classic.battle.net/diablo2exp/items/exceptional/shields.shtml"}]}]},{"index":1,"title":"","id":115,"parent":2,"dateAdded":1239876911692055,"lastModified":-9223372036854776000,"type":"text/x-moz-place-separator"},{"index":2,"title":"Son kullanılan etiketler","id":114,"parent":2,"annos":[{"name":"Places/SmartBookmark","flags":0,"expires":4,"mimeType":null,"type":3,"value":RecentTags}],"type":"text/x-moz-place","uri":"place:sort=14&type=6&maxResults=10&queryType=1"} Bu da bir parçası mesela.Hex ten de kopyalabilirim bir parça.Ben anlamadım pek ama rakamlarla falan kopyalayabilirim işine yararsa.İnternetten kullanım kılavuzunu aradım onu da bulamadım türkçesini.İngilizcesi anlamam için çok uzun.Aradığım şeyin tam olarak ne olduğunu bilmezken bulamadım zaten..json encoding falan diye bakındım ama encoding te anlayabildiğim birşey bulamadım.Baktım yukarıda bookmarks var dedim belki olur yok o da olmadı :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hehe direk json dosyasi ama muhtemelen corrupt olmus. Su yukariya koydugun gibi, basindan sonuna kadar secip notepad'e yapistir. Sonra tirnak icinde "bookmarks.json" diye kaydet. Sonra onu import etmeye calis bookmark manager'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yedek dosyası işlenemiyor dedi. Ah oldu.Vay be.Helal olsun.Saolasın valla çok teşekkürler.Yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.Kaydederken unicode ları denedim 3 tane vardı bir tanesi oluyormuş meğer sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar