razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 3x00 ayarında bişi çıktı, malum yeni sezonda nathan olmayacak, çıkışı için kısa bi bölüm çekmişler vegas baby diye. dizinin %40'ı gitti gözümde, yeni tipe de ısınamadım doğal olarak. http://www.youtube.com/watch?v=Zidm1DtGhEc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ne diyorsun abi!? nasıl çıkar ya...ABV öff yeni tip,tam dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 nathan niye yok abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cunku adam ayrildi diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 niye ayrıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 paradır %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kansermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 en kıl en itici karakter nathandı abi. neyini sevionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 nathan yoksa (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Dizi çok iyiymiş. Zaman bulunca izlerim. Supernatural şeyler ilgimi çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yeni izledim ben bunu 3 gunde s2e5 e geldim, gayet guzel gulduruyo aksanlar kopuk. nathan inanılmaz bi karakter ya. tam bir taylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 malesef nathan diziden ayrıldı. 3. sezonda olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abv yeni sezon ilk bolumu izledim.yeni karakter cok uyuz keske hic getirmeselermis diger 4'lü gayet goturur bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yeni güçler çok malca olmuş. değiştirirler heralde 2 3 bölüme. nası olcak bakalım. beğendim ama ben ilk bölüm itibariyle. umarım bole devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Nathan'sız da olur mu ki ya ? İzleyeyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 2 gunde bitirdim iki sezonu, begendim bende. 3. sezona bakalim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ahahaha bu bolum iyidi nuri alco ingiliz versiyonu sdsfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 saçmalıklar var ama ignore ederseniz güzel dizi gibi şimdilik. ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dizi çok tatlı ya.baydığım bölümleri bile bayılarak izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Diziyi asıl götüren eleman 3. sezon koymamisla r o kotu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 son bolum çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Son bolum dedigin gecen pazarki nazili bolum degildir umarim. Izledigim gelmis gecmis en kotu Misfits bolumuydu. Inanilmaz kotu yorumlar aldilar burda tv'de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 valla diğerlerinin ne düşündüğü umrumda değil,bence gayet iyi bölümdü bir kaç detay vardı atlanılan mı desem yada kafa karıştıracak o kadar gerisi çerezlik bölüm işte. fookin' rocket scientist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kelly dk başı sevişiyor,curtis ikide bir hatuna dönüşüyor lol alisha ve simon biraz geri planda iki bolumdur. ve evet probation worker'larını tekrar öldürdüler,bu sefer ki en iyisidi çok ucuz öldürdüler ayar oldum neyse son 2 bölüm kaldı.bu arada dizinin us versiyonu çekilecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 lan bunlar gecen sezon sonunda olen kariyi kurtarmicak miydi, unutuldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar