Popeye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yeni gordum ilgilisine duyurulur http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/golf/8383782.stm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gecmis olsun tiger. hurriyet haberi sandim bi an, tiger kaza gecirdi ama arabada yoktu diye sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 üzüldüm geçmiş olsun önemli sporcu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ciddi yaralandı diyordu tv de baktım da airbag de acılmamıs yani yavaş olmuş kaza diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tiger woods kaza geçirirse sigortası hasarı karşılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 geçmiş olsun kaplan tahtalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 SSK'dan halleder panik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bişeyi yokmuş, iyi bari said: A statement from Woods' publicist and Health Central Hospital called the accident "minor" and said Woods was "admitted, treated and released today in good condition." http://www.cnn.com/2009/US/11/27/tiger.woods/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Adamın 1 milyar doları var beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 odiflame said: tiger woods kaza geçirirse sigortası hasarı karşılar mı? Gerekirse gidip kendi sigorta şirketini kurar ona karşılattırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sigorta sirketinden en az 5 kisi kalp spazmi gecirmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Hayatımda 3 taş çatlasın 4 kere golf oynadım bu adamlara büyük saygı duyuyorum o iş öyle çelik çomak oynamaya benzemiyormuş.. büyük adamlar inş, yürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 elesso said: kaplan tahtalar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 reyou said: sigorta sirketinden en az 5 kisi kalp spazmi gecirmistir. Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kaza gecirmedi soylentilere gore esi golf sopasiyla dovmus gastede okudum bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 başarılı sporcuya acil şifalar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Cairne said: Kaza gecirmedi soylentilere gore esi golf sopasiyla dovmus gastede okudum bugun o isveçli kadın mı? afdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 haberi aynen yazıyorum dünyanın en cok para kazanan sporcusu olan Amerikalı golf yıldızı Tiger Woods floridadaki evinin önünde trafik kazası geçirdi.Yetkililer 33 yasındaki sporcunun bir yangın musluğu ve ağaca çarptıgını soylesede magazin basını gerçeklerin saklandığı görüşünde.ABD medyası Woods un ilişkisi oldugu idda edilen Rachel Uchitel yüzünden eşi Elin Nordegren Woods ile kavga ettigini,evden ayrılmak isteyincede eşinin golf sopasıyla kocasının yüzüne vurdup arabayı parcaladıgını yazıyor. kaynak 29 Kasım 2009 sabah gazetesi spor bölümü 34.sayfa en tepeden 2 ci haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Eşi haklı. Bu da Rachel az bile vurmuş sopayla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 oha vay adi herif ayrıca başlığa : tiger woods ördeğe geçirmiş selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar