Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest 2

Rdoann

Öne çıkan mesajlar

İllaki raid için değil maksat muhabbet olsun... Ama raid de olsun diyorsanız türkiye saatleriyle akşam 20.30-24.00 arası raidlerimiz.. büyük kısmınıza uygun olucağını düşünüyorum.

Daha erkene çekmememizin nedeni guild nüfusu Alman,Hollandalı,Fransız ve Malta dan oluşuyor. Haftanın 4 günü

pazartesi,çarş,cum,pazar
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrardan merhabalar;

Quaxis guildi halen bulunmakta fakat Avatars guildinin Alt karakterleri icin acik tutuyoruz, Avatars'a girmek icin bazi gereklilikler var, ( www.pvpavatars.com ) o gereklilikler tamamlanana kadar Quaxis guildinde vakit gecirebilirsiniz,

Her turlu sorun icin benimle irtibata gecebilirsiniz : [email protected] msn adresim.

Herkese kolay gele.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
eq2 de bugun itibariyle lvl atlamak zor diyorsaniz, pardon da.. :D

oyun sirf soloya dondu, her daim x2 xp acik oldugundan catir catir level aliniyor. xp hizini katlayan suruplar dolu her yerde.

lutfen, eq2 ARTIK cok kolay, bunlara da zor diyorsan, eski eq dunyaindan lvl 10 u bildigin goremezdin herhalde :D

edit : eq2map cekitign iyi olmus, quest lerde zorlaniyorsan www.eq2i.com a bak. quest notlarini oku, wow daki gibi quest al, haritaya bak, oraya git kes geri don mantigi burada yok.

eq2interface.com a bak, orada journal ui lari var, orada en cok download edileni indir, artik oyunda her quest notuna baktiginda yaninda hemen bir ok cikar, ona basarak oyun ici browser la alttab yapmadan da quest notlarini okuyabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

şu kadar diyim ben şu an 2-3 gün içerisinde kendime alttan başka bi eq2 açarak, çok da zorlamadan ve abartı zaman harcamadan lvl 1 den 90 a çıkabiliyorum

Lvl atlamak zor değil. Artı hiç bir zaman bana zor gelmedi. İlk lvller çıtır çerez gibi siz ne olduğunu anlamadan geliyor.

Ama AA dediğimiz achievement pointle birlikte geliştirmek istiyorsan lvl atlarken o evet biraz zmn alabilir...

AA ninda acelesi yok önce lvl 90 olursun brz acı çekersin. Combat xp de AA xp ye dönüşür. Hızlıca alırsın sonra AA nıda
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de artık bütün questlerin açıklaması var.. eq2map interface le hepsi gözüküyor... EE biz expansionlar ilk çıktığında questlerin nasıl yapılacağını bilmeden internette yazmıyorken yapıyorduk veya oturup acaba quest journal bunumu kastediyor fln die mantık yürütüyorduk, hele belli location gerekenler de otur işin gücün yoksa ara şeklindeydik... şimdi en ufak bir zorluğu kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

ki bana göre bir mmorpg nin en güzel zamanları oyunu bilmiyorken. Öle addonlar, siteler okumadan. Zone ları dolaşıp belki bir quest için 1 saat boyunca araman falan. Oyun böle otomatiğe baglanıp, bütün questler ezberlenince açıkcası oyundan soğumaya başlıyorum. Belki bundan dolayı hiç bir mmorpg yi 4-5 aydan fazla oynamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...