Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest 2

Rdoann

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
çok eski topicleri kontrol etmedim daha önce başlığı acildiysa kusra bakmayın.

Pve ve pvp olsn 5. Yılını doldurmuş olan ve mmo oyunlar arasında mekaniği ve hikayeleri oturmuş sayılı oyunlar arasında yer alan everquest 2 nin bölümünün olmaması her zmn kafamı kurcalıyor.çünkü tanıdığım çok sayıda oyunu son derece profesyonelce oynayan Türkler olduğunu farkındayım.böle bı bölüm açılsa paylaşabilcegim tonla çeviri ve kendi basıma hazırladığım rehberler de ekleyebilirim.
Eq2 oynayan diğer arkadaslar da buraya yazarsa haberleselim

Rdoan lvl 80 İksar Berserker Runnyeye server/Ascend guild
Sosyal ağlarda paylaş

bende wow oynamadan önce 4 sene oynamıştım eq2 :) Splitpaw serverında Paladin ile oynuyordum Fable'ın kurucuları ile Nastrand'ı kurmuştuk sonra Assassin ile takılmıştım.. son senemde runnyeye'e geçmiştim orda sağlam bi guild'te OTlik falan yapmak için adını hatırlayamıyorum şu an..
Arkadaş ortamı çok iyiydi raidler falanda öyle çok zevk almıştım eq2 den.. sonra tekrar başladım o eski tadı alamadım oyundan şimdi iyice sarpa sarmış diye duydum zaten.. ama güzel oyundu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Nagafen server'inda Quaxis adında bir guildimiz var, server'in en iyi 2. EU guildiyiz. Sadece 5 Türk üyemiz var, geri kalanı Avrupalı. 80 Account var Guildde.

Quaxis ismini daha önceden de belki Ultima Server'iyla hatırlarsınız,

Ben ve kardeşim guild'i beraber yönetiyoruz, 4 parça TSO setini farmlayabilen ve yakın zamanda daha iyisini yapabilecek bir Raid Force'umuz var.

Bizimle beraber bu guildi ileriye taşıyacak arkadaşlar arıyoruz, eğer Türk herhangi bir oyuncu gelmek isterse, oyun içerisinde ki tüm masrafları ve power level'i bana ait :)

Simpala, Quarela, Querela, Quarele, Pety, Thecurse, Memati, Darwin, Deean, Nagafen'e geldiğiniz zaman bu isimlerden biriyle temasa geçebilirsiniz.

Unutmayın, Quaxis tamamen Türkler tarafından yönetilen bir Guild'dir.

---------------

Merhaba Rdoan;

Gördüğüm kadarıyla 6 parça TSO setini tamamlamış durumdasın, ve Guild'ini bırakmak istemeyeceksin, ama İstanbul'daysan yüzyüze görüşmek isterim, telefon numaramı özel mesaj olarak atıyorum.

Görüşmek üzere.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh evet görüşelim özel mesaj da attım zaten.Pvp serverlarının durumunu her zaman merak etmişimdir.Ben everquest 2 'ye zaten Negafen'de başlamıştım.O zamanlar orda art of war gibi domine guildler vardı.Tabii o kadar uzun zaman geçti ki kimler gelmiş kimler geçmiştir:) İletişime geçmek güzel olur gerçekten.Görüşmek üzere:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Beyler biz arkadaşlarla eq2 olayına başlayacağız birlikte, sayıda değişme ihtimali olmasına rağmen aşağı yukarı 5-6 kişi oluruz diye düşünüyorum. Buna dayanarak bir kaç şey soracağım. Öncelikle server seçiminde regionlar arası çok ping farkı var mı EU region serverda başlamamız sizce daha mı iyi olur ? Serverlarda populasyon durumu nasıl ? US region seçenler populasyondan dolayı mı yoksa diğer etkenlerden dolayı mı tercih ediyor ? Düşük level oyuncuların olduğu bir server olma ihtimalini zaten geçiyorum :) Eskiden level alma olayı zordu ilk çıktığı zaman ben 47 olana kadar sağlam süre geçmişti şimdi nasıl ? Solo sıfır denecek kadar azdı benim zamanımda şimdi nasıl ? şimdilik aklıma gelenler bunlar, karşılıklı etkileşime geçersek daha detaylı bir şekilde de konuşabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

nagafen de oynayan var mi ? eq2 ye 100. geri donusumuzu yaptik gecen gunlerde 3 arkadas, yukarida bahsedilen guild ayakta midir mesela.

qeynos tarafindayiz bu arada.

yukaridakine cevap olarak, nagafen de ki ping im 300 - 350 arasi hep, en kalabalik pvp server i, zaten 1 tane kaldi lol.

pve de en kalabalik antonio bayle sanirim. avrupa da ping iyi ama sirf pve server oldugu icin bir yerden sonra bayarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

eq2 oynamak var oynamak var,bu dakikadan sonra raid yapmak çok zor çok sağlam ve sadık bir oyuncu kilesi var ve yeni bir adam olarak araya girmek zor eq2 de raid zonelar anahtar istediği için ve guildler key run yapmayı çok sevmedikleri için biraz sorun oluyor.Ama sabırlıysanız ayda bir iki ayda bir bu tarz runları yapıyorlar.

öte yandan eq2 de 5 wow edecek content var bu casual bir adam otursa ve sadece ben mastery kitaplarını toplayacam desene nereden baksanız 1 seneden fazla sürer.

1 pure tank 1 direct healer 1 hot healer 1 cc 1 buffer 1 debufferdan oluşan bir grup kendi kendine çok eğlenceli zamanlar geçirebilir.

önemli olan sakin olmak aman allahım cap e vurmam gerekiyor dememek yeri geldiğinde xp yi kapatıp sadece explore etmek.Hakkını vererek vanilla grup content ini bitirmek bile aylar alır.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna baslayacaklara ufak tefek tavsiyeler;

PvP sunucusu nagafen haricinde US sunucularina gitmeyin raid takvimleri berbat zamanlarda oluyor. Oyun icinde oynayacaginiz classlar: bard, cleric, brigand, shaman, coercer, chanter, tank (berzerker haric) olmali ilerde raidlerde rahat bulursunuz tank haric tank spot u partylerde hep aranir ama raidlerde 1 tank yetiyor, secondary tank olmuyor bile.. kesinlikle ileriye donuk dusunerek acilmayacak classlar ise: monk, bruiser, berzerker, ranger, assassin tavsiye etmem. Ortalikta pek cok bu classlardan var ve genelde raidlerde 1 max 2 slot ayriliyor ve genelde baskasi kapmis oluyor, hele monk ve bruiser la raid slotu bulmak imkansizdir.

Ayrica sakin serverdaki oyunculara yetisemem diye kafaniza takmayin, ben 2 aylik karakter ile worldwide da ilk 5 de olan Xanadu guildinin main raid grubuna girdim, ama classiminda faydasi olmustu. (dirge/bard)

Yeni baslayan arkadaslar iyi eglenceler dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar eq2 ciktigindan beri oynayan bi kadromuz var pvp serveri çıkınca diğer karakterleri hibe edip Nagafen'de toplandık farklı serverlardan...

Nagafen'de Q tarafında "Avatars" Raid guildinin liderliği ve officerliğini götürüyoruz. Bir çok türk oyuncuya elimizden geldiğince yardım ettik pwrlvl yaptırdık.Bu türk kadronun bi kısmını iş,okul yada oyunu tam kavrayamadıklarından dolayı kaybettik. Ama şu an özellikle raid kadromuzdaki eksikleri tekrardan doldurmak için uğraşıyoruz

Ulaşmak isteyenler oyunda

Ben Emre- Char isimleri: Poisoniousevy, Amuderya

Recai- Pety,Quarela,Glice

Doğanay- İstanbull, Risingmoon,Xbenx

Ozan- Chusaga

Mehmet- Michealmorgoth

Özkan- Pincers

(memati diye seslenmekten vllahi ismini unuttum :D)- Memati

Bu kişileri friendliste ekleyin akşamları online olur olmaz yardımcı olmaya çalışırım.

Recai adlı arkadaşımız evinden çalıştığı için gün içinde oyunda olmasıda büyük ihtimaldir.

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...