Queen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Abi tek gidiyorum dedim ya, ne arkadaş ortamı. Gittim kafama göre oturdum bir yere, barmenle kanka oldum. :P tamamen duygusal ilişkiler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Abi tek gidiyorum dedim ya, ne arkadaş ortamı. Gittim kafama göre oturdum bir yere, barmenle kanka oldum. :P ilerde yapma öyle bir hata diye uyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sırf tekila yeter ya ama shot shot içince cok pahalıya giriyo ev fln varsa direk şişe almak daha ii olur yarım sise fln iç üstünede 1-2 bira çak oh gel keyfim gel çok midende bulanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Dartanian said: bacardi-limon suyu-cola. bu arada cuba libre nasıl bişey diye sorulmuştu, dartanian ın söylediği cuba libre oluyor. Rom-cola-limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bulgar rakısı verdi bu gün eniştem.ama kayısılı! sek veya soda ile seyreltilip içiliyormuş dediğine göre, aç karnına içmek daha makbulmüş.özel bi gün beklicem sanırım şişeyi açmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sek vodka , direk shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Geçenlerde markette gördüm 11€ falan, çok hoş olmuş bence. Vodka pek sevmem ama farklı karışımlar deneyebilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şişe tam makata sokmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Japon sağ açık, Makata Sok Malık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Resimden ne kadar anlaşılıyor bilmiyorum da o üzerindeki deri kılıf, gözükmeyen kısmında fermuar var, oradan açılıp içinden standart absolut şişesi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Geçen sene de kırmızı işlemeli verdiydi. Bi ara disko topu verdiydi. Yaratıcı bu konuda abzülüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 En çok bu senekini beğendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Beyindeki ur böyle bir şey olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar