Queen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Abi tek gidiyorum dedim ya, ne arkadaş ortamı. Gittim kafama göre oturdum bir yere, barmenle kanka oldum. :P tamamen duygusal ilişkiler tabi
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Abi tek gidiyorum dedim ya, ne arkadaş ortamı. Gittim kafama göre oturdum bir yere, barmenle kanka oldum. :P ilerde yapma öyle bir hata diye uyardım.
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sırf tekila yeter ya ama shot shot içince cok pahalıya giriyo ev fln varsa direk şişe almak daha ii olur yarım sise fln iç üstünede 1-2 bira çak oh gel keyfim gel çok midende bulanmaz.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Dartanian said: bacardi-limon suyu-cola. bu arada cuba libre nasıl bişey diye sorulmuştu, dartanian ın söylediği cuba libre oluyor. Rom-cola-limon
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bulgar rakısı verdi bu gün eniştem.ama kayısılı! sek veya soda ile seyreltilip içiliyormuş dediğine göre, aç karnına içmek daha makbulmüş.özel bi gün beklicem sanırım şişeyi açmak için
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Geçenlerde markette gördüm 11€ falan, çok hoş olmuş bence. Vodka pek sevmem ama farklı karışımlar deneyebilirim sanırım.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Resimden ne kadar anlaşılıyor bilmiyorum da o üzerindeki deri kılıf, gözükmeyen kısmında fermuar var, oradan açılıp içinden standart absolut şişesi çıkıyor.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Geçen sene de kırmızı işlemeli verdiydi. Bi ara disko topu verdiydi. Yaratıcı bu konuda abzülüt
Öne çıkan mesajlar