ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Cuba Libre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 asaleti yeter be olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Jack Daniels olabilüğü, Sek Votka olabilüğ, Likör olabilüğ. ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 adam içti geldi hatta belkide çıkardı bile sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 oha ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Gaap said: ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım kaçma! ana bir rakı iki !!1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Gaap said: ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım.kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Gaap said: Jack Daniels olabilüğü, Sek Votka olabilüğ, Likör olabilüğ. ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım Votka yazdığın için rakı yorumun geçersiz sayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 o zaten yoğ olum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Gaap said: Jack Daniels olabilüğü, Sek Votka olabilüğ, Likör olabilüğ. ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım /rape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sipeyskeyk said: Gaap said: Jack Daniels olabilüğü, Sek Votka olabilüğ, Likör olabilüğ. ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım /rape tutututut kaçmasın. çevirin ordan çevirin ordan!1bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor. Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 rakı iç hakkıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Likor iceni gordugumde dovuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 rakıya dandik demiş adam.Tanıyan varsa açık adresini versin,meyhaneden arkadaşlarla ziyarete gidecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Rakı candır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ulan içki tüm kötülüklerin anası. hele sabah alka seltzer yoksa sederjin yoksa hayattan tiskiniyorum hayattan. karetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 türkiyede satılıyor mu bu alka seltzerden? bide olayı ne mide asidi mi düzenliyor? talcid'in fln muadiliyse almaya gerenk yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 vodka cin tonik karışımı bi de limon suyuna aban kısa ve lezzetli yoldan sarhoş ol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 tekilaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Çok fazla bilinmeyen, denenmemiş, fiyatın da bokunun çıkmayacağı içki önerilerini bekliyorum. çok fazla bilinmeyen, denenmemiş demişsin de arkadaş ortamında white russian, mojito, sex on the beach veya long island falan söyleyip sonra bakın lan "pek bilinmeyen, denenmemiş içki söyledim" dersen gg olursun. ursus pek sevilmiyor, pek bilinmiyor ama efsane bir şeydir. istediğin karışımı yaptırabilirsin. aynı şekilde jagermeister ve campari'nin de hastasıyımdır. türkiye'de pek sevilmeyen içkiler bunlar ama işin sırrını bilince zevkten dörtköşe uçuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Abi tek gidiyorum dedim ya, ne arkadaş ortamı. Gittim kafama göre oturdum bir yere, barmenle kanka oldum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bacardi-limon suyu-cola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar