Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Jack Daniels olabilüğü, Sek Votka olabilüğ, Likör olabilüğ. ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 adam içti geldi hatta belkide çıkardı bile sdfs
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Gaap said: ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım kaçma! ana bir rakı iki !!1bir
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Gaap said: ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım.kill
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Gaap said: Jack Daniels olabilüğü, Sek Votka olabilüğ, Likör olabilüğ. ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım Votka yazdığın için rakı yorumun geçersiz sayıldı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Gaap said: Jack Daniels olabilüğü, Sek Votka olabilüğ, Likör olabilüğ. ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım /rape
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sipeyskeyk said: Gaap said: Jack Daniels olabilüğü, Sek Votka olabilüğ, Likör olabilüğ. ps: rakı kadar dandik içki yok der ve kaçarım /rape tutututut kaçmasın. çevirin ordan çevirin ordan!1bir!
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Likor iceni gordugumde dovuyorum ben.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 rakıya dandik demiş adam.Tanıyan varsa açık adresini versin,meyhaneden arkadaşlarla ziyarete gidecez.
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ulan içki tüm kötülüklerin anası. hele sabah alka seltzer yoksa sederjin yoksa hayattan tiskiniyorum hayattan. karetsin
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 türkiyede satılıyor mu bu alka seltzerden? bide olayı ne mide asidi mi düzenliyor? talcid'in fln muadiliyse almaya gerenk yok zaten.
copry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 vodka cin tonik karışımı bi de limon suyuna aban kısa ve lezzetli yoldan sarhoş ol =)
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Çok fazla bilinmeyen, denenmemiş, fiyatın da bokunun çıkmayacağı içki önerilerini bekliyorum. çok fazla bilinmeyen, denenmemiş demişsin de arkadaş ortamında white russian, mojito, sex on the beach veya long island falan söyleyip sonra bakın lan "pek bilinmeyen, denenmemiş içki söyledim" dersen gg olursun. ursus pek sevilmiyor, pek bilinmiyor ama efsane bir şeydir. istediğin karışımı yaptırabilirsin. aynı şekilde jagermeister ve campari'nin de hastasıyımdır. türkiye'de pek sevilmeyen içkiler bunlar ama işin sırrını bilince zevkten dörtköşe uçuyorsun.
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Abi tek gidiyorum dedim ya, ne arkadaş ortamı. Gittim kafama göre oturdum bir yere, barmenle kanka oldum. :P
Öne çıkan mesajlar