adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 fındık votka yap al bi fındık şurubu 15 lira al bi tekel 70lik oda 20 mi 30 mu ne karıştır oranını güzel ayarla ama %55 votka %45 şurup gibi bi oran 1 gün buzdolabında beklet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kb ya da piye gidersen goygoy dene, alevli alevli böyle, eğlenceli cennet cehennem diye de bir kokteylleri vardı bi ara, hala var mı tam bilmiyorum ama, o da güzel beyindeki ur da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 goygoya verilen paraya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 goygoy değil de tünel kafe pi'ye gidin hitler yada "tünel" deneyin hatta ikisinide deneyin sonra dünyayı tersten görün :D ikiside shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abvblizzard said: ben sarhoş olmak için bira içen adam görmedim. 3 tane içersin kafan kıyak olur muhabbeti boostlar bu kadar. Biranın işlevi budur yani bi derdin kafayı bulmak istiyosan gider viski açarsın rakı açarsın. tmm ben direk kafa yapan içki diye baktığımdan birayı eledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sinerji cafe bar fiyatlar ucuz kokteyller bol barboya adımı ver yardımcı olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 senko said: abi bira bi süre sonra kola ile aynı seviyeye geliyor, dur sıcak bastı bi bira alayım diyorsun, maç oluyor dur bi bira alam diyorsun, dizi film izleyecen bira cips çakıyorsun, oyun oynarken yanına koyuyorsun loadinglerde bi fırt çekiyorsun.olm öyle bi dedin ki bira açasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Az önce eve geldim, kafam bir milyon :P Bira, mojito ve tekila içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kusacam şimdi. Mide bulantısı gideren karışım bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 limonlu soda iyi gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 alka seltzer, e be bilae çok saçma içmişsin yani. alka seltzer al bi tane yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Alka setze ne yaz? :p Soda içeyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 alka seltzeri bilmiyosan niye içiyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ekşi sözlükte de bulamadım öyle bişey :p Abi bilmek için değil sarhoş olmak için içiyorum. Daha iyi kafa yapıyorsa bir sonrakinde onu içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bugüne kadar tattığım en leziz alkollü şeylerden biri de kremalı kahve likörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kesin söylenmiştir de fındık vodka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kafa yapmıyo temizliyo, gece 1 tane sabah 2 tane üstüne bi de parol alıyosun ertesi hayat normaledönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 eski j&b cola, cuba libre oldu şimdi tabii =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 beni çok şaşırttın pati, kesin birisi "yarra yering" koyar diye düşünmüştüm kimse koymamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 patiyi kırmak olmaz bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 pekaziz said: Ekşi sözlükte de bulamadım öyle bişey :p Abi bilmek için değil sarhoş olmak için içiyorum. Daha iyi kafa yapıyorsa bir sonrakinde onu içerim. Abi epic bu ahahhahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 pekaziz said: Az önce eve geldim, kafam bir milyon :P Bira, mojito ve tekila içtim. mayalı ile distileyi karıştıraraktan çok tehlikeli yollara sapmışsın dostum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bi de, long island (tu) ertesi gün için alka seltzeri hazır tutmak lazım ama; kötü yapıyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar