Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=216 twitterda böyle bişi gördüm şimdi, moralim bozuldu. içimden küfürler sayıyorum o yosmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sabah sabah... arkadaşlar +18 fotoğraflar hatta miğdesi kaldırmayanlar hiç bakmasın sansürsüz ve hassas insanlar için çok ağır fotoğraflar var. kufur ediyorum ben hala bayram sabahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ailesini kesicen kızın. kıtır kıtır hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Lan yemek yiyodum, resimlere bakarken kestim yemeyi, bidaha yemek istediğimde boğazımdan geçmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 haberlere falan çıksa da satanist tiplerden kurtulduğumuz gibi emolardan da kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Buyse said: ailesini kesicen kızın. kıtır kıtır hem de. aileyi niye kesiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 çocuk yetiştiremedikleri için. 15 yaşında çocuğun yaptıklarından anası babası sorumludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 spiritüel olmayan arkadaşlarımızın liberallerimizin konuya eğilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Yanlış düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 neyi yanlış düşünüyorum. gözünün önünde büyüttüğün çocuğu kontrol etmezsen, adam gibi yetiştirmezsen bugün kedi keser, yarın mezarlıkta bakire kurban eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bu hanım kızımızın muhterem annesinin babasınada büyük bir pay vererek geçmişte veya şuan yapmış veya yapmış olması fazlasıyla muhtemel işlerle ilgili spekülasyon yaparsam banlanır mıyım? Umarım hapse atarlar ... düzerler, döverler vs Allah belasını versin iskele yosmasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Emo da olsa, asiri dinci olsa da ne emolugundna ne dinciliginden, sadece ruh hastasi oldugundan. Fikriniz zikriniz o yonde olsun ki kedi kesen tiplerle ayni kefede olmaktan bi nebze olsun uzak olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ulan ne çok salak var memlekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bunu alıcan abi ameliyat edip organlarının yanına kedilerin asla dayanayacağı nanelerden koyacaksın, sonra bu kızı bi odaya koyucan ve naneye şartlandırılmış 30 kediyi odaya koyucaksın, kızın içindeki naneleri almak için tırnakları ile parçalıcaklar midesini bağırsaklarını acı çekerek gebericek. oh evet. tatmin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben daha beylik yöntemlerle halletmekten yanayım. azından burnundan kan gelene kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ve ruh hastasi olmayanin sadece bu kisiler olmadigini, meyilli epeyce kisi oldugunu bu topikten de goruyoruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 çocuk sıçıp bırakmanın sonuçları maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Uzun araştırmalarım sonucu, bu tür olaylarda çözüme ulaşmanın en etkili yolunu buldum sevgili patiler. Bu buluşumla nobele aday olurum muhtemelen. Detayları kitabımda bulabilirsiniz. http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1039/82/n99537765409_5230.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Şu fotoğraflardakini yapmak normal bir şey değil. Yani çocuk muhtemelen normal değil. Anne babasıyla çok ilgili olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 di said: Ve ruh hastasi olmayanin sadece bu kisiler olmadigini, meyilli epeyce kisi oldugunu bu topikten de goruyoruz =P lol sakin olun cidden, en azından sesli düşünmeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Dennis said: Uzun araştırmalarım sonucu, bu tür olaylarda çözüme ulaşmanın en etkili yolunu buldum sevgili patiler. Bu buluşumla nobele aday olurum muhtemelen. Detayları kitabımda bulabilirsiniz. http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1039/82/n99537765409_5230.jpg Sağduyu galip geldi ehi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kimse ne seversin ha bu kizi dememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bu kızıda bu bayram sabahı inşallah böyle katlederler başka hiçbişey demiyorum. Masum varlıkların canına kıyıp bunun cezasını öbür dünyada çekmek adil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 lan 15 yasinda cocuk o daha, ne katletmesi. kizin tedaviye ihtiyaci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar