roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ulan anathema mevsimi gelmiş, niye haber vermiyorsunuz allahsızlar? "depresyon hırkamı getirin!" hemen üstümdekileri çıkartıp, pijamalarımı giydim. lenslerimi çıkardım, uzun yıllardır takmaya mecbur olduğum gözlüklerimi taktım tekrardan. kablo tesisatımı kurdum, wireless'ı açtım. su, çay, vs. ihtiyacımı ayağıma getirdim. tuvalete gittim. şimdi başlıyoruz. HAYDİN. fragile dreams countless times i trusted you, i let you back in, knowing... yearning... you know i should have run... but i stayed maybe i always knew my fragile dreams would be broken... for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 parisienne moonlight; and now i’m leaving you i don’t want to go away from you please try to understand take my hand be free of all the pain you hold inside you cannot hide i know you tried to feel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 işte rakı içseniz hiç olmayacak bunlar. hepinizi rakı yapacam olum durun siz dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 KİMSE BENİ İPLEMİYOR AAAAARRRTIIIIKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 izmire de gelseler bu sene artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yakında gelirler yine zaten konserine gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 off geçen sene bu zamanlarda ne anathema dinlerdim hee. fena bunalımlardaydım. şimdi o kadar koymuyor. ama hala bazen açıp şöyle bi bunalım deniyorum. zevkli bişi. sanırım mazoşistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 alın olum işte negzel. klip muhabbeti de pazar'dan alınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Arif Susam gibi her cuma çıkacaklar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ya o değil de hadi bu adamlar çok güzel yapıyorlar bu şarkıları enfes grup vs. tmm e bu adamlar hayatlarını bu müzikten kazanıyor, ha bire bu müziği yapıyorlar konserlere gidiyolar albüm falan fişman çok zor iş bence hep bi hüzün böyle sadff insan la siğğecem yetti gari bu müzik azcık oyun havası çalayım falan demez mi ya eheh öyle aklıma geldi düşünsenize bizim böyle bi ara dinliceğimiz tutuyor dinliyoruz hayatımızın belli 2-3 ayını bu adamlarla geçiriyoruz sonra arada bir dalıyoruz falan. ama bu adamlar hep bu müzikle birlikte yaşıyorlar ahah çok yazık değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 illa ağır şarkılarda efkar mı yapmak lazım http://www.youtube.com/watch?v=9KWYqVCmT2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 of canım çekti bak şimdi gelsinler harbi la <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar