Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Hamal mı kız arkadaşınız ? Taşıyamayacağı kadar ağırsa arabaya bırakılır olur biter, milletin ağzına sakız olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi artık kişisele trolleri okumaya geliyorum asdasdasd kim ne isterse taşısın muhabbet iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 taşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Nessarien said: Hamal mı kız arkadaşınız ? Taşıyamayacağı kadar ağırsa arabaya bırakılır olur biter, milletin ağzına sakız olmaktan iyidir. oo zenginiz, benim kız arkadaşım metrobüsle geliyosa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gız mı ne gızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şüphesiz ki kız arkadaşına 10 kiloluk çanta taşıtan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 annesinin çantasını bile taşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 anca tuvalete falan girdiginde kapı önünde cantasını tutar beklerim. etrafa "sevgilisi var" imajı veriyo sdfadsf. hoş olsa bağcıklarını bile bağlarım su ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 razzRaziel said: Nessarien said: Hamal mı kız arkadaşınız ? Taşıyamayacağı kadar ağırsa arabaya bırakılır olur biter, milletin ağzına sakız olmaktan iyidir. oo zenginiz, benim kız arkadaşım metrobüsle geliyosa nolcak fakirsen sevgili senin neyine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 senko, işin yok mu abi sanane elalemin çantasından sevgilisinden. git kurban kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ayrıca konuya upload edilen fotoğraflar çok iç açıcı. öyle tipler hakkaten var mı lan ? bunlara çantayı verip, beyoğluna salmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 BonePART said: vaniLLe said: @Bonep; oha adam kasmis. tl;dr. benim yaptigim yorumun aynisini baskalari da yapmis schatzi. onlara da sar =P ayrica sensin lan asil pms, gelip bana laf sokuyosun agresif adam. sdfj. oha ben sna pms demedim ki auheauhueahu abiiii kendi azinla soledin resmenheauhea (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 "Kız arkadaşım olsun sırtımda taşırım" seçeneğini göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hayatta yapacagim son seylerden biri bu, asla tasimam cok kavgasini da verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Cassiline said: Ne taşicam ya, sırtına binerim, o beni taşısın. ahahahhahaahhhaaha süper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Milletin cantisina bu kadar gerilmeniz enteresanmis gercekten anlamadim ben. Iki dakika tut deyince bile geriliyorum diyenler falan. Sakin arkadasim. Alt tarafi bir canta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 çanta! tuts cumk cumk tuts kızım yakala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 doranın çantası geldi aklıma konuşuyor da hergele AHAHAHA ÇANTA ÇANTA ÇANTA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kizlar da buyuk cantaya laf etmis paso. Buyuk canta super abi hersey giriyor icine iste kendinize gelin sdf. Minik canta mi moda oldu yine ben takip edemiyorum boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şesu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 minik moda şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 büyük çantadan vazgeçmeyin. sayenizde bende e$yalarımı ta$ımaktan kurtuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kız arkadaş çantası hani ibşi olurda elinde tutman gerkeirse taşınır tabi.onun harici ben cuzdan telefon anahtar falan atarım çantanın içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben direk telefonu anahtarı cüzdanı tıkıyorum kzın çantasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar